как се държите с хора които ви завиждат

• 24 014
  • 233
  •   1
Отговори
# 120
Въобще не ти завижда жената, нещо си внушаваш.

# 121
И аз се чудя, 60 лв космическа сума ли са? Вярно, че има и по 5-10 лв, каквито смятам да си закупя, ама пък чак да прави впечатление някакъв анцунг.
явно тука всички които ме критикувате за анцунга сте добре финансово , но за много хора последното нещо е да си купят за 60лв анцунг при положение, че има и по-евтини и то за разходка на кучето.
Това,че някой е добре финансово си е негова заслуга.И ще си харчи парите както намери за добре.
Нали знаеш лафа „Сметка ще ми държи само тоя ,който внася пари по нея”.
Проблема ти е ,че не умееш да се радваш на това което имаш и да си благодарна,че си здрава.Че детето ти е добре и здраво.С тия мрънкания за пари може и накрая да ги проимаш,но дали ще можеш да им понесеш негативите.Внимавай какво си пожелаваш.

# 122
  • София
Жената не ти завижда, мъчи се да ти вдигне самочувствието, да ти покаже, че ти пък имаш нещо повече от нея. Сигурно тя самата е забелязала завистта в теб и се опитва да я смекчи. Показва ти, че на теб има кой да ти готви например, на нея няма, че си в добри отношения с бившия. Вади ти пред очите неща, за който да се радваш, защото може би ти не ги оценяваш. И най- вероятно анцуга е за повече от 60 лв, но е смалила сумата да не провокира подобни реакции, но уви трябвало е да каже 6лв от втората употреба.

# 123
  • Sofia, Bulgaria
Много моля някой да ме "светне" колко струват анцузите в България. Съвсем сериозно! 60 лв не ми се струват космическа сума, а тя постоянно ни се набива от авторката!
Това щях да попитам и аз.На детето (сега ще стане на 9г) от 5 години назад купувам анцуг -комплект за 27 -35 лв.Та за възрастен не ми се вижда много.Аз не нося.Поне не такива.
Пък и откога анцуга независимо от сумата е официално или работно облекло.Нито ходя на работа с анцуг,нито детето пращам на училище с анцуг.
по принцип дрехите за малките деца са по-скъпи отколкото тези за възрастни.

# 124
Добре де, значи се опитва да ти продаде от дрехите си, не ти завижда.
Казва се анцуг.

# 125
Рекламирането на бизнеса й е похвално за мен и й прави чест, че успява да печели. Всеки знае колко е трудно да работиш за себе си и да се занимаваш с търговия в България (и не само). Коментарът за това, че иска да печели дори, когато разхожда кучето и за блузите ще го пропусна с усмивка... Все по-злобно звучиш

# 126
Рекламирането на бизнеса й е похвално за мен и й прави чест, че успява да печели. Всеки знае колко е трудно да работиш за себе си и да се занимаваш с търговия в България (и не само). Коментарът за това, че иска да печели дори, когато разхожда кучето и за блузите ще го пропусна с усмивка... Все по-злобно звучиш

Защо звучи злобно? Защото е казала вече, че не може да си позволи дрехи на подобни цени, а онази продължава да нахалства и предлага?

# 127
Разхождай кучето другаде.Разхождай го когато тя е на работа.Разхождай го след ,като прибере нейното.

# 128
Добре де, значи се опитва да ти продаде от дрехите си, не ти завижда.
Казва се анцуг.

Благодаря, цял ден се гърча да се сетя кое беше правилното Simple Smile.

# 129
Разхождай кучето другаде.Разхождай го когато тя е на работа.Разхождай го след ,като прибере нейното.

+ спести някой лев от гранули, купи си АНЦУГ ОТ 70 ЛВ. и и затвори устата най-накрая! Sweat Smile

# 130
Защо звучи злобно? Защото е казала вече, че не може да си позволи дрехи на подобни цени, а онази продължава да нахалства и предлага?
От завистта за някакви си манджи авторката рязко премина към темата за цени на дрехи и рекламиране на бизнес. Кой на кого завижда.... Thinking

# 131
Нищо похвално не виждам в опитите на някоя да си пробута стоката на жена, която е казала, че не може да си позволи такива цени. Това е липса на такт и на възпитание.

# 132
Нищо похвално не виждам в опитите на някоя да си пробута стоката на жена, която е казала, че не може да си позволи такива цени. Това е липса на такт и на възпитание.
В случаят знаем само версията на авторката, така че да не съдим прибързано.

# 133
Хората ти причиняват  толкова колкото ти им позволиш.
Значи ,ако тя я отреже рязко и безкомпромисно едва ли щеше да повтори с предложенията.И не знам защо авторката се изживява ,като жертва и очаква всички да и пазят душевния комфорт.

Имам колежка ,която да не я товарят с работа все изтъква,че е на възраст и не умее това или онова.Няколко колеги обаче я пробвахме устно на същите неща и се оказа,че ги знае.
Та стигнахме до извода,че не лисиците са хитри,а кокошките са прости.Т.е. където мине номера.

# 134
  • Sofia, Bulgaria
Хората ти причиняват  толкова колкото ти им позволиш.
Значи ,ако тя я отреже рязко и безкомпромисно едва ли щеше да повтори с предложенията.И не знам защо авторката се изживява ,като жертва и очаква всички да и пазят душевния комфорт.

Имам колежка ,която да не я товарят с работа все изтъква,че е на възраст и не умее това или онова.Няколко колеги обаче я пробвахме устно на същите неща и се оказа,че ги знае.
Та стигнахме до извода,че не лисиците са хитри,а кокошките са прости.Т.е. където мине номера.
Много си права.Явно е в мен проблема, а не в нея.

Общи условия

Активация на акаунт