Звездни компромати - 354 част

• 89 711
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Дизайнерката е кръгла нула, не може да слагаш герданче, коланче, гривничка, когато роклята е натруфена, когато нямаш кръстче и нежни раменца , стои като на свинче звънче!! 

# 511
Драго от край време е все с черни анцузи. Сега за повода е сложил официалния- със златен кант. Ми...ето че и мъжете ги тресат кризи, не само Ирина Флорин.

# 512
Драго не го е пускала кризата.

# 513
Да, права си.

# 514
още някой, който влезе в оправдателен режим, но този път оценЯм сарказма и самоиронията

Забавно видео. Благодаря.🤗

# 515
# 516
  • София
Въпреките недостатъците си, с времето взех да й свиквам на Дж.Лоурънс и даже понякога ми е симпатична. Получи й се забавно. Ето една снимка от въпросната премиера, на която се е появила почерпена 😂
Скрит текст:

# 517
  • Бургас
Ратата, много се навлича "от как" се задоми. Чак не е за вярване.

Не ми хареса сценария на Дж. Кемъл тази година, миналата му се получи по-добре, но фаворит forever ми остава Елън.

# 518
  • ❌❌❌
По принцип никога не се смея на нищо, свързано с пиене, но това искрено ме разсмя. Joy

А я, кажете - що целокупно толкова стремглаво хейтим Дженифър в темата? Laughing

# 519
Въпреките недостатъците си, с времето взех да й свиквам на Дж.Лоурънс и даже понякога ми е симпатична. Получи й се забавно. Ето една снимка от въпросната премиера, на която се е появила почерпена 😂
Скрит текст:

Don't look drunk!😉😁😁😁

# 520
  • София
Обеците на Дженката Лорънс и колието на Ашли Джъд са страхотни! ❤ И няколко гривнички си харесах.
А и обувките на г-жа Радева...както имаше предложение с един костюм тип Шанел можеше и да се получат нещата.

# 521
Президента е изтърпял Патриарх Кирил да го смъмри, задари речта му за 3-ти март. Май ще се окаже Мека Мария, макар и генерал. Не само на Деса не може да каже нещо насреща. 😁

# 522
А я, кажете - що целокупно толкова стремглаво хейтим Дженифър в темата? Laughing

Не е само в темата. Навсякъде е. Чета коментари под статии на английски (не тип близз), чета и в Reddit. От известно време дори младите мъже, които я обожаваха и я считаха за страхотно земно момиче, са се наострили. Стана постепенно, почнаха да я подозират, че играе роля на "готиното съседско момиче", после и покрай Харви Уайнстийн набра черни точки.  Thinking

# 523
Не задълбавам в това каква е като човек Дженифър Лорънс, щото никога няма как да разбера каква би била за мен, но в лице ми е хубава, на моменти с хубав грим, дори красива.

# 524
  • ❌❌❌
Момичета, сега се сетих да ви споделя - още снощи исках, ама съм забравила... Laughing

По същество: снощи, потънала в скука и чудейки се с какво да запълня времето, се натъквам на ресторанта на шеф Андре. Аз съм голям ценител на кулинарията и точно там не съм ходила, та отварям ревютата, да добия някаква представа струва ли си, аджеба, да се ходи. Винаги съм намирала шеф Токев за много деликатен и изтънчен човек, едно на ръка, че е страхотен професионалист (имаме общи познати и съм чувала само добро по негов адрес), та и ревютата не ме учудиха. В един момент почнах да скипвам хубавите и реших да прегледам малкото негативни ревюта, когато се натъквам на следното Joy:
Скрит текст:

Предполагам, че повечето знаят английски, но да обобщя: в най-долния коментар потребител е тагнал шеф Петров (онзи от Биг Брадър) и е написал: "така се отговаря на лошо ревю, вместо да пожелаваш на хората да умрат или да скочат в Дунав" Joy

Та като отворих страницата на ресторанта на шеф Петров, че като се зачетох в ревютата - ГОСПОДИ!!! Да се смея ли или да рева през смях #Shocked rotfImbo rotfImao Няма такъв ужаааассс!!!

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

* английския в коментарите по-добре да не го обсъждаме изобщо, че и Бареков ще се хване за главата! Joy

Вие сигурно сте коментирали по време на Брадъра - ама, да си питам - а бе, тоз човек ненормален ли е??? Shocked Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт