Пролетна - Осмокласна

• 92 539
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Бг-мама
Айде свърши и тази година. Две петици по мат и по ИТ , доволно като цяло на фона на тресящия го пубертет. Лека и спокойна ваканция момичета. Весело лято и на есен с песен! bouquet
Емонаем, твоят младеж ме кефи !

# 631
Да се оплача и при вас - Потресена съм!!!! Класната отказала да приеме букета на децата. Първоначално не се събрали всички и тя се развикала като се съберат, тогава да я намерят. След това като я намерили им се карала през цялото време за каквото се сети. За капак им казала, че се надява повече до 12 клас да не ги види. И не взела букета на децата. Явно е бил хубав, 60 лв са дали. Направо нямам думи. Или имам, но не са за споделяне...
Отишли след това в кафето, което обикновено посещават, и го дали там на жената.

# 632
Абе всички приближаваме една "сложна възраст" ама тая явно много я тресе!!! (е не можах по-меко да се изкажа!) Стига де, това са деца, решили все пак някак да я уважат, а тя! Има ли вариант догодина друга да им и е класна и децата да имат тоя истински късмет да не се виждат с нея до 12ти клас?!?

# 633
  • София
Бети, то си е за потрес.. какво пък чак толкова трябва да са направили, че да получат това отношение. И изобщо това не е нормално отношение от учител.Rolling Eyes

Пенева, то някои използват сложната си възраст за оправдания, ама не оправдават тийновете, които също са в сложна възраст.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 13:23 от Vache

# 634
  • Бг-мама
Е не, Бети ти ме изуми !
Ние сме на обратният полюс. Класната им е толкова грижовна и себераздаваща се , та чак не мога да повярвам. Радва се с тях на всяко събиране , участва наравно с тях при събирането на пари за каквото и да е било дори и за размяната на коледните подаръци. Игра с тях боулинг и се радваше като малко дете. Днес от свои средства беше купила почерпка за децата .
Когато отидохме на тържеството на 15 септември тази година и всички класове бяха строени . Тържествено по микрофон обявяваха влизането на всеки клас заедно с неговият класен ръководител. Когато дойде нашият ред и обявиха класната на 8Е клас цялата гимназия избухна в бурни аплодисменти и викове. Доста интересно ми стана защо точно на нашия клас , но явно има защо. Предполагам децата до 12 клас ще я обикнат много.

# 635
Не се изненадвам, че има и такива учителки, Бети. И моята класна в гимназията беше такава. Накрая не въведе класа в ресторанта както правят класните на абитурентите. Много тъпо поведение.

# 636
Ох, немога да се нарадвам... Синът ми все пак ще завърши и тази година с 6.00! Обича си детето училището и макар критериите да са много високи, с класа който се получи (главно приятелчетата му) и страхотния класен ръководител (както и останалите му учители), резултата е налице, макар годината да не беше никак лека. Най-после и той и аз ще си отдъхнем, а догодина ще запрятаме отново ръкави. Жалко само, че класната няма да им остане. Cry  Дано и следващата, да е като нея (или поне мъничко да е като нея)!

# 637
  • София
Идвам и аз да се оплаквам от гимназията в последния учебен ден. Потресена съм и ядосана!
Нашата класна напуска, заради оплакванията на две лигли от нашия клас и майките им. Дори не мога да разбера за какво точно се оплакват. Според сина ми - от начина, по който изпитва и оценява учителката, а и нещо не им била симпатична по принцип  ooooh!
Тийнът е тъжен и разстроен. От негова гледна точка оплакванията са неоснователни. Той казва, че класната преподава много хубаво. В изпитването няма нищо необичайно и лошо. Просто изпитвала повече тези, които не знаят, а тези които знаят по-малко. Предметът е БЕЛ.
Моето дете има 5 за годината. Не се оплаква и не смята, че му е несправедлива оценката. Така се е шокирал при новината, че е забравил да ѝ каже, колко я харесва и съжалява, че напуска.
Съгласна съм, че на недоволните трябва да се обръща внимание, обаче защо никой не пита и останалите преди да се предприеме такава стъпка.
Признавам си, че не мога да дам обективно мнение за професионалните й качества, обаче детето ми е доволно и казва, че тя е добър учител и в случая приемам неговото мнение за вярно. Той не е като да не е срещал лош учител. На тази възраст вече могат да правят разлика.

