Звездни компромати - 354 част

• 89 335
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Джей Ло, струва ми се, че е увеличила силикона. Като Викито Б, ужикм го махна, но не престава да демонстрира две малки топки без сутиен и щръкнали зърна.

че тя кога е имала силикон?

# 646
  • Варна
Според мен категорично има от няколко години. Сравнявайки снимки от по-младите и години, по време на Love don’t cost a thing, зелената рокля Versace от МТВ наградите, деколтето не е така пълно.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 08:40 от Blue Turquoise

# 647
  • София
На Джей Ло й отива новият бюст, тя е пищна мадама и е хубаво дупето и циците да са в синхрон.  Wink

Сривът в гледаемостта на Оскарите никак не ме учудва. Всяка година ги чакам с нетърпение, но тази за първи път нямах никакви фаворити и съответно нула тръпка. То и как да е иначе като най-изявените два филма "Три Билборда" и "Формата на водата" са ми тотален бляк. Айде първият ми прикова вниманието, но краят му беше съвършено инфантилен и несериозен. Вторият дори не искам да го коментирам. Готическа простотия.

# 648
Както казваш дали е спала или не е спала Дженката никога няма да разберем със сигурност. Факт е обаче, че и тя го нападна и то с доста обидни квалификации, все си мисля, че щеше да излезе някой от приближените му или поне да подхвърли на журналистите факти, че му е била официална любовница.

Първоначално изпрати открито писмо, в което написа колко му е благодарна и задължена,
още не се знаеше, че Харви е паднал окончателно, чак после като разбра, че Харви е аут и няма да й потрябва, се включи в общия тон,
затова  не отиде на Глобусите, защото там акцентът бе насилието в/у жените,
пък всеизвестната любовница на Харви не върви да го играе тормозена ....

клип, в който той й се кара, че не му е благодарила при Оскара, тя доста се притеснява,
накрая той свойски я потупва някъде отзад:
https://www.youtube.com/watch?v=w_BXdFtwZsE&feature=youtu.be

Мерил Стрийп го нарича''Господ'' при Глобуса си, днес го е забравила и е в челните редици на борбата с/у насилието:
https://www.youtube.com/watch?v=xTlydbdS0Hc

# 649
  • До морето
На мен "Билбордовете" ми харесаха , и се смях, и ревах. Много различен филм е. "Формата на водата" не е мой тип филм, не мисля да го гледам, но повечето го харесват. Като цяло тази година филмите не са тотал щета, както се е случвало друг път. Слабата гледаемост не е заради тях, а точно заради лицемерието, което е повсеместно в Холивуд. И не виждам защо трябва да нападаме Дженифър Лоурънс, а Мерил Стрийп да я пропускаме удобно. Лично на мен, последната адски ми опротивя през изминалата година, пък нека да е най-талантливата на планетата,ако ще.

# 650
  • София
Абе, Джими Кимъл не беше особено политкоректен тая година, ама и не му се смяха много на шегичките... С едни кисели накривени усмивки му ръкопляскаха половината. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 651
  • София
Според мен категорично има от няколко години. Сравнявайки снимки от по-младите и години, по време на Love don’t cost a thing, зелената рокля Versace от МТВ наградите, деколтето не е така пълно.

И според мен има от известно време...харесваше ми повече преди, но добре е направена.

# 652
  • Варна
Аз я харесвам, излъчва много енергия и живот. Сега особено, от като е с А Род, направо цъфти.

# 653
На мен Мерил Стрийп ми опротивя с политическите си и феминистки, лицемерни прояви от последните година- две. За съжаление! Много бих искала да не бях чувала за тях и да си я харесвам все така, а вече не мога. Оказа се същият въздух под налягане, като всички други.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 13:33 от pina

# 654
Мерил Стрийп го нарича''Господ'' при Глобуса си, днес го е забравила и е в челните редици на борбата с/у насилието:
https://www.youtube.com/watch?v=xTlydbdS0Hc
Още когато започна кампанията срещу Харви, ми направи впечатление как една от най-номинираните и титулувани актриси, стръвно поведе парада и сама се цани за знаменосец на всичката борба срещу насилието в Холивуд и в частност срещу Харви. И тогава си казах: ти да видиш! Някак си що не мога да повярвам на тая жена, въпреки всички суперлативи за нея?!...
И сега мисля пак така, т.е. от тогава насам мисля така и още по-малко ѝ вярвам, даже май не я харесвам вече...

# 655
Но пък колко е убедителна в горното видео, където го нарича Бог?! Страхотна роля! Вероятно рядко не играе някакъв образ.Талантлива е, очевидно, но аз и като човек я бях обожествила.
Разните старлетки от сорта на Дженифър Лоурънс, Лана дел Рей - там си е в реда на нещата, докато от Мерил Стрийп лично аз очаквах повече.

# 656
  • София
Става досадно вече с това бистрене и даване на наклон за някой - да го харесваме или не.

Итересното в случая е, че се получава едно преекспониране (май и това е целта) и всъщност фокусът се измества и накрая темата става смешна, а тя не е. Жестокото е че жени нападат жените, а не насилниците. Дженифър Лоурънс е свиня, дайте да я плюем, че била близка с Харви. То, кой не е бил, излиза, че цял Холивуд се е въртял около него. А свинята е той. Ако преразгледаме оскарите, със сигурност има мнооооого такива, които са слабо заслужени, но какво от това. Лео го жали цял свят, няма ли да му дадат накрая. Дадоха му! И смятам, че ако го беше получил по-рано, нямаше да видим такива качествени роли. Смятам, че го дадоха и за най-добрата и различна негова роля (след Защо тъгува Гилбърт Грейп).
Хоакин Финикс, Ейми Адамс също нямат, не е като да не заслужават, не знам дали е защото не са политкоректни или защото са имали честна конкуренция. A, бе, Чарли Чаплин получава наградата едва за цялостен принос!
Като помисля за Полански и Уди Алън и ми става ясно защо.

# 657
А Хичкок въобще няма Оскар.

# 658
Мен също не ме бърка, ако Дженифър доброволно се е задявала с Харви. В крайна сметка нейна си работа какви ги е вършила. Кофти са нападенията над жени, които не са го искали.

# 659
"Португалски медии публикуваха компрометиращи снимки на приятелката на Кристиано Роналдо.
Дъщерно списание на таблоида "Correio da Manha" публикува кадри, които компрометират Джорджина Родригез. На снимките тя позира по бельо с друг мъж. Кадрите бяха публикувани преди години от самата Джорджина, но тя ги изтри, когато започна връзката си с Роналдо".

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт