Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 449
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 035
  • shumen
Аз бих я върнала щом и се бели казанчето на тази хлебопекарна.
Тете,и аз очаквах маратонки,а те кецове пускат.

# 1 036
Добро утро! Детските кецове не са лоши, но са с обикновени връзки, а не ластични. Да му мисли, който не може да връзва Simple Smile като нас.
Тениските не бяха лоши, трудно се намира 122/128.
Има намалени мъфини и хляб с картофи и лук.
Аз чакам за риба.

# 1 037
  • Перник
В събота при нас беше останал само една рокля. Синя, размер 40-42 Sad Така че си напазарувахме обичайните хранителни неща.

# 1 038
Видях гуменетките, защото за мен това е проста гуменка, бяха останали 4 броя от всички размери. Кога са ги изкупили, колко са заредили...няма да анализирам.
Не ми харесаха, твърди ми се струват, тесни отпред, а на мен ми трябват с широка предна част, че ни е широк табанът....точно от тези гуменки не е проблем да се намери къде ли не.
Аз чакам маратонки или обувки някакви спортни около 35 номер.
За тези съм пас.

Бекончето днес е на промоция, напомням.

Лещата РС ХХЛ от 600 грама е скрита отзад при изостаналите промоции. На рафта си е 500г редовния асортимент. Първо взех от нея, после видях големите разфасофки, та подменях.

Друго нищо интересно не видях...

# 1 039
  • Перник
А, Тете, сетих се, че обичаш мазничко - моят мъж онзи ден взе някаква сланина с праз. Аз това бих го яла само срещу мноого пари, но той май я хареса.

# 1 040
Че те са му много парите бе-на сланината имам предвид. На мен ми е скъпа лидълската и ми свиди. Иначе съм вземала един-два пъти, но миришеше на вгранено и не повторих. Явно им залежава ли, що ли, но не ми хареса. Някаква с подправки беше, но цената й гонеше тази на бекончето.
От пазара си вземам иначе, като ми се прихапне.
А като я цвърнеш на тиганчето...мале, мале....ммммммм...

# 1 041
Видях нов асортимент при млечните - извара за сладкиши. Беше в голяма кофа - 1 л., май около 5 лв струваше. Чудя се дали става за ядене без да я правя на торта или чизкейк.

# 1 042
  • Перник
Че те са му много парите бе-на сланината имам предвид. На мен ми е скъпа лидълската и ми свиди. Иначе съм вземала един-два пъти, но миришеше на вгранено и не повторих. Явно им залежава ли, що ли, но не ми хареса. Някаква с подправки беше, но цената й гонеше тази на бекончето.
От пазара си вземам иначе, като ми се прихапне.
А като я цвърнеш на тиганчето...мале, мале....ммммммм...

1,80 лв. май беше парченцето. Не е голямо, може би 250 гр. Иначе майка ми купува от хора, които гледат животни и си прави с подправки.

# 1 043
  • София
В събота взех от гювеча в буркани на Родна стряха. Доста добре се получи, хем постен го готвих. С картофки и повечко подправки. Simple Smile

# 1 044
  • София
Малко офф за детските маратонки. Тези имаме от Декатлон - една година непрестанно носене, дори и лятото, че моя мрази сандали, не са мръднали. Връзките са декоративни, перат се непрекъснато в пералнята. Родих се с тях https://m.decathlon.bg/p/8368186_detski-obuvki-za-sportno-khoden … nosino-byalo.html

# 1 045
Спорт депо и Декатлон едно и също ли е, че се сещам за един магазин на Спорт депо наблизо?
Готини изглеждат, Йованче...

# 1 046
  • София
Спорт депо и Декатлон едно и също ли е, че се сещам за един магазин на Спорт депо наблизо?
Готини изглеждат, Йованче...
Не, различни са. Първите са скъпчии, но сега празнуват нещо и имат доста намаления.

# 1 047
Да, да...видях, че няма да ми се отвори парашута с покупка от реален...Simple Smile

# 1 048
  • софия
Момичетам някоя от вас дали е загледала по колко са тиквичките в Лидл - че се чудя дали да взема от Била до нас или да изчакам като ходя утре до Лидл newsm78

# 1 049
  • София
Момичетам някоя от вас дали е загледала по колко са тиквичките в Лидл - че се чудя дали да взема от Била до нас или да изчакам като ходя утре до Лидл newsm78
Тиквичите днес ги купих 1.59 от Лидл

Общи условия

Активация на акаунт