как се държите с хора които ви завиждат

• 23 996
  • 233
  •   1
Отговори
# 180
Аз и аксолотл имам Simple Smile. Аре, завиждайте, докато не ви опре да чистите 100 литра аквариум Simple Smile.

# 181
джак ръсел териер.Е то мен в началото много хора не ме харесват и после им ставам симпатична дори с някои доста близки.Повечето смятат, че съм надута и темерут.
[/quote]

Аз смятам, че си психично нестабилна, нито надута, нито темерут. За да си надута, трябва да има нещо, дето да се надуваш с него, а за да си темерут трябва да спреш да пускаш теми, като те засърби някъде, така че тия отпадат.

# 182
Пробвах да кача и снимка на "рибока", ама не стана.

# 183
Амиии колко хора знам,които се надуват ,а няма за какво,това не е критерии.Брат ми много искаше такъв голям аквариум колкото прозорец и решил,че ще вземе от рибите,които се хранят с боклуци и те ще чистят.Добре,че го отказах иначе,ако се спука ние ще станехме риби.

# 184
Нищо не разбрах от поста ти, ама е сигурно, защото ти завиждам.

# 185

hahaha Всичко ще си кажеш ти!!!  Mr. Green

# 186
Е след 15  години пребиваване у форума, какво да крия Simple Smile.

# 187
Ами извинете,отговорих на два поста и хич не обясних на кое отговарям,а и в последните няколко месеца не съм много ок и трудно си проследявам сама мисълта,камо ли някой друг да успее,ама здраве да е.Нали си казах мнението,може някой отнесен като мен да ме разбере.
П.п. много завист,много чудо,как ги долавяте тия работи бе хора.

# 188

Завиждаш яко, защото с тия аквариуми и глезотии, кой знае какъв анцуг имаш и ходиш с него по градинките да завиждаш на хората, не могат да си живеят живота от тебе на спокойствие! Trollface

# 189
Нямам анцуг и дива завист ме души. Ходя с пижамите на детето. Сега съм с една на спайдърмени. Имам и една маскировъчна и една  с коли.
Завиждайте сега пък.

# 190
Сто литра аквариум за една рибка? Никога значи няма да позволя на мм да си вземе аквариум! Даже котката навремето искаше по-малко грижи.

# 191
Не е рибка, голям е добитъка, ама напълно те подкрепям. Ваденето на 10 кила каманак, лъскането на стени  не си струва.Ако някой ми беше налял акъл в главата по-рано.....

# 192
Сега като погледнах в гугъл - пише 23 см. средно, - наистина не е малка рибка.

# 193
Нямам анцуг и дива завист ме души. Ходя с пижамите на детето. Сега съм с една на спайдърмени. Имам и една маскировъчна и една  с коли.
Завиждайте сега пък.

Леле, дива завист ме гризе - щом си с пижамата на детето, значи си слаба, което пък значи и красива, а аз съм смотана, че и не особено млада. Пък и пижамата ми е обикновена, не е на Макуин, направо ще се пръсна от яд и отивам да си купя специална за мотане из къщи.  Mr. Green

Че и 10 кила камънак у аквариума. Ще рече, че си ходила на някоя екзотична дестинация и си ги домъкнала...малииии как завиждам, че на мен даже и няма кой да ми готви!

ПС: Честно казано, мислех, че бъни е някоя тийнейджърка , макс. на 20-ина години. Оказа се около 40 с дете. Да ме извинява, ама е време да порасне и да не гледа в канчето на другия, а да се съсредоточи върху себе си.  Peace

# 194
Човек е на толкова, на колкото се чувства ... или на колкото му стига акъла. На 20 е /по този критерий/. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт