как се държите с хора които ви завиждат

• 24 022
  • 233
  •   1
Отговори
# 135
Нищо похвално не виждам в опитите на някоя да си пробута стоката на жена, която е казала, че не може да си позволи такива цени. Това е липса на такт и на възпитание.
В случаят знаем само версията на авторката, така че да не съдим прибързано.
ама ти непрекъснато съдиш.
Не мисля  Joy
По темата ти:
Не комуникирай или избягвай хора, които те напрягат.
Намери си друго място за разходки на кучето.
Смени времето, ако ти е възможно, за да я избегнеш.
Намери си други кучкари, с които да се движиш, за да игнорираш въпросната.
Бъди директна и й кажи, че можеш да си позволиш нейните дрехи само със 70% намаление.
Не й давай твърде лична информация, която да коментира в последствие.
Или пък й подавай повече, отколкото може да поеме. Ти я познаваш по-добре от нас и би трябвало да знаеш как да реагираш.
Тя не е част от семейството ти или твърде близък човек, не е нужно да търпиш поведение, което те напряга, стресира, депресира и т.н.
Пази си личното пространство и не позволявай на енергийни вампири (за теб) да ти влияят.
Успех!

# 136
Защо просто не си сложиш слушалки в ушите и не слушаш музика/предаване или дори да учиш нещо, докато разхождаш кучето? Така няма да чуваш ужасната госпожа. Rolling Eyes Е, вярно, няма да знаеш цената на анцуга, къде ходи на почивка и какво изплаща, но нали уж не ти е важно...

# 137
А само тя ли те дразни с поведение или има и други хора (в работата, роднини ) ,които също не можеш да игнорираш ?

# 138
А само тя ли те дразни с поведение или има и други хора (в работата, роднини ) ,които също не можеш да игнорираш ?

Ами има, развикала се на шефа си, защото някаква колежка не мие достатъчно чинии. Света е срещу нея.

# 139
  • Sofia, Bulgaria
В градинката само тя- с другите нямам проблем както писах по-напред.В работата знаете винаги има по някоя чепка.Въпросната колежка след като видях, че няма оправия с нея се дистанцирах и общувахме само служебно.Нея това доста дълго време я напрягаше , защото не можеше да се драка с мен и след около две години лека полека си смекчи поведението и сега бих казала, че се разбираме добре.То и напоследък така се получи, че работата ни стана доста обща и щем не щем взехме да се разбираме.Роднини не мога да кажа, че ме дразнят.

# 140
Не ядем в офисите. Не знам и не ме интересува. Но определено при нас никой няма да търпи Пенка от Горно Нанадолнище да повишава тон на когото и да е.
И го казвам в смисъл, че с тия ти странни възгледи - как някой ти завиждал, но все се мъкнеш с него, а на другите пък им се развикваш, както си точно никоя - радвай се, че изобщо някой говори с тебе. Което сигурно им коства много.

# 141
  • Sofia, Bulgaria
Не ядем в офисите. Не знам и не ме интересува. Но определено при нас никой няма да търпи Пенка от Горно Нанадолнище да повишава тон на когото и да е.
И го казвам в смисъл, че с тия ти странни възгледи - как някой ти завиждал, но все се мъкнеш с него, а на другите пък им се развикваш, както си точно никоя - радвай се, че изобщо някой говори с тебе. Което сигурно им коства много.
Вие явно ядете по гурме ресторанти и затова не Ви се налага да ядете в службата , но болшинството от хората го правят и няма нищо лошо в това стига всеки да си почиства след това.А недей да съдиш ,защото не знаеш как ще те завърти живота и утре да не стане и ти да викаш на шефа си и да се оплакваш, че някой ти завижда.Никой в този живот не е застрахован за нищо.Факта , че с другите кучкари и колеги се разбирам, както и с роднините означава, че не съм това за което искаш да ме изкараш.Сигурна съм, че и ти в службата си си изпускала нервите , ама никога няма да си го признаеш. А сигурно и похапваш пред компютъра фъстъчки, ама хайде да се покажем, че сме от сой -не ядем в службата.Или може би всички сте на диета.Сподели ще ми е интересно кои заведения посещавате или на каква диета сте.

