Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 429
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 065
Значи да се оглеждам вече за Сладко от люти чушки Simple Smile

# 1 066
  • до най-прекрасния мъж
Айварът е зеленчукова консерва, наподобяваща лютеница. Какво ли ще да е това Айвар за пиене Flushed

# 1 067
  • Бургас
Лютото сладко още не им било идвало. А за този айвар и аз така се учудих... Но нещо със сметана било, така че или дублаж в имената или мацката се е объркала в наименованието Wink

# 1 068
Айварът е зеленчукова консерва, наподобяваща лютеница. Какво ли ще да е това Айвар за пиене Flushed

Видях го вчера - кефир е. В бяла, пластмасова бутилка като айряна.
Май около 1.50 лв. - 500 гр. беше.

# 1 069
  • до най-прекрасния мъж
Кефир звучи по-добре от айвар Simple Smile

# 1 070
  • софия
Аз пак да питам тази
Доволни има ли ,трябва да си пресадя орхидеята и не знам каква тор да ползвам или кори само.

# 1 071
В лидл няма ли пръст за орхидеи....с кокосови мисля влакна. Пише на пакета  " смес за орхидеи"...

# 1 072
  • софия
Тета нямам идея и ще ми е за първи път,та никъде досега не съм търсила.

# 1 073
Може да попиташ в някой цветарски магазин.
Също тук някъде дали в Дом беше, имаше теми за орхидеите ли, за цветя ли общо...мисля съм чела в такава.
Аз уморих една орхидея, та не мога да съм ти от помощ 😊

# 1 074
  • софия
О намерих темата за орхидеите ,ама отговор сямо една мила женица се отзова да не я пресаждам (да ама тя излиза вече)-другите само гледат ,а е подарък на  дъщеря ми и тя толкова си я харесваше цъфнала.Ще ми се да я спасим да не стига до изхвърляне.

# 1 075
Те не спят ли?
Мисля като прецъфтят и се оставят така. И после те сами си цъфват пак...
Може да си пуснеш нова тема също..знам ли. Успех 😊

# 1 076
  • до едно тепе
 За орхидеята
Скрит текст:
Орхидеята ако е фаленопсис не иска често прехвърляне. Моите си седят по не знам и аз колко години в една и съща саксия. Ако сега е прецъфтяла ще изкара нов цветонос вероятно към Нова Година. Сега вероятно ще изкара ново листо и корени. Поне моите са така. Иначе лятото си ги поливам-аз ги потапям като олекне саксията в един леген и понеже нямам особено много време да го правя често, ги кисна по едно денонощие по нарядко. Седят ми на метър от прозореца на западна тераса, но силно се надявам скоро да ги преместя по прозорците на източните стаи, т.е децата да не им обръщат внимание и да ги свалят на земята. Обича да и е светло, но не много силно слънце,т.е лятото ако е на терасата да е засенчена. Аз моите не ги изнасям. Ако са и много отгоре корените или саксията е пълна почти само с корени я пресадете в по-голяма саксия. Не знам какво има в готовите смески,ние си носим от балкана борова кора и мъжо я накълцва. С тор никога не съм ги торила и когато не им объркам поливането са много готини. 

# 1 077
  • shumen
Кецовете и аз не ги харесах.Не само,че са най-обикновенни,ами и моето дете не може да се връзва.

# 1 078
  • София
Някой опитвал ли е испанския зехтин от 3 стр? Имам нужда да заредя

# 1 079
  • софия
Pospalancho жива и здрава да си .Отговори на всичко което ми трябваше.Много ,много ти благодаря.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

Общи условия

Активация на акаунт