Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 470
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 915
  • у нас
Аз да си повторя въпросите че понеделник идва:
Пастата с яйца хубава ли е и идеи да соса?
Ножовете стават ли?
Телешки суджук на Делукс хубав ли е?

# 916
-Паста с яйца не съм вземала, купуваме само спагети/макарони от техните. Тази с яйца ли е или с яйчен прах - защо държите на паста с яйца точно?

-Нож имам-но е друг - ако ти хареса вземаш. какво да му препоръчваме.

# 917
На тая яйчена паста подозирам, че малко беконче, лук, сметанка и пармезан ще върви много Animal Pig Като карбонара, ама без яйцата.

# 918
Аз да си повторя въпросите че понеделник идва:
Пастата с яйца хубава ли е и идеи да соса?
Видях, че мидите ще са намалени, ние много ги обичаме с чесън и доматен сос към пастата.

# 919
Teta,да,таблетките за кафемашина са от тематична седмица и все още в някой магазини застояват,даже ги взех за 0,99 ст.

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 17:25 от Dkoki

# 920
  • у нас
Благодаря за идеите с пастата. Не сме опитвали такава-малко експерименти.
Ножовете ....Да не ръждясат😂

# 921
Стомана са....няма. Но  14 лв за нож  няма да дам. Имам на Ернесто с желязна дръжка...мисля по-евтин беше. Този заради модерния бамбук е двойно по скъп...

# 922
И ние имаме от железните. много ми харесват. но не помня да са били по 14 лв..

# 923
Не може да съм дала толкова пари Joy

Под 10 лв.бяха май...

# 924
Толкова бяха, нещо от сорта на 9,99, кажи го 10. И ножът е страхотен наистина.
А тези таблетки за кафемашината са ми съмнителни какво толкова им е специалното, честно казано...
Скрит текст:
Щом Делонги могат да напишат в упътването на кафемашината ми подробна иструкция как да я чистя от котлен камък с лимонена киселина, значи това е достатъчно добър метод, мисля аз Laughing Не че не става и с оцет но ненавиждам миризмата му, лимонената киселина ме устройва идеално.

# 925
  • Перник
Настоящият ми любим нож е изцяло метален, струва макс. 12 лв. Купуван е или от Лидл,  или от Кауфланд, не помня вече. Предишния беше за 4 лв. (от Кауфланд със сисурност) и в един прекрасен миг просто дръжката се отчупи от острието Open Mouth

# 926
Изцяло металните ножове бяха по 10 лв. Приятелка си направи комплект.

# 927
А как се чисти кафемашина отвътре....Делонги казват ли ?
Иначе аз си кисна цедките в съд, в който пускам таблетка против котлен камък от Лидл. И в тоалетната пускам пак от тях.

Мен по-скоро механизма на чистенето ме интересува и мислех че на опаковката ще е описано😊

А, 10 лв. много ....не бяха ли по-евтини?
Въй....как съм разтворила широко кесия тогава 😃

# 928
  • In transit
А как се чисти кафемашина отвътре....Делонги казват ли ?
Иначе аз си кисна цедките в съд, в който пускам таблетка против котлен камък от Лидл. И в тоалетната пускам пак от тях.

Мен по-скоро механизма на чистенето ме интересува и мислех че на опаковката ще е описано😊

А, 10 лв. много ....не бяха ли по-евтини?
Въй....как съм разтворила широко кесия тогава 😃
Скрит текст:
Много лесно. Сипваш лимонена киселина в резервоара за вода в някакво съотношение киселина:вода и пускаш да тече все едно ще правиш кафе, докато се източи целия резервоар. После минаваш още два резервоара само с вода и готово. Аз ползвам един препарат за котлен камък от ДМ, който реално е пак лимонена киселина, на опаковката му пише 1 част препарат с няколко части вода.

# 929
От темата за перилните препарати друго знам аз. В препаратите за почистване има разл.съставки и всяка си е за отделно нещо. Не се чисти само котлен камък... там има и химици....спазвам им заръките аз.
А тая лимонена да не е винена киселина /лимонтозу/..

Мики....Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт