как се държите с хора които ви завиждат

• 24 004
  • 233
  •   1
Отговори
# 150
Абе момиче, ти не си в ред. Каква е връзката с яденето в офиса и викането по колегите? И ние ядем в офиса, но това не води до скандали. Разхождам кучето с една долна завистница, която вози своето до парка с бентли. Как не я е срам да ме комплексира така.
Ти миеш ли на колегите ти чиниите и приборите или те си ги почистват.Ако го правиш и не ти пречи на 8 март ще те викна в службата всичко да измиеш и оправиш след нас.Става ли?

Не, имаме миялна машина и никой не очаква от другите нещо. Аз съм малко претенциозна и веднъж на три месеца обявявам, че ще чистя хладилниците и ако някой държи на продуктите си, да си ги прибере. После минавам и изхвърлям всичко. Отнема ми 10 минути и не ми пречи да го правя, защото аз държа доста храна там, заради режима ми.

# 151
  • Sofia, Bulgaria
Не само, че не ни се налага, ами е напълно забранено. Кафе и вода може. Не на компютъра. Но това няма нищо общо.

И няма как да ме завърти живота, да повишавам тон на работа. И едва ли ще ти е интересно, в кои заведения се храни човек, нито пък ще ти говорят нещо. Ако случайно ти кажа, утре ще пуснеш тема, че ти завиждам. Защото по твоята логика е така.

Осми път - няма за какво да ти се завижда. Нито едно. Съжалявам, объркала си се сериозно.
Значи фирмата Ви е извънземна щом дори нямате стая за почивка.И не казвай никога.

Земна си е. Стаи за почивки има няколко. Там само се почива и се прави кафе. Храна е категорично забранено да се внася, по ред причини.
Абсолютно никога няма как да стане да повиша тон, особено за някакви манджалъци, особено на шефа си.
Вместо да се занимаваш с хората, се позанимай със себе си, че това не е нормално.
пак ти казвам не се заричай

# 152
Не ходи на банкета за 8ми март.Не мий чините,ами и ти стани и си тръгни.Нас всички ни мързи да мием и ядем в еднократни чинии и с еднократни прибори.Поръчваме храна от заведение за бързо хранене или пицария.С хладилниците се постъпва както е описала Dawn Under ,но всеки петък.

# 153
бенибъни, щом ти е неприятна тази жена, значи по някакъв начин ти навлиза в пространството. просто дистанцирай се от нея, избягвай я. ако сте само двете си носи аудиоуроци за език и й казвай, че си учиш италиански и не можеш да говориш. Повтаряй си на глас думички и толкова. Хем ще научиш и език. А като сте с други хора, общувай с другите. Не си длъжна да общуваш с хора, които те натоварват по някакъв начин. Взела си си куче за да ти носи позитивни емоции. Ако искаш пичове, ходи в по-долеми паркове, смени градинката.

# 154
  • Sofia, Bulgaria
. Разхождам кучето с една долна завистница, която вози своето до парка с бентли.

тия мръсници и аз ги мразя много. Simple Smile)) почти толкова, колкото мацките със скъпите бебешки колички. мискини с мискини. Като се замисля, аз не точно, че завиждам, но ми е малко гадно, когато аз съм със скромна количка, а около мен са мацките със стокетата. Не знам как да придобия самочувствие и да спра да завиждам и да ми е неудобно от количката ми. знам, че ги бием с хубост и тн, ама едно е гола хубост, друго си е количка.
Понякога сред тия мацки има и готини жени.Имам една клиентка познаваме се от около 7 години,украинка е на около 40-44 години , барната е от всякъде -страхотно тяло,коса,лице,супер скъпи дрехи, кара ягуар, но не можете да си представите колко земна и готина е.Когато дойде при мен с нищо не показва ,че е по-различна даже се държи много мило и любезно.Та не всичките са мискини.

# 155
Абе момиче, ти не си в ред. Каква е връзката с яденето в офиса и викането по колегите? И ние ядем в офиса, но това не води до скандали. Разхождам кучето с една долна завистница, която вози своето до парка с бентли. Как не я е срам да ме комплексира така.
Ти миеш ли на колегите ти чиниите и приборите или те си ги почистват.Ако го правиш и не ти пречи на 8 март ще те викна в службата всичко да измиеш и оправиш след нас.Става ли?

Не, имаме миялна машина и никой не очаква от другите нещо. Аз съм малко претенциозна и веднъж на три месеца обявявам, че ще чистя хладилниците и ако някой държи на продуктите си, да си ги прибере. После минавам и изхвърлям всичко. Отнема ми 10 минути и не ми пречи да го правя, защото аз държа доста храна там, заради режима ми.
това е твой собствен избор-така си решила така го правиш.И ние основно си чистим стаите.Имаме чистачка ,която идва два пъти в седмицата и мие пода и тоалетните.Всичко останало ,кой когато реши чисти или не.Проблем има с тази колежка при празнуване на поводи ,защото се мисли за по-хитра от другите.

