Звездни компромати - 354 част

• 89 872
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • Once there was a Hushpuppy...
Не е лоша Ангелкова. Поне е в един цвят, има прическа и грим.

Октавия Спенсър е чудесен пример как можеш да си пълничка и да изглеждаш много добре. Стилна и ненатрапчива визия. За разлика от Упи...

# 376
Боже, тази жена няма ли да спре да се излага, че и мъжът си да излага, че и цяла една институция?  Tired

Обаче чинно отговаря на всички коментари, които са все в нейна подкрепа де hahaha

# 377
  • До сърцето...
Направих си труда (що ли) да проверя кога встъпи в длъжност генералът. 22 Януари, 2017.

Радев сбърка, че се ожени преди кандидат президенстката си кампания. Тази жена му разби имиджа на железен, силен мъж, и го направи гротеска. Лично в моите очи, той все повече губи от образа си.

Лошо, Радева, лошо!  Whistling

# 378
  • Sofia
Роклята не е зле. А коя е дамата с Ангелкова.

Италианската актриса Джизела Маренго.
http://life.dir.bg/news.php?id=26938724&nt=5

# 379
Имаше ли рокли на Марчеза на оскарите тази година ми е любопитно.

На Радева въобще не ми хареса роклята и какво я подчертава тази талия с това коремче дето е отпрала.
Дантала върху плат хубаво, ама и кадифени панделки вече too much, червено червило, нов цвят вкарва сиви велурени обувки, и това русо - вече става мишмаш

# 380
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джен Лоурънс пак успя да сътвори компромат на Оскарите.
Прескача седалките с рокля Диор и чаша вино в ръка преди началото на церемонията.  Laughing

Скрит текст:

И доста развеселена досажда наред  Wink

Скрит текст:

Не е на добре тръгнало това девойче, скоро май ще започне да посещава клиниките

# 381
Биляна Петринска в напреднала бременност.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6744652

п.с. Някой знае ли колко е годишна? Между 45 и 50, нали?

# 382
Някъде бях чела, че е на 43.

# 383
Според Гугъл е на 44г.

# 384
  • На топло
Никол Кидман в момента я гледам в едно видео❤ ( на снимка не мога да преценя красотата на една рокля). Лелее каква кожа има тази жена, прекрасно контрастира с цвета на тоалета, много красива. Затова пък дружката и Сандра Бълок, много кофти се е наблъскала с ботокс, лицето и е като маска, гладко и странно.

https://m.youtube.com/watch?v=BXAQAsq0VVE
Хареса ми Дж. Лоурънс, чувства се и се държи на Оскарите все едно е на собствен терен.

# 385
Гледах Ангелкова сутринта по нова ТВ, Ясен Бараков я интервюираше, потресаващ грим и прическа - на снимката не се вижда добре, не знам дали беше в края на церемонията или в началото, но ружа особено все едно без огледало го е слагала, роклята сигурна е актуална, ама не емоя вкус, не виждам тези дантели и цвят на роклята и този грим като добро съчетание, за изказа и съм speechless.
На фона на това което видях на червения килим, Деси Р и Илияна Йотова не са толкова зле.
Най-елегантни и красиви за мен са били Джейн Фонда и Алисън Джени.
Никол Кидмън от сутринта където гледам, чета и слушам е в двете крайности - на мен лично не ми хареса.
Салма е  ooooh! ooooh! ooooh!

# 386
Ее, Сандра ми е любимка, но наистина се е обезобразила с тези пинг-понг топки на бузите. Ц, ц, ц...

# 387
# 388
  • На ръба..
Аз пък заспах преди още първите да се дотътрят на килима Joy

Идвам със снимка на Гришо и Никол
Скрит текст:

# 389
  • София
Салма, освен, че няма вкус, явно няма и добри приятели.
като им гледам екипчетата на повечето, да не сте посмели да критикувате повече по снимките на хайлайф   Laughing
пълен кошмар са и двете  Sad

Общи условия

Активация на акаунт