Звездни компромати - 354 част

• 89 843
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Леле, Сандра! Open Mouth Pensive
Къде е онази миловидна свежарка? Докарала се е в лицето като 70г жена. Та една Джейн Фонда изглежда по-добре.

Дженифър Гарнър я признавам обаче! В ежедневието си изглежда ужасна мърла, но на червения килим е невероятна!

# 391
Салма, освен, че няма вкус, явно няма и добри приятели.
като им гледам екипчетата на повечето, да не сте посмели да критикувате повече по снимките на хайлайф   Laughing
пълен кошмар са и двете  Sad

Сънувах Салма...Ами цяла нощ Оскари, то не е изненада, но защо точно нея ooooh!
  "Всяка нощ в съня ми ще идваш Салмаааааа..."  #Crazy
 Сандра Бълок не е виновна, Холивуд е.

# 392
Дженифър Гарнър я признавам обаче! В ежедневието си изглежда ужасна мърла, но на червения килим е невероятна!
Нещо роклята не е като света... Едната и гърда е по средата, а другата е под мишницата. Rolling Eyes

Джейн Фонда, Алисън Джани и Хелън Мирън - класа имат тия жени и осанка. На тези години - евала!

Сандра прилича вече на травестит. Тя е и с малко мъжка структура, та таман. Жалко...
Никол Кидмън е като пластмасов манекен, тя има лифтинг на лицето... освен ботокса, от който няма мимики, само една зинала уста със зъби.

Ангелкова може да е в Холивуд с протекциите на Дарина Павлова.

# 393
Никол Кидмън ми е фаворит. Като кукла е.
Нина Добрев май не е била на някое от партитата. Жалко. Винаги е била с красиви рокли.

# 394

И “оценява”, а не “оценя”. Второто е бррр...

# 395
Нещо роклята не е като света... Едната и гърда е по средата, а другата е под мишницата. Rolling Eyes
Ох, да на снимка не е толкова УАУ. Аз видеото гледах и там не си личи толкова.

Гледам и други видеа в момента... Категорично "старата генерация" изглеждат много по-добре от младите.
А на Ема Стоун само една табла в ръката й липсва и да почва да сервира уелкъм дринк. Laughing

Фаворитът ми за най-грозна рокля.

# 396
Аз снощи гледах и не вярвях на очите си!
 Тази Джейн Фонда е извънземна, тя на снимки, че си е прекрасна, едно на ръка, но в движение е 100 пъти по-невероятна! Каква енергия, осанка, грацилност! Камерата снимаше някъде от високо, виждах някаква жена в бяло, с прекрасна осанка и излъчване на жизнена, кипяща от енергия, млада жена, приличаше ми по фигура и прическа на Фонда, но, кълна се, не мислех, че ще е тя наистина. Викам си, е, няма да е тя с такава жизненост да крачи по пътеката, все пак, на снимки всеки може да изглежда по-млад, ама на живо, излъчване, стойка, няма как да се прикрие, че си на 125 години вече ..А то тя си била.. Как може такава наглост?!?
  Тя ги слага  всички в джоба си, проклетница! Движения, аура, все едно е на 20 год. Няма такава като нея. Каквото и да взима, искам го и аз.

# 397
  • Once there was a Hushpuppy...
Сърша направо ми е красива пред Вайола и Упи Crazy

# 398
 Вайола ми е любимка и също очаквах нещо по-добро от нея, а Упи даже ми харесва. Ми Пролет е, а и тя в главата винаги е в Пролет и без това.

# 399
  • На топло
Абе Кидман изглежда перфектно в шията и деколтето, това на видео не може да се ретушира. Там не знам как, освен масаж, спорт, кремчета за хиляди 🤣, няма май друг начин да се поддържа тази област.
За лицето е ясно, че е има намеса, но все пак се виждат бръчици около очите, на носа...когато говори.

# 400
Да, прилича на спихнал балон (да не кажа друго...) Joy
Но тази и тази са и достойна конкуренция! Обаче Салма няма кой да я надмине... Joy

# 401
А Рита Морено защо е изтупала нафталина от роклята? Има ли някаква история зад избора ѝ или просто за да пишат медиите за нея?

# 402
Когато е спечелила Оскар, някъде през шейсетте на миналия век, е била с нея... Ама там горната част е друга и значително по-сполучлива. От тази кожата и виси...

# 403
  • София
Историята е, че е била със същата рокля на церемонията през 1962 година. Тогава е взела Оскар за „Уестсайдска история“ (поддържаща женска роля).

# 404
А Рита Морено защо е изтупала нафталина от роклята? Има ли някаква история зад избора ѝ или просто за да пишат медиите за нея?
През 1962 е получила Оскар за поддържаща роля със същата рокля.
Писали сме с Лиа и  ~Lily~ едновременно.
https://www.blitz.bg/layfstayl/svetski/86-godishnata-rita-moreno … i_news583731.html
 ~Lily~ е права. Оригиналната рокля е със съвсем различна горна част.

Общи условия

Активация на акаунт