Звездни компромати - 354 част

• 89 310
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Струва ми се, че наклона не го даваме ние тук, а именно хора като Мерил Стрийп, от висотата на тяхното собствено лицемерие, и собствената им трибуна.
Драматични речи, феминистски напъни, от мръсния си "заден двор", в който  нейния  "Господ" насилва жени и актриси уонабита.

То пък голяма изненада и сензация, че гаджето на Роналдо е била гола и с други мъже преди да го срещне него. То и за него не се знае...

# 661
Е, колко да са пък компроментиращи? Снимала се е с някакъв бивш. Все пак е футболна съпруга, а не Първа дРама...

# 662

То пък голяма изненада и сензация, че гаджето на Роналдо е била гола и с други мъже преди да го срещне него. То и за него не се знае...
Дълбоко се съмнявам, че са се срещнали в библиотека например. Качества се искат, за да се пребориш с хиляди (предполагам) търсачки на слава.

# 663
Лейдис, честит празник!
Първата дРама пак се е изказаЛа!

# 664
Първата дРама пак се е изказаЛа!

Dessy Radeva
10 часа ·

- Защо мъжът не може да е едновременно красив и интелигентен?
- Защото тогава ще е жена.

Честит празник, лейдис!

виа Пъзо, лека му пръст.

Rolling Eyes

# 665
Няма такава Първа дРама, честна дума Weary !

# 666
Аз мислех, че на президентските избори съм гласувала за по-малкото зло...за първи път бях убедена във вота си...но вече взех да се съмнявам Sad  Това е просто безумно. Дано е някакъв сценарий за отвличане на вниманието от нещо.

# 667
Виа Пъзо какво означава?

# 668
Виа Пъзо какво означава?
Пъзо трябва да е някой покоен другар на госпожата, а via в случая е "чрез него", т.е цитирайки го.

Имам си приятел от ученически години - Фъшо(от Фъшкия(дълго е за обяснение...), да ми е жив и здрав), трЕбва да го цитирам някой ден!

# 669
Виа Пъзо какво означава?
Пъзо трябва да е някой покоен другар на госпожата, а via в случая е "чрез него", т.е цитирайки го.

Под поздрава на Първа дРама има линк към тази песен

https://www.youtube.com/watch?v=ZNrGf9XyAHI&feature=share

# 670
Виа Пъзо какво означава?

Много сложно!

# 671
Не е сложно, фейсбук термин е (най-често). Simple Smile

# 672
  • софия
С много непокрити претенции за оригиналност. Тази жена се държи така все едно до сега е страдала от хронична липса на внимание.

# 673
  • София
Тя очевидно е страдала от липсва на внимание, та сега се къпе в него, независимо че е основно неодобрение. Все пак е внимание.
Бай дъ уей, честит празник дами! : mrgreen:

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 14:06 от DonaFlor

# 674
Всички в Холивуд са големи гевезета, но по-лошото е, че вече почти няма филми да ме развълнуват. Дори Билбордовете ми се стори леко прост. Този за водата изобщо не съм го гледала.
А Мерил Стрийп трябваше да си остане на пиедестала и да мълчи. Бъди красива, талантлива и мълчи, Мерил. Но, не! Имат талант, имат слава, купища пари. Мълчете си, бе хора... Защото през всичките тези години все сте направили нещо, с което не се гордеете.
За жената на президента, направо не знам. Там положението е: мълчи си, госпожа, но най-вече си изтрий фейсбука.
Дано да се спре Радева.

Общи условия

Активация на акаунт