Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 163 153
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 240
Върни го в друг магазин.
Мен така ме убеждаваха, че не мога да платя с ваучери "подарък" ама в друг магазин ми ги взеха без грам грижа. Пак техен, де ама на друг адрес:)

# 241
  • София
Бих им писала на формата на контакт. Едва ли гаранцията най-малкото отпада, ако стоката е купена на промоция.
Въпросът е, че не е промоция, а намалена стока.

# 242
Няма значение. Аз бих пробвала.
 Никъде не пише в сайта им, че за тези стоки политиката на връщане не важи.

# 243
  • София
Няма значение. Аз бих пробвала.
 Никъде не пише в сайта им, че за тези стоки политиката на връщане не важи.
Имам някакви смътни спомени, че когато правят разпродажби пред магазина, пишат, че закупените стоки не се връщат. Но не съм много сигурна.

# 244
Да. Но после са споделяли, че на други места не е така.
Най-вероятно не всички касиерки знаят как точно да процедират и от там объркването.
Аз бих пробвала да им пиша или да върна в друг филиал, както Пийкок подсказа.

# 245
От Хайдиклумските неща и аз не съм твърде очарована. Значи първите септември бяха много хубави дънки, 36ти размер ми беше добре. По Коледа пак взех такъв - не ми стана. Вчера отивам, светлите дънки обрани, останал един 38. Викам айде, ще го пробвам. Взе, че ми стана Flushed Променят номерацията нещо. В магазина го наложих до 38 от тъмносините и имаше 3 пръста разлика на талията Flushed Иначе материята е добре, мека е.
Бях се наканила и на тениските, ама тв много отпуснати и широки. Гуменките, с по една шарена връзка - на 50лв. Айде мерси.

# 246
Гуменките са със смотана кожа. Вътре с брезент. Очаквах да е изцяло кожа и от двете страни...

# 247
Направо ме отказахте да ходя до магазина да гледам кецовете и дънките. Вчера не успях.

# 248
За тия пари трябва да са естествена кожа Rolling Eyes

# 249
  • Mediterraneo
Естествена са. Ама не струват.

# 250
  • софия
Червените ябълки наистина са страхотни - сочни и сладки. С камембера от миналата седмица е ммммм.

# 251
Днес ходих до Лидл, взех си майонеза, много ми хареса.купих си крем BB светъл, на Cien,досега не съм го ползвала, някой има ли впечатления от него?

# 252
Бих им писала на формата на контакт. Едва ли гаранцията най-малкото отпада, ако стоката е купена на промоция.
Въпросът е, че не е промоция, а намалена стока.

Тя е намалена, но не поради наличие на дефект Wink, така че законовата гаранция е в сила.

Някой ако търси зъбни душове-има в Ст.Загора
Peace

# 253
  • Пловдив
Детските тротинетки 3 в 1 за пръв път ли ги пускат?

# 254
  • Асеновград
Може ли да се връща нехранитена стока с намалена цена - с червен етикет?

Да, ако пазиш касовата бележка и опаковката.

Връща се без проблем, за тях си важи същото правило.Явно касиера не е наясно, Ако стоката не работи или ти я заменят или ти връщат парите. Не се връщат пари само при разпродажбите-шатри, тогава за същата сума искат да вземеш същата или друга стока.Гаранцията на уредите и от шатрите си е нормална.Ако създават проблем викаш управител и звъниш на нац. телефон пред него ако и той се прави че не знае правилата на политика на фирмата.
Аз утре ще връщам осветителното тяло , оказа се че ми идва голямо за мястото на слагане и няма как да го монтират.Много ме е яд но пък като не става няма смисъл да го държа.

Общи условия

Активация на акаунт