как се държите с хора които ви завиждат

• 24 042
  • 233
  •   1
Отговори
# 210
На мен никой за нищо не ми завижда и съвет не мога да дам. Нещастна работа. Като ме видят и си плюят в пазвата, чукат по главата и си дърпат мекичкото на ушите докато издват странен звук с присвита като дупе уста. Не знам защо обаче.

# 211
На мен никой за нищо не ми завижда и съвет не мога да дам. Нещастна работа. Като ме видят и си плюят в пазвата, чукат по главата и си дърпат мекичкото на ушите докато издват странен звук с присвита като дупе уста. Не знам защо обаче.

Щото си шматка дето готви пингвини!😂😘

# 212
Не се сещам за конретен човек,който да ми завижда.Има хора,които са ми силно неприятни и аз на тях-контактуваме максимално ограничено.
Сещам се за една дърта кошница,която ми заяви преди време,че аз съм и завиждала,защото била много умна и красива и чисто женска злоба съм искала да и навредя-като гръмната бях тогава!Какво самочуствие имат хората само!Сега и викаме умната и красивата,като я засечем някъде,но пък жената може да мисли,че и завиждаме за незнайно какво:)

# 213

От далече ми личи, че сама си готвя Simple Smile Ще взема да си купа една чанта Луи Витон, може пък някой да ми завиди. То пък тогава сигурно ще си помислят, че е фалшифа и пак ще си плюят в пазвата.

# 214
  • Sofia
От далече ми личи, че сама си готвя Simple Smile Ще взема да си купа една чанта Луи Витон, може пък някой да ми завиди. То пък тогава сигурно ще си помислят, че е фалшифа и пак ще си плюят в пазвата.
hahaha аз ти завиждам  Crossing Arms,ама тайно  Whistling
Не знам дали ми завижда някой, не е дошъл да си признае  newsm78.

# 215
  • Най-красивата страна
Аз пък не знаех ,че някой се впечатлява от анцузи...

# 216
Джено, грозно ти завиждам за килата и усмивката Simple Smile. И за това ще кажа, че си домакиня (тук ми липсва търкалящият се). (От днес съм на твоята диета, сиренца и вино, ако нещо ми стане, ти да му мислиш!)
Соу, и на теб завиждам, че детето още ти дава да го снимаш, а и си доста подла, като лъжеш, че си едрогабаритна!

На Чек и завиждах, че е на топло и в Европа, ама тя така ме изненада,  че сега незнам за какво да и завиждам, може би за добър мъж, който и се води по акъла Simple Smile. И за прекрасен син и завиждам, ама там е бяла завист. Много му се радвам.

На кой още да завидя?

# 217
  • Най-красивата страна
Аз завиждам на котката.изпънала се е на дивана гадината,протяга се,прозява се и след малко ще заспи,а пък аз трябва да ходя на магазина....

# 218
В момента завиждам на хората, които могат да легнат и да дремнат. На мен всеки момент ще ми се откачи ченето от прозявки.

# 219
В момента завиждам на хората, които могат да легнат и да дремнат. На мен всеки момент ще ми се откачи ченето от прозявки.

Хахаа, прочете ми мислите!

# 220
  • Sofia
Джено, грозно ти завиждам за килата и усмивката Simple Smile. И за това ще кажа, че си домакиня (тук ми липсва търкалящият се).
smile3533 завистница  Hug

# 221
  • В Космоса
Ама то и това е за завиждане, така че трябва да прибавиш някакво подценяващо прилагателно към "домакиня". Макар че по с подобаващи тон, мимика и жест, може и без. Grinning

# 222
Ама то и това е за завиждане, така че трябва да прибавиш някакво подценяващо прилагателно към "домакиня". Макар че по с подобаващи тон, мимика и жест, може и без. Grinning

Да бе, нищо не трябва да се добавя - справка - епичните битки на тема работещи срещу неработещи Simple Smile.  Тя Дженето за това се хили.

Ти кво дойде да разтърсиш букли, че и на теб да завидим Simple Smile.

Ох, темата е за затваряне, аз от оплакваческа я направих на цирк. Дано авторката не се сърди много Simple Smile.

# 223
Винаги ще има някой, който ти завижда, било то показно или не. Satisfied
Всичко зависи изцяло от теб дали ще го приемеш като добронамерено или не.
Всеки иска това, което няма. Аз лично завиждам на момичетата, които постоянно хапват и нищо не качват. Joy
Но хора всякакви.
Щом завиждат, значи имаш нещо повече от тях. Wink

# 224
Завиждам на всички, които се наспиват! Генерално!

Общи условия

Активация на акаунт