Научи се да цитираш. Давай разстояние след [/quote] и ще излиза като нов текст.

Ох, и украинката не ти завижда, че ти готвят. Аз да ти кажа ти завиждам. Понякога така ми се ще мама да е жива и да ми е сготвила, че направо ми се доревава. Вместо да се кефиш на това, което имаш, ти даже и теми пускаш за някакви тъпотии.

# 156
  • Sofia, Bulgaria

това е твой собствен избор-така си решила така го правиш.И ние основно си чистим стаите.Имаме чистачка ,която идва два пъти в седмицата и мие пода и тоалетните.Всичко останало ,кой когато реши чисти или не.Проблем има с тази колежка при празнуване на поводи ,защото се мисли за по-хитра от другите.

Научи се да цитираш. Давай разстояние след
и ще излиза като нов текст.

Ох, и украинката не ти завижда, че ти готвят. Аз да ти кажа ти завиждам. Понякога така ми се ще мама да е жива и да ми е сготвила, че направо ми се доревава. Вместо да се кефиш на това, което имаш, ти даже и теми пускаш за някакви тъпотии.
[/quote]  Не поне не ми го е показала.Да напълно казвам пак съм съгласна, че е супер да има кой да ти е сготвил, но ме дразни натякването.Иначе съжалявам,че майка ти не е между живите

# 157
Даун ъндър, много от богатите са много свестни хора, получили всичко с много труд, умения, креативност, къде с късмет и харизма. Богатите, които познавам са много по-свестни от много от по-небогатите, които познавам. Но това не пречи на мен да  ме е срам от количката ни.

# 158
Защо иначе Simple Smile.

Виж, може и да станеш и симпатична, просто се поотпусни и не се впрягай толкова на живота и заобикалящите. Остави кучето (какво е между другото) да си се дъвче на воля с другите хайванчета.

# 159
  • София
Игнорирам ги! Отбягвам всякакъв конткт с тях! Та те не излъчват положителна енергия!
За мен са енергийни вампири! Много ме дразнят когато такива същества идват при мен и започват да се мазнят или разпитват. Намирам начин и на секундата отвам на друго място.
В моята работа е пълно с такива хора. Лощото е,че са много млади, а завиждат много, алчни до небесата и създават непрекъснато конфликти и интриганстват.

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 17:04 от Amiamo

# 160
Добре де, вие сливи ли имате в устата, защо не и кажете да се присъедини към подреждането и почистването на софрата?

# 161
  • Sofia, Bulgaria
Добре де, вие сливи ли имате в устата, защо не и кажете да се присъедини към подреждането и почистването на софрата?
Извинявай , ама тя е две години по- малка от мен има дете и семейство трябва сама да знае , че така се прави.Не е някое младо момиче.Нямам против младите под 30 години момиченца , но те все още гледат по-друг начин на нещата в сравнение с нас по-дъртите.

# 162
Хората са мърлячи и мързеливи. Аз съм от лудите, които предпочитат да свършат работата, отколкото да се занимавам да карам някой. Не е честно, ама е по-бързо и ефективно и понеже съм нервак ми е ок.

Имам колеги, които непрекъснато се оплакват, че някой не си е свършил работата и договорите им отнемат месеци, защото са едни имейли, едно побутване. Аз просто махам с ръка и напечатвам 20 страници и историята приключва за ден.

# 163
  • Sofia, Bulgaria
Хората са мърлячи и мързеливи. Аз съм от лудите, които предпочитат да свършат работата, отколкото да се занимавам да карам някой. Не е честно, ама е по-бързо и ефективно и понеже съм нервак ми е ок.

Имам колеги, които непрекъснато се оплакват, че някой не си е свършил работата и договорите им отнемат месеци, защото са едни имейли, едно побутване. Аз просто махам с ръка и напечатвам 20 страници и историята приключва за ден.
Ами щом не те натоварва да вършиш на другите работата ок,ама си мисля ,че те като те виждат ,че си склонна да работиш и за тях и още повече ще те товарят.Това е мое мнение ти си знаеш.

# 164
Имайки предвид, че съм поне 20 години по-стара от теб и съм работила на доста места, за мен това е ок. Не се натоварвам особено. По-натоварващо ми е да карам някой да свърши нещо, но и за там съм си изработила стратегия. Увисвам им лично и физически и докато не свършат нещото не се махам. Имала съм случаи да се опитват да се крият Simple Smile.

Виж как успокои тона и дори показа, че може и да си симпатична. Живота е игра и дипломация. Сама си избираш важните битки. Тази с дамата с кученцето не е такава, и пак, какво ти е кучето?

Общи условия

Активация на акаунт