Звездни компромати - 354 част

• 89 814
  • 748
  •   2
Отговори
# 405
Когато е спечелила Оскар, някъде през шейсетте на миналия век, е била с нея... Ама там горната част е друга и значително по-сполучлива. От тази кожата и виси...
Да!
Щеше да е по - добре, да не я преправят.

# 406
Да де, аз това го разбрах, но мислех, че има нещо по-дълбоко в избора й да облече същата. Примерно "Няма да сме закачалки на дизайнерите изедници", "Не! на визията като водеща!" или "Не! на експлоатацията на малки китайчета, шиещи ни роклите."

Да, стария вариант на роклята е по-сполучлив.

# 407
Зоуи Дойч - много красиво лице! Всъщност и роклята ѝ стои чудесно.
Какво ви харесва в роклята на Мерил Стрийп? На мен ми прилича на домашна роба. Rolling Eyes
Обаче, на тези Оскари то деколтета, то пазви, то плът... Сюзън Сарандън никой няма да я отрази сред толкова разголени пазви...

# 408
Никол Кидмън ми е фаворит. Като кукла е.
Нина Добрев май не е била на някое от партитата. Жалко. Винаги е била с красиви рокли.

А била е на партито на Vanity Fair. Изглежда ми уморена.
Скрит текст:

Роузи Хънтингтън- Уайтли
Скрит текст:

# 409
По Роузи е останала малко мръвка от бременността. Много добре изглежда. Този цвят ѝ отива.

# 410
Нина Добрев май не е била на някое от партитата. Жалко. Винаги е била с красиви рокли.
Беше на партито на Венити феър в рокля на Валентино. Нито роклята ми хареса, нито как 'и стои. Откакто е рекламно лице на Рийбок тренира доста усилено и е позаякнала в раменете.

Скрит текст:

# 411
  • Вестерос
Все едно ще заспи всеки момент, не ми харесва.

# 412
На Мерил ми харесва цвета и свежестта на цялостното и излъчване.Пък било то и с домашна роба.

# 413
Много ми харесва Диора на Мерил Стрийп и саматя тя. Джейн Фонда също чудна в Балмен.
 И Роузи е великолепна. На Дженката съм и фен аз и на роклите, и на смешките. Не и дреме от нищо.

# 414
Ангелкова: поканена, обаче отишла на лични разноски да промотира България. Между туризма и киното имало много общо. Направо съм изумена, откъде ги намират такива същества, че и министри ги възпроизвеждат.

https://www.facebook.com/nikolinaangelkovaofficial/videos/2137140669905751/

# 415
Роклята на Нина е най-грозната, която видях до тук. 🤔 парцалът отпред прилича на рибешки люспи. Къде ми е повръщащото човече?! 😲

# 416
Еmelie, Alya,  благодаря ви bouquet
Айй, Нина, защо? Има ли грим, прическа? Остаряла съм - определено. Новите тенденции са ми абсурдни. Не намирам думи...

# 417
  • На топло
Нина Добрев е с минимален грим в нюд гамата, затова прилича на измита чиния в лицето. За деня е подходящ, но не и за вечер.
Сладки обици, пак ежедневни.

# 418
Деси Радева направи критиците на роклята ѝ на две стотинки: За мен е важно как ме оценява съпругът ми !
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 419
Деси Радева направи критиците на роклята ѝ на две стотинки: За мен е важно как ме оценява съпругът ми !
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ами съпругът още не е казал, как я оценява.

Общи условия

Активация на акаунт