как се държите с хора които ви завиждат

• 24 020
  • 233
  •   1
Отговори
# 105
Много моля някой да ме "светне" колко струват анцузите в България. Съвсем сериозно! 60 лв не ми се струват космическа сума, а тя постоянно ни се набива от авторката!

# 106
Много моля някой да ме "светне" колко струват анцузите в България. Съвсем сериозно! 60 лв не ми се струват космическа сума, а тя постоянно ни се набива от авторката!

Колкото и навсякъде. 60 лева, едва ли е български дори, сигурно е някое китайско менте.

# 107
Ревност, злоба, завист - тровят, тормозят и принизяват и двете страни, действат (само)унищожително. Категорично показват ниско ниво и ниска самооценка. Блокират стремежът за развитие и усъвършенстване.
Не си ги причинявам, не ги забелязвам и моментално приключвам контакти със злобни, завистливи и ревниви индивиди.

От коментарите на авторката оставам с впечатление, че завистта не я е подминала и нея.

# 108
Това щях да попитам и аз.На детето (сега ще стане на 9г) от 5 години назад купувам анцуг -комплект за 27 -35 лв.Та за възрастен не ми се вижда много.Аз не нося.Поне не такива.
Пък и откога анцуга независимо от сумата е официално или работно облекло.Нито ходя на работа с анцуг,нито детето пращам на училище с анцуг.

# 109
  • Sofia, Bulgaria
има от 20 до колкото решите.аз не го набивам , а просто се върнете назад и вижте , че другите ме ядат само за това.
В градинката всичките ми познати с кучета ходят с евтини дрехи , а някои даже и с такива от втората употреба.А това което написах, че тя има исках да кажа , че тя има много от нещата, които много хора нямат.На нея не и се налага да се тревожи за неща , които има , а другите нямат.И е смешно да се оплаква от едното готвене

# 110
И аз се чудя, 60 лв космическа сума ли са? Вярно, че има и по 5-10 лв, каквито смятам да си закупя, ама пък чак да прави впечатление някакъв анцунг.

# 111
  • На планетата земя

Един най-обикновен анцуг струва 60 лв.марковите отиват към 200лв.Лично на мен анцуг за 60 лв.ми се струва евтин.

# 112
  • Sofia, Bulgaria
И аз се чудя, 60 лв космическа сума ли са? Вярно, че има и по 5-10 лв, каквито смятам да си закупя, ама пък чак да прави впечатление някакъв анцунг.
явно тука всички които ме критикувате за анцунга сте добре финансово , но за много хора последното нещо е да си купят за 60лв анцунг при положение, че има и по-евтини и то за разходка на кучето.

# 113
  • На планетата земя
явно тука всички които ме критикувате за анцунга сте добре финансово , но за много хора последното нещо е да си купят за 60лв анцунг при положение, че има и по-евтини и то за разходка на кучето.

По-интересното е,че ти се впечатляваш от някакъв си анцуг,аз даже не бих забелязала.

# 114
  • На планетата земя

Един най-обикновен анцуг струва 60 лв.марковите отиват към 200лв.Лично на мен анцуг за 60 лв.ми се струва евтин.
марковите аутлет са толкова.

По принцип не нося такава дреха,използвам основно за спорт ,но последния анцуг,който си купих от аутлет имам спомен,че струваше 90 лв.

# 115
Един най-обикновен анцуг струва 60 лв.марковите отиват към 200лв.
Не живея в България и затова попитах. Не се хваля с това, просто ми беше интересно. Мисля си, че дрехите за кучешки разходки би следвало да са качествени, защото се цапат сериозно и перат доста по-интензивно от другите Thinking. Не съм кучкар и никога не съм била.

# 116
Ама как може темата да се върти около един анцунг?! Авторке,какво толкова си се хванала за този анцунг. 60 лв си е нормална сума за анцунг,марковите са към 200. Не мога да те разбера...виждам,че те дразни жената. Ми не й обръщай внимание, игнорирай я.

# 117
има от 20 до колкото решите.аз не го набивам , а просто се върнете назад и вижте , че другите ме ядат само за това.
В градинката всичките ми познати с кучета ходят с евтини дрехи , а някои даже и с такива от втората употреба.А това което написах, че тя има исках да кажа , че тя има много от нещата, които много хора нямат.На нея не и се налага да се тревожи за неща , които има , а другите нямат.И е смешно да се оплаква от едното готвене
А виж сега то ,ако готвенето беше лесно и приятно и ти щеше да готвиш.Ама не би.Та би я разбрала най-добре,защо не и се готви.

# 118
Ние не те критикуваме, че си бедна, а че си завистлива все пак.

# 119
  • Sofia, Bulgaria
А виж сега то ,ако готвенето беше лесно и приятно и ти щеше да готвиш.Ама не би.Та би я разбрала най-добре,защо не и се готви.
не казвам, че е лесно и приятно готвенето,но и да си добре финансово и да натякваш на друг който е в пъти по-зле от теб финансово, колко му е добре ,че му готвят.Тя защо не се замисли какво тя има , а аз нямам и обратното и да спре да натяква.Има други теми за които да се говори.На нея проблема й е че за да се чувства напълно щастлива трябва да има кой да и готви.Тя всичко останало си го има.Аз не и натяквам тя какво има , а пък аз го нямам и тя как е по-добре от мен.

Общи условия

Активация на акаунт