Звездни компромати - 354 част

• 90 178
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Нормално да е Гергана Дончева, кой би си кръстил детето само Гери.

Някоя като майката на Гери-Никол, например Ill .

Бетбатов се е докарал като женствения вариант на Анди Гарсия.

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 17:28 от Анонимен

# 121
  • София
е, тя Грегана винаги държи да има боцнато перо някъде, та и тук така. к'во е това Гергана  Wink
завършила е УНСС, не ЮЗУ-то   Joy

# 122
  • До морето
Абе най-вероятно е променяла нещо и го е объркала без да иска и сега не може да го промени, защото ФБ не дава да си сменяш профилното име постоянно. Май около 2 месеца трябваше да минат.

# 123
Нещо не можем да се разберем - вие гледате снимки на Никол от преди години ( клипът с  50 Сent е от 2011г.) и ми казвате едвали не "ти си луда, ходи се гръмни"  Whistling
А аз гледам от 2017 - 2018г. и просто казвам, че между  това това и примерно това , определено смятам, че второто е по-приятно за окото.
Не че, ако видя на улицата Ашли, ще ѝ кажа "върви се скрий, гледай се ква си дебела"  Peace

My All  не се тревожи и на мен Никол ми отива към шишкава. Сега това, че повечето жени са по-пълнички и мечтаят да са поне като нея е съвсем друг въпрос. На снимката на лоста е пристегнала сланинките в клинове и не ѝ личи толкова, но на тази от водата си ми е баш средно статистическа тетка, в което няма абсолютно нищо лошо. Да не се засегне някой. Няма нищо лошо във визията ѝ нито в това, че някой е станал на 48-50.

# 124
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И аз това си помислих.

Снимката на Джоли е стара, а акаунтът не е официален, а на фенове.

# 125
Права си, Вици, по 80 кила сме, затова не намираме за мощна хасковската снаха😂🤪😂

# 126
Не знам Грегана дали си е объркала името, ама на снимката изобщо не прилича на себе си.  Whistling Пък скоро я гледахме по ТВ-то...

# 127
Аз срам не срам ще призная, че изобщо не знам Грегана с какво се занимава и защо е толкова популярна.

# 128
Права си, Вици, по 80 кила сме, затова не намираме за мощна хасковската снаха😂🤪😂

Коя колко кила е хич не знам, но много често ми се е случвало познати на мен лично да ми кажат "ехееее, аз ако бях колкото тебе, пет пари нямаше да давам". Добре ама те са около 100. А аз хич не съм слаботелесна. Около визията на Николчето съм (малко по-изчистена да речем, толкова сланини нямам чак, че и аз тренирам)и си виждам кусурите и сама себе си определям като мааалко по-мощничка. За това и Николчето ми шишкавее (както Симона Глорина и на Бекъмови щерката, макар и детенце)

Да се уточня, че нямам нищо против въпросните девойки. Добре си изглеждат, коя както е с чара си. Не им се присмивам или подигравам за визията. Просто за мен са леко пълнички. Кой както се харесва така да се носи.

# 129
Симона си е мощна, Николчето за мен е екстра.

# 130
Никол има секси и стегнато женствено тяло.. На някой жени може и да им се вижда дебела, но за мъжете е адски секси Peace

https://www.pinterest.co.uk/search/pins/?q=nicole%20scherzinger& … mp;term_meta[]=nicole%7Ctyped&term_meta[]=scherzinger%7Ctyped

Синди Крауфорд - грим видео
https://www.instagram.com/p/Bf2c2h-hV_9/?taken-by=ctilburymakeup
Николета Лозанова с нова прическа
https://www.instagram.com/p/Bf0x2ljlC5m/?taken-by=galleriahairsalon

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 19:03 от Stellaaa

# 131
  • Sofia
На Никол, на тез големи цици, гъзът й е добре, ама за моя вкус и двете са твърде големи...но аз не съм мъж, 'се пак...или поне,не все още  Joy Много зависи в какво е пристегнала задникът  Peace.На повечето снимки ми е чудесна.

# 132
Мен в лице не ми харесва, няма интелигентно излъчване.

# 133
Що е Никол, все е хубаво! 😉

# 134
  • Варна
Аз срам не срам ще призная, че изобщо не знам Грегана с какво се занимава и защо е толкова популярна.
`

И аз скоро разбрах коя е - водеща на вечерно предаване по BiT. Май е била и модел някакъв навремето, а скоро беше и в Черешката на тортата.

Общи условия

Активация на акаунт