# 142
Абе момиче, ти не си в ред. Каква е връзката с яденето в офиса и викането по колегите? И ние ядем в офиса, но това не води до скандали. Разхождам кучето с една долна завистница, която вози своето до парка с бентли. Как не я е срам да ме комплексира така.

# 143
Не само, че не ни се налага, ами е напълно забранено. Кафе и вода може. Не на компютъра. Но това няма нищо общо.

И няма как да ме завърти живота, да повишавам тон на работа. И едва ли ще ти е интересно, в кои заведения се храни човек, нито пък ще ти говорят нещо. Ако случайно ти кажа, утре ще пуснеш тема, че ти завиждам. Защото по твоята логика е така.

Осми път - няма за какво да ти се завижда. Нито едно. Съжалявам, объркала си се сериозно.

# 144
  • Sofia, Bulgaria
Вие явно ядете по гурме ресторанти и затова не Ви се налага да ядете в службата , но болшинството от хората го правят и няма нищо лошо в това стига всеки да си почиства след това.А недей да съдиш ,защото не знаеш как ще те завърти живота и утре да не стане и ти да викаш на шефа си и да се оплакваш, че някой ти завижда.Никой в този живот не е застрахован за нищо.Факта , че с другите кучкари и колеги се разбирам, както и с роднините означава, че не съм това за което искаш да ме изкараш.Сигурна съм, че и ти в службата си си изпускала нервите , ама никога няма да си го признаеш. А сигурно и похапваш пред компютъра фъстъчки, ама хайде да се покажем, че сме от сой -не ядем в службата.Или може би всички сте на диета.Сподели ще ми е интересно кои заведения посещавате или на каква диета сте.
А и не се мъкна с никой в градинката, а се засичаме.Натякването не е еднозначно с това някой да те използва да почистваш след него.

# 145
Ами като са решили, че за това те бива най-много, ще миеш и няма да се оплакваш.

# 146
  • Sofia, Bulgaria
Не само, че не ни се налага, ами е напълно забранено. Кафе и вода може. Не на компютъра. Но това няма нищо общо.

И няма как да ме завърти живота, да повишавам тон на работа. И едва ли ще ти е интересно, в кои заведения се храни човек, нито пък ще ти говорят нещо. Ако случайно ти кажа, утре ще пуснеш тема, че ти завиждам. Защото по твоята логика е така.

Осми път - няма за какво да ти се завижда. Нито едно. Съжалявам, объркала си се сериозно.
Значи фирмата Ви е извънземна щом дори нямате стая за почивка.И не казвай никога.

# 147
. Разхождам кучето с една долна завистница, която вози своето до парка с бентли.

тия мръсници и аз ги мразя много. Simple Smile)) почти толкова, колкото мацките със скъпите бебешки колички. мискини с мискини. Като се замисля, аз не точно, че завиждам, но ми е малко гадно, когато аз съм със скромна количка, а около мен са мацките със стокетата. Не знам как да придобия самочувствие и да спра да завиждам и да ми е неудобно от количката ми. знам, че ги бием с хубост и тн, ама едно е гола хубост, друго си е количка.

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 15:19 от andstillirise

# 148
  • Sofia, Bulgaria
Ами като са решили, че за това те бива най-много, ще миеш и няма да се оплакваш.
то докато има такива като теб да не давам епитети ще трябва и да има такива които да мият независимо за какво стават.Сигурна съм, че ти повече от средно образование нямаш .

# 149

Значи фирмата Ви е извънземна щом дори нямате стая за почивка.И не казвай никога.

Земна си е. Стаи за почивки има няколко. Там само се почива и се прави кафе. Храна е категорично забранено да се внася, по ред причини.
Абсолютно никога няма как да стане да повиша тон, особено за някакви манджалъци, особено на шефа си.
Вместо да се занимаваш с хората, се позанимай със себе си, че това не е нормално.

А и образование си имам, не съм спряла в 4ти клас, или след средното. Smile

Общи условия

Активация на акаунт