Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 462
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 570
На мен  "седефените" ми харесват повече от "мраморните" . По принцип си вземам  "седефените", преди две години мисля си взех от "мраморните", за да видя има ли разлика и нещо не ми харесаха яйцата как станаха. И аз вземам едни  "седефените" и едни "обикновени", понякога и едно пакетче червено. Почти винаги ми остават, боядисваме 30-40 яйца.

кой от трите вида е седефен, има розови (мраморни), зелени (пише експрес) и сини (прахообразни)

# 571
Това сирене коментирано ли е _01.jpg

# 572
  • София
Аз го купувам и ми харесва.

# 573
  • София
http://promocii.bg/boya-za-yayca-sedefena /не зная дали има в Лидл, обаче/
и желатиновите също са хубави /дори може би са по-добри според мен от седефените/, но не зная и тях дали ги има в Лидл. На опаковката им пише Желатинова боя с блясък

# 574
Мерси!  А този сироп  
Скрит текст:
с носталгия си спомням времето как като дете пиех сироп от вишни и ядях милинки в Троян в една закусвалня:yum:

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 07:44 от Nil desperandum!

# 575
Знаете ли, кога отваря новият Лидл в Драгалевци ? В момента е още на строеж.

# 576
Аз си боядисвам яйцата със сладкарска боя и стават идеални

# 577
  • софия
От боите за яйца най-много харесвам тази с метален ефект, но тази година с удоволствие ще пропусна боядисването и не знам дали има от нея.

# 578
  • Асеновград
Миналата година взех от тези, не станах хубави яйцата.
Пробвах и трите вида на практика няма почти никаква разлика във вида.А и светлите цветове, жълто, розово почти не си личаха.
Предната година пак от Лидл купих една на капсули, страхотни цветове.Ще търся от нея.

# 579
Миналата година взех от тези, не станах хубави яйцата.
Пробвах и трите вида на практика няма почти никаква разлика във вида.А и светлите цветове, жълто, розово почти не си личаха.
Предната година пак от Лидл купих една на капсули, страхотни цветове.Ще търся от нея.

тази година са други, пак немски, но нови 3 вида

# 580
  • Варна
Здравейте,
към тези от вас които сте от Варна, дали сте виждали този тишлайфер в централния Лидл( този който е на Владислав). Ходих още в понеделник в този на Мир, но там го нямаше, както винаги в този магазин.
https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/293706/gallery/prev … /lg/293706_06.jpg

Благодаря ви предварително!

# 581
Сиропа от Вишни е доста изкуствен,като разтворен бонбон,ако се сещате какво имам предвид!

# 582
  • София
Здравейте , някой сеща ли се в лидъл дали има полуготови пилешки хапки и каква е цената/грамажа им , мерси Simple Smile

# 583
Има замразени полуфабрикат, ако затова питаш. По незнайни за мен причини, мъж ми харесва такива. Бях супер скептично настроена, но пробвахме тези с ементал (пилешко с ементал) и са учудващо вкусни.

# 584
  • Варна
Сиренето Дунавия, дето пуснаха наскоро, има ли го в постоянния асортимент?

Общи условия

Активация на акаунт