Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 395
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 125
Май ще подминавам и аз каймата в Лидл.  Вчера взех от тази, която е с по- малко сол. Като я отворих ми се стори странна, обаче все пак я изпекох на принцески. Еми мирише си особено. Не е на развалено, но като на животно... абе няма повече да взимам, още повече, че и други коментари имаше по- рано.

# 1 126
  • София
На мен телешката кайма не ми харесва, две тарелки взех и двете бяха пълни с хрущяли и други частици, които човек трябва да изплюва.

# 1 127
  • София
Май ще подминавам и аз каймата в Лидл.  Вчера взех от тази, която е с по- малко сол. Като я отворих ми се стори странна, обаче все пак я изпекох на принцески. Еми мирише си особено. Не е на развалено, но като на животно... абе няма повече да взимам, още повече, че и други коментари имаше по- рано.
И аз такава взех, но според мен е започнала да гранясва и повече не, има неприятен дъх на старо.

# 1 128
Аз преди редовно вземах месо от Лидл, но вече само от месарския до вкъщи вземам. Име по- евтино и е по- прясно.

# 1 129
Взех си от ластичните дънки 46, но ги смених 44, които са ми добре, но още не съм изпрала. Чудя се да ги сменям ли за 42 щото имат еластан и ще се отпуснат обаче колко.....
Много ли се отпускат при носене слим дънките на Лидъл ?

# 1 130
  • до най-прекрасния мъж
Поотпускат се доволно, поне моите, които взех миналата година.

# 1 131
  • Бургас
Дънките се отпускат.

# 1 132
Взех си от ластичните дънки 46, но ги смених 44, които са ми добре, но още не съм изпрала. Чудя се да ги сменям ли за 42 щото имат еластан и ще се отпуснат обаче колко.....
Много ли се отпускат при носене слим дънките на Лидъл ?
Отпускат се
Кои дънки 44 си взела
Ако ще ги връщаш, може да ги взема аз

# 1 133
Не само лидълските, всички дънки, поли и пр. с еластан се отпускат. За това се препоръчва да се купуват с един номер по - малки. Или като пробвате нови да не можете да опънете плата в шепата си около ханша или бедрата. Дано ме разбрахте, че както го описах...

# 1 134
Мда, разбрахме те - искаш да бъркаме в дънките Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 135
Фурмите, които са намалени на 2,99 са страхотни. Има ги от около 2 седмици, трети път ги купувам, вчера запасих с три пакета, че май не са в постоянния асортимент. Не са сушени и сбръчкани, каквито съм яла преди.

# 1 136
Иранските ли са? Не обърнах внимание в понеделник, като ходих..

# 1 137
Май да, кутия 500гр, с костилка

# 1 138
Те са готини. Не знам дали са в постоянния асортимент - скоро пускаха пак обаче от тях, цялата кутия сама си я ометох.

# 1 139
  • до най-прекрасния мъж
От тези фурми при нас има цяла зима. Много са хубави, взимам много често. Сега, с намалението, са още по-изгодни. Запасих няколко кутии, защото ги ползвам и за подсладител в десерти.

Общи условия

Активация на акаунт