Звездни компромати - 354 част

• 89 366
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
През 2012 заедно с Мерил Стрийп не се ли състезаваше и Глен Клоуз с "Albert Nobbs"? Имам такъв спомен и ако не бъркам, категорично мисля, че Глен Клоуз заслужаваше Оскар, а "Albert Nobbs" беше страхотен филм (той като че ли даже не беше номиниран за най-добър филм).

Да, заслужаваше и Глен, както е заслужавала и за много други роли, но не е получила за съжаление. Лошо съвпадение на две добри актриси със силни роли в една година.

# 631
Лиа, стана ми интересно коя е песента на Лана посветена на Уайнстийн?
"Кола"
https://www.vbox7.com/play:8f2bbc62f9
Не ми е била просто така напразно противна Лана Дел Рей... Ба си гнусната песничка! ooooh!

# 632
Лиа, стана ми интересно коя е песента на Лана посветена на Уайнстийн?
"Кола"
https://www.vbox7.com/play:8f2bbc62f9
Не ми е била просто така напразно противна Лана Дел Рей... Ба си гнусната песничка! ooooh!
My pu**y tastes like pepsi cola...
I know your wife and she wouldn't mind...
I got a taste for men who are older...
Harvey's in the sky with diamonds and he's making me crazy...

WTF!!!

# 633
  • София
Сигурно ще прозвуча като наивница, но според мен отношенията между Дж.Лорънс и Харви са били по-скоро баща-дъщеря, отколкото любовни някакви.  
много си сладка  Heart Eyes Hug
разбирам закъснелия Оскар на Лео, мнооого е стиснат  Laughing

# 634
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Или никой дърт чичко му няма мераци Laughing

# 635
Или никой дърт чичко му няма мераци Laughing

То и да е имал, след случката с мечката му е минало  Joy

# 636
Завистници!

# 637

разбирам закъснелия Оскар на Лео, мнооого е стиснат  Laughing

Точно пък в годината, когато Лео го взе, Еди в пъти повече го заслужаваше Оскара, ама както и да е.  Twisted Evil

Джъстин Теру, Ема Стоун и Мишел Уилямс
Скрит текст:
Том Харди
Скрит текст:
Фасбендър
Скрит текст:

# 638
  • София
Кая Гербер, снимана от Питер Линдберг за списание Interview

Скрит текст:

# 639
  • София
гледам Фасбендър и си мисля за жена му  Embarassed  Laughing

Кая е една невръстна Синди  Simple Smile

# 640
  • Варна
Джей Ло, струва ми се, че е увеличила силикона. Като Викито Б, ужикм го махна, но не престава да демонстрира две малки топки без сутиен и щръкнали зърна.

# 641
# 642
  • 221B Baker Street
Тая година Оскарите бяха малко боза, въпреки всички хаштагове. Липсата на чичко Харви се усеща...Stuck Out Tongue Winking Eye
И зрителите им са намалели драстично тая година.

# 643
Тая година Оскарите бяха малко боза, въпреки всички хаштагове. Липсата на чичко Харви се усеща...Stuck Out Tongue Winking Eye
И зрителите им са намалели драстично тая година.

Рекордно малко зрители са гледали церемонията за наградите Оскар 2018

Церемонията за наградите Оскар тази година е привлякла интереса на рекордно нисък брой телевизионни зрители в САЩ - 26,5 милиона, с което за първи път те са под 30 милиона, предаде Асошиейтед прес.

Телевизионната аудитория като цяло намалява, а рейтингът на вечерта на Оскарите се свързва с успеха на номинираните филми - "Формата на водата", който получи Оскар за най-добър филм, изглежда не е много популярен, отбелязва АП.

# 644
Или че на хората (на мен, например) рязко им опротивя цялата бутафория, политкоректност и пропагандна машина. Друг път ги гледах, сега не ми се занимаваше с фалш и лицемерие. Само тук видях няколко рокли (божествена Джейн Фонда!) и това е.

Общи условия

Активация на акаунт