# 638
  • столицата
Нашата класна също е много обичана и им е тъжно, че се разделят. Дано и догодина случат на човек!
Бети, без думи. Дори нямам въображението да си го представя. Мисля, че е достатъчен повод, за да поискате замяната й.

# 639
Няма да остане с тях - нито като класна, нито по география. Каза ни още на родителската преди десет дни. И тогава се зарадвах, не я харесвах никак.

# 640
  • София
Само да не я оставят да "повтаря класа" и да падне върху  нас  Mr. Green

# 641
  • България, София
Бети, и аз нямам думи за поведението на вече бившата класна. Добре, че догодина няма да са с нея.
С нищо не може да се оправдае поведението й. Хайде, викала, карала се, но все пак да беше стиснала зъби и да беше приела букета от децата. Чуден край на учебната година ще запомнят, няма що!

От наборката още нямам отзиви. Днес бях цял ден на път, преди около час се прибрах и още я нямаше в къщи.
Нейния клас много си харесват класната и много им е мъчно, че догодина няма да са с нея. Мисля, че и тя ги хареса също. Ще видим дали ще си хареса подаръка. Организирали са се децата, ще й остане спомен. Те и за рождения ден също я бяха изненадали Simple Smile

Вяра, браво на твоя младеж! Все така да те радва на края на всяка година.

Ирка, не уцели време тази седмица, но дано скоро се оправи. Омръзнаха ми тези дъждове и студове в края на юни Imp

# 642
  • sofia
жълто цвете, моето дете също харесва класната и не смята, че не е справедлива и смята, че добре преподава. Според него въпросните съученички ги мързи да учат и само се оплакват. И не само от класната. Например и от учителя по математика. Там също имаше драма, не знам дали твоят тийн ти е разказвал.
Но в случая с класната, аз разбрах от набора, че тя самата е решила да напусне. Зам - директорът им е намекнал за нейните намерения, след като разбрала, че има оплаквания от нея. Казала е, че щом не я харесват и искат, няма смисъл повече да им преподават. Явно оплакващите се майчици са представили, че това е мнението на целия клас, а това съвсем не е така.

# 643
Betty L, като пишеш за класната ви и ме подсещаш за класната на синът ми от 5 до 7 клас включително. Също беше по география, а и по история. Непрекъснато им обясняваше как не ги харесва като клас и нищо не искаше да празнува с тях. Това Коледа, край на учебната година... Но и те спряха да правят неща за нея. Като я попитваха за нещо, все ги пращаше да разбират от трети и четвърти лица. Наложи се в пряк разговор да ѝ кажа, че синът ми си няма класен в училището. Но от новото училище класната компенсира, както и класната която имаше до 4 клас - също прекрасен човек.

Жълто Цвете жалко за ситуацията при вас. Странно е, че заради това класната ще напусне (освен ако не е млада и много да се е убидила (някога аз бях така и зарязах професията за винаги)). Sad

# 644
  • София
Вяра, не е  съвсем млада, но не е и възрастна. Ако съдя по професионалната ѝ биография е под 50, може би ок. 45-47 г. Обаче тя е сериозен и ерудиран човек, гл.ас. в Института по Български език към БАН, със солидна научна дейност. Най-вероятно просто не ѝ се е занимавало с глупости и е решила да се откаже.

Мирта, сега още повече се ядосах. Чух и за господина по математика.

Общи условия

Активация на акаунт