Звездни компромати - 354 част

• 89 708
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Велико Търново
Този, Петров, вярно го хапе ooooh! И да тича срещу Андре Токев, не може го стигна...Всъщност, са абсолютни противоположности.

# 526
Вие сигурно сте коментирали по време на Брадъра - ама, да си питам - а бе, тоз човек ненормален ли е??? Shocked Joy hahaha
Да.

# 527
  • София
Петров е изключително злобен.Хапят го много комплекси предполагам. Като кулинар го гледах( мисля в Черешката)-то бяха едни чудесии, 56643 степенно меню, молекулярна кухня- не съм яла такива неща, нямам идея за вкуса им. Ама все се дърлеше, акъл разхвърляше наляво и надясно. Много неприятен човек. Новият ресторант на Андре е бившата Реджина - на Гущерови къщата на Хан Крум. Където МИчито си правеше мили семейни сбирки, докато не затвориха заради супер претенциозното си, дървено и скъпо меню. Да ме прощават готвачите там тогава. Сега е вкусно, но е голяма брадва. Ама сигурно и наемът му не е малък. Но по някакъв повод си заслужава. А персоналът е културен- ако не беше, Токев ще ги изрине с голямата лопата-все пак е немски възпитаник🤪

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 19:46 от ADENA

# 528
За мен не е просто злобен, а много болен...

# 529
аз много не можах да опредлея шеф Петров дали е гламав, понеже другите определено на моменти бяха кой по-зле, кой още по-зле. В крайна сметка за някои неща го намирах абсолютно прав, но определено си беше забравил лекарствата извън брадъра...

# 530
  • Berlin
Аз имам усещането, че доста поназнайва и може, ако говорим за кулинария, ама държането му е....  Майко, мила! Може и да бъркам, де. Simple Smile

# 531
Президента е изтърпял Патриарх Кирил да го смъмри, задари речта му за 3-ти март. Май ще се окаже Мека Мария, макар и генерал. Не само на Деса не може да каже нещо насреща. 😁
Странно, този патриарх от какъв зор на президента се опитва да се пени
Плевнелиев даже не ги отразяваше, в словото си ,той на Радев се опитва да държи тон.
За мен това беше към всички политици, н конкретно към Радев

# 532
За мен пък е извън добрия тон въобще, независимо към кого е отправено мъмренето! Тоя патриарх бетер нашите попчета се самозабрави...
Скрит текст:

Когато ретушираш часовника за $35000 и забравиш отражението

# 533
И да поназнайва Петров, няма да разбера, неприятен ми е и нямам намерение да ходя в ресторанта му

# 534
  • Viena
Е вече изпитах оргазъм!! Днес излезе и новия огромен тираж на “Инсомния”!! След като сутринта посрещнах новия тираж на “Триумфът на кучките” сега посрещам на рампата и този!! Гледайте за какво става въпрос!!#венетаяхапекучето#яко#

# 535
  • ❌❌❌
Аз Брадъра не го гледах, тук-таме попадах на някакви постове във фб. Гледах го в Черешката - тогава ми направи впечатление отношението му към колегите и това, че не търпи никаква критика. Изключително непрофесионални качества, резултат на което са всички тия коментари във ФБ. С глас съм се смялаааа!!! Joy

# 536
# 537
  • София
тази лорънс с какво е известна?
не, честно, има хора, които ако не се фъкат с Уайнстийн и не падат редовно по събития, защото са предварително "развеселени", никога няма да отбележиш.
мога да питам гугъл, разбира се, но не я знам от никой филм, само оттук, не я помня дори да съм я гледала. кой емотикон да сложа?

# 538
Стига де, Оскар има момичето.

# 539
тази лорънс с какво е известна?
не, честно, има хора, които ако не се фъкат с Уайнстийн и не падат редовно по събития, защото са предварително "развеселени", никога няма да отбележиш.
мога да питам гугъл, разбира се, но не я знам от никой филм, само оттук, не я помня дори да съм я гледала. кой емотикон да сложа?

Лоурънс стана известна най-вече покрай "Игрите на глада".

Даутцен
Скрит текст:

Лили Джеймс- много ми е симпатична.  Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт