Звездни компромати - 354 част

• 89 404
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Особено на третата снимка ooooh!

# 556
  • Оптимист по принуда
Тази "рокля" не видях да е публикувана  Mr. Green - https://dariknews.bg/novini/liubopitno/pevica-s-albanski-koreni- … te-snimki-2082798
Скрит текст:

Със сигурност на Албанските музикални награди пак така ще се облече.

# 557
  • софия
Добре, де, тъкмо бях харесала Софиянска и тя си е направила цвят на косата, с който е същи Сиган. И черните вежди, и сините сенки...
Скрит текст:

# 558
  • София
Оскарите от година на година все по-скучни стават, и филми и рокли са далече от вълнуващо.

Дженифър Лоурънс ми е все така готина.
Снимката на Бийонсе е доста стара, от Метгала, 2015.

Руският патриарх се кара точно на Радев
Скрит текст:
, който по време на речта на Шипка (церемонията на която присъства и неговото светейшество) посочва героизма само на руснаци, а при речта вечерта в София, споменава И финландци, литовци и поляци. Обидно е, агент на КГБ, дошъл тук да дава тон, че историята не била с правилен прочит и че руснаците ни освободили от братска любов! Да, обичаха ни заради влияние, Константинопол и една скромна сума, която изплащаме до началото на ПСВ!
извинявам се, не можах да се стърпя

А двете кокошки - Йотова и Радева приличат на тетки, навлекли нощници на Виктория сикрет от 80те години.
Иначе са в тренда на роклите-нощницо-комбинезони (от преди няколко години). Сега са модерни роклите - халати-роби. Крайно неподходящо, както са възрастта и фигурата, така и за повода.

# 559
  • гр.Пловдив
Софиянска се опитва да копира Ирина Тенчева,обаче хич не й се е получило с тази конска груба физиономия ,направо се е нагласила един път ... Smiling Imp

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 13:09 от teddynm

# 560
Дженифър Лоурънс вчера я гледах в "Червената лястовица" и неочаквано я харесах.

Много ми хареса и на мен !
Особено в началото,когато излезе на сцената, беше величествено !

# 561
Аууууу Софиянска- Божкова верно, като първа братовчедка на Софка. Няма ли кой да и каже, че е не добре работата- мъж и, майка и? Някой?

# 562
  • Once there was a Hushpuppy...
Кака ви Ванче Ч. се пени и друса при Гала....
А, самата Гала е по нещо, като нощница Mr. Green

Наистина роклите на афтур партито са много по-хубави. Доста по-сполучливи визии, осебено на Г. Геруик.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 10:33 от Hushpuppy

# 563
Кака ви Ванче Ч. се пени и друса при Гала....

И аз я мярнах преди малко. Обаче и тя си е забравила слабите крака вкъщи. Laughing

# 564
  • София
Мадона и Ким К.
С тези черни корени са потресаващи

Скрит текст:

# 565
В средата на 90-те имаше такава мода - с черни корени. Сега пак ли искат да я въвеждат?

# 566
Мадона изглежда по-добре от Кимката тук.
Казвайте, ако идва модата на корените - - да не се хабя да се боядисвам, значи.
Замислих се сега - Мадона на тези години колко да са й черни корените? Възможно ли е нарочно да ги боядисва?

# 567
  • София
Замислих се сега - Мадона на тези години колко да са й черни корените? Възможно ли е нарочно да ги боядисва?

Абсолютно същото го умувах и аз!  Laughing Вероятно отблизо се вижда сивеене. На 59 години е, но пък всичко е възможно.

# 568
  • София
Вие пък, да не е на 80 Мадона...

# 569
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Стига де, Оскар има момичето.
Получен знаем как.
Даже много време мина, преди хората да се усетят, а ако не беше паднал Харви, нямаше и да се усетят.

Общи условия

Активация на акаунт