Звездни компромати - 354 част

• 91 095
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
За мен + моделката си е пищна. Хубава е, ама аз харесвам слаби, жалко, че не съм от тях напоследък.

генералката и Иляна са .... не искам да съм на тяхно място. Нон стоп снимане и обсъждане.

# 181
Йотова и Радева са потресаващи.  Shocked hahaha
Скрит текст:

роклята на Радева като закупена от Алиекспрес. Жалко за нея, иначе претенции има жената.

# 182
  • София
Е, то ако ставаше само с претенции. Трябва и акъл. Приличат на майки на булки, от пазара за булки в някое циганско село.

# 183
Алисън Джени на тези години, ако си отреже косата до там, докъдето я е прихванала, ще е добре, а така е прищипала сламата отзад, та изглежда нелепо. Роклята ѝ стои страхотно и е много свежа.
Марго Роби все едно отива за хляб.
Сърша Ронан - адски е неудобно да се крепиш в обувките си и то на такъв ток. Рокличката се нуждае от още една педя плат. Ластичетата на опашлето ѝ са тъпи.
Салма Хайек има хубави обувки, които ѝ стоят добре. Роклята ѝ отново е необяснима за мен.
Емили Ратата - рядко противно същество както и да е облечено (или съблечено). В случая - зле.
Аманда Сейфрид има крака точно като солети и стъпалата и са големи като на хобит.
Грета Гъруик е облякла нещо, направено от покривка на маса с плетени на една кука дантели...
Кери Уошингтън... Защо, бе, Кери?! Косата е като на палячо, роклята като забравена на простора на слънце една година, а чантето (със сантиметъра) са като взети назаем от театрална постановка за шивачка от времето на френската революция, която се е озовала на някакъв бал, незнайно как.  
Елизабет Олсън - пример за слаба жена с кофти крака. Не е за тази рокля. Иначе е най-симпатична и жива на вид от трите Олсън.
Костюмчето на Сам Рокуел е в "любим" @кан цвят. Егати грозното нещо! Другото грозно нещо е върлината в зелено, окачена до него! Освен ужасните дрешка (а аз обичам лъскаво!) и прическа, е набутала нещо ново в скулите си и изглежда като ползвала услугите на наш пластичен... творец.
Направих разбор, нахраних ги Smiling Imp чакам Оскарите...
Добрутро, навън вали изобилно. Frowning1

# 184
Гледам снимките от приема на президента - не знаех, че Корайма Торес ни е вице Joy Всяка фолкпевица може да й завиди за прическата Joy

# 185
Йотова и Радева са потресаващи.  Shocked hahaha
Скрит текст:
Ама той и генерала е излязъл като пред разстрел.Няма ли кой да им наложи някакъв режим на хранене и спортуване на двете госпожи?Със сигурност могат да си позволят,вместо да се излагат така.

# 186
Вратовръзката на Радев с червилото на Радева ли са я вързали?

# 187
  • Варна
Светлана Василева съвсем се е оляла с фотошопа. Не знам търсен ефект ли е
https://www.instagram.com/p/Bf3y03LnUfM/
И тази следва примера на Мария да си прави фотосесии с новите подарени парцалки.
Някакви комплекси прозират...

# 188
  • До морето
Вицето ни, с тази прическа, ми прилича на жената от дует Шик.
Президентшата вече няма да я коментирам. Незабравка била 😥.....да й имам самочувствието. Росинант й ходи много повече!

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 10:40 от Boho chic

# 189
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, колкото пъти ги отворя, такива стреснати с рОклетата умирам от смях. Хиля се сама Joy пускате ги едни коментари, много забавни. Особено за майките на сватба на купени булки hahaha  hahaha

То, са тантели, то са извивки и елементи по роклите. От сатен ли са, леко  като нощници ми изглеждат..

# 190
  • Бургас
Точно като за ромска сватба са се спретнали. Laughing Laughing

# 191
Двете са се барнали като сгодени ромки на чужда сватба !! Joy
Писали сме заедно със Славка Simple Smile

# 192
Заслепени сте от роклите и буклите на двете тетки и подминавате другите гости на приема.
Професорът, който уж трябва да дава съвети за облекло и етикет, е с мръсни обувки Rolling Eyes

# 193
Тоалетите на Радева и Йотова са ужасни. Но Радева си е във форма, а Йотова е политик, не виждам защо трябва да изглежда като модел. Като млада беше хубавка, но отдавна е с наднормено тегло, предполагам, че е опитвала да отслабне. Невинаги става, а и не е нужно. Към политиците нямам претенции да са като модели, нека просто си вършат работата. Бих се радвала и да се обличат с вкус.

# 194
бременна йога  Shocked шапка ѝ свалям
https://www.instagram.com/p/Bfzd769BGdX/?tagged=fitnessfridayhb

Общи условия

Активация на акаунт