Звездни компромати - 354 част

• 91 110
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
А този поглед е достатъчно красноречив

Този също:

# 196
Според мен случайно са се барнали в толкова сходни тоалети, което е и причината да изглеждат така безумно. Илияна Йотова все пак може да се опита да прикрива малко недостатъците на фигурата си, а не да акцентира върху тях. Прическата ѝ е адско демодирана и неподходяща за възрастта. Като цяло тя е голямата издънка (сефте), но зла участ на Радева еднаквостта на роклите им, повлича и нея.

# 197
Като стана дума за Радева... На приема в Президентството по случай празника...

Ама как личи, че БСП е партия столетница.

# 198

А тия от ГЕРБ по-представителни ли са на външен вид? Нещо да кажете за леля ви Цеци или за оная истеричката от Дулово с гадния глас? А за Захариева, която е като ходеш шарен цирк винаги, или за Ангелкова, на която само летящата метла и липсва?

# 199
Те не си държат ръцете.

# 200

А тия от ГЕРБ по-представителни ли са на външен вид? Нещо да кажете за леля ви Цеци или за оная истеричката от Дулово с гадния глас? А за Захариева, която е като ходеш шарен цирк винаги, или за Ангелкова, на която само летящата метла и липсва?
По-спокойно, ще се задаваш, госпожа.

# 201

По-спокойно, ще се задаваш, госпожа.

Няма такава опасност, госпожа. Напълно съм спокойна. Разбирам да бяхте някакви красавици ГЕРБ-аджийките, за да се присмивате на другите. А то третополови лелки, ама на другите се смеят  Laughing

# 202
Николина Ангелкова и Холивуд:

# 203
Илияна Йотова не можах да я позная.Като кремвирш е в тази рокля.

# 204
Илияна Йотова не можах да я позная.Като кремвирш е в тази рокля.
И двете госпожици са като продукти на Леки.

# 205
Йотова и Радева са потресаващи тоалети /то за кой ли път де  Whistling/
Радева моментално трябва да си смени цвета на косата и да изхвърли това ужасно червило, което изобщо не е за нея.
На Ангелкова тоалетчето ми изглежда хубавко и жалко, че няма снимка в цял ръст. Но зеления цвят на нейната дреха е убийствен  Heart Eyes

# 206
Министърката на какво събитие е?

# 207
Искрено се учудвам от тоалетите на Радева и Йотова. В огледало не са ли се виждали, как изобщо са решили да бъдат подобни, че и двете в зелено? Такъв кич и безумие никой не може да ме накара да облека!

# 208
Радева таман я похвалим, че влиза в пътя, и хоп - на следващото събитие греда Joy

# 209
Искрено се учудвам от тоалетите на Радева и Йотова. В огледало не са ли се виждали, как изобщо са решили да бъдат подобни, че и двете в зелено? Такъв кич и безумие никой не може да ме накара да облека!

Това май е класически случай на гаф тип "две жени с подобни/еднакви рокли на едно събитие". Преди няколко години се случи това:

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2017/1 … on-Prize-2017.jpg

https://media.gettyimages.com/photos/crown-princess-mary-of-denm … cture-id867181216

Принцеса Мери Датска отива на събитие, където се оказва, че организаторката на събитието и нейна приятелка е с точно същата дреха... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт