Страсти – градините в София, кампания 2018/2019 - тема 1

• 61 894
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Според мен това което виждаме в системата са новите графи и старите списъци. Няма още обявени места и вече приети деца Wink
Направи ми впечатление че вече са изтрити и всички допълнителни критерии под списъците.

# 211
.
системата е заключена и не можеш да влезеш в профила, но навсякъде другаде може да си се разхождаш и да си цъкаш, и да се нервираш. 26 деца с хронични заболявания? възможно ли е за един набор само, за една детска градина??
Това са вече приети деца. А не новите места. И да, има ужасно много приети с ХЗ, но има и през работна група. За тях въобще не се знае нищо.

Е, как е възможно да са вече приети деца?!?!

Вярно пише, че са записани.... Никакъв шанс нямаме значи..

Това са в момента посещаващите градините деца

# 212
  • Sofia
Да, и в Ръководството критериите са вече обновени.

# 213
Хайде да разбутам и аз кошера! Smiling Imp Като цъкна на списък с "Чакащи" за произволна градина и набор, виждам списък за деца със СОП, ХЗ и Чакащи. Не виждам обща и социална опашка - дали ще се редят всички на едно място и няма да има 2 етапа на класирането, както беше досега?

Ето примерен линк https://kg.sofia.bg/isodz/stat-rating/waiting/3164

# 214
Хайде да разбутам и аз кошера! Smiling Imp Като цъкна на списък с "Чакащи" за произволна градина и набор, виждам списък за деца със СОП, ХЗ и Чакащи. Не виждам обща и социална опашка - дали ще се редят всички на едно място и няма да има 2 етапа на класирането, както беше досега?

Ето примерен линк https://kg.sofia.bg/isodz/stat-rating/waiting/3164
По спомени две опашки са само за първо класиране. Тък гледаме все още текущи класирания

# 215
  • София
Ха, изтриха тези през работна група, явно по грешка са дублирали ХЗ -тата.

# 216
  • Sofia
Обявиха свободните местаааа Smiley

# 217
свободни места...силно казано, синът ми се бори за едно единствено свободно място в желаната от нас детска градина, а в другата, която ни е близо - за цели 6 места. Е как да искаш второ дете в БГ?? Разочарована Sad
хайде споделете при вас как е положението със свободните места...

# 218
А социалните къде се редят? Опашката " Общ ред" се дели на две и там се редят и социалните както беше до сега или как?
Ммм дааа... видях вече.

# 219
  • Sofia
Да, общият ред се дели на две опашки - по социални критерии и по общи, точно както досега.

# 220
При нас не са добре нещата, бройки от рода 10, 14, 20

# 221
  • Сф
Аз се боря за преместване в по- близка до нас ясла, ама в най- желаната не са обявили никакви бройки. Във филиала й има само 3 свободни места, та едва ли там ще стане. Втората желана ясла са 16 места, ама кой знае колко желаещи ще има. Голяма глупост, че отпадна 0,1т. за работа в района!!!

# 222
  • София
майкооо не очаквах да е толкова зле... за Младост 1ва и 2ра ясла правеха общо 700 места почти минали години сега едва 450 места ... зле, в градината пък аз където иска пише че за набор 2015та има 7 приети и 0 свободни места... явно ще си коткаме там където сме или нещо не е всичко качено...

# 223
  • Сф
Намалените бройки са заради намалените групи. Аз го очаквах, че ще по- малък приема, ама чак пък толкова... В сегашната ни ясла въобще няма прием за набор 2016

# 224
Здравейте за 42 чайка пише че има нула свободни  ще обявят ли свободни места ? А пише че има група за моя набор

Общи условия

Активация на акаунт