как се държите с хора които ви завиждат

• 24 003
  • 233
  •   1
Отговори
# 165
Те ще я товарят,ама тя дали ще поеме ?
Това ,че от понеделник до петък ще мета офиса ,защото тъй ме тика отвътре ,не значи ,че ще подредя архива на кколежката защото „Тъй и тъй съм се разработила”.Казвам ,че няма да стане.Не ме мързи да мета,но ме мързи да подреждам архив.

# 166
  • Sofia, Bulgaria
Имайки предвид, че съм поне 20 години по-стара от теб и съм работила на доста места, за мен това е ок. Не се натоварвам особено. По-натоварващо ми е да карам някой да свърши нещо, но и за там съм си изработила стратегия. Увисвам им лично и физически и докато не свършат нещото не се махам. Имала съм случаи да се опитват да се крият Simple Smile.

Виж как успокои тона и дори показа, че може и да си симпатична. Живота е игра и дипломация. Сама си избираш важните битки. Тази с дамата с кученцето не е такава, и пак, какво ти е кучето?
джак ръсел териер.Е то мен в началото много хора не ме харесват и после им ставам симпатична дори с някои доста близки.Повечето смятат, че съм надута и темерут.

# 167
Уф, ясно от къде ти идва фрустрацията Simple Smile. Тези са яко луди. Разхождай го много и  на двама ви ще се отрази ОК Simple Smile.

# 168
  • Sofia, Bulgaria
Уф, ясно от къде ти идва фрустрацията Simple Smile. Тези са яко луди. Разхождай го много и  на двама ви ще се отрази ОК Simple Smile.
Тя вече е на три години и се укроти , но първите две ме направи луда калинка.Понеже е подарък от бащата на дъщеря ми един колега ме бъзикаше, че бившия ми е подарил такова лудо куче, че се в него да са ми очите , а не в мъжете по градинките за да не мога да си намеря друг.Сега се укроти и вече мога спокойно да се оглеждам.

# 169
То верно си е отмъщение това Simple Smile. Какво си му направила на човека Simple Smile. шегувам се, много са сладки, ама наистина имат много излишна енергия.

# 170
  • Sofia, Bulgaria
То верно си е отмъщение това Simple Smile. Какво си му направила на човека Simple Smile. шегувам се, много са сладки, ама наистина имат много излишна енергия.
да така е -всеки ми вика как така си взе такова лудо куче. А твоето куче каква порода е

# 171
Моето е мелез между лабрадор и блу хилър. Изглежда като черен лабрадор и повечето хора се подвеждат по вида и, а тя е зла Simple Smile. Никой не може да влезе у нас. Напада и хапе. Предишното куче беше боксер, най-доброто същество.

# 172
# 173
  • Sofia, Bulgaria
много е готино.да е живо и здраво

# 174
прекрасна кучица!

# 175
Мдаа, на мама прекрасницата е тя. Утре ще я водя на плаж и после подло ще я изкъпя Simple Smile.

# 176
Имайки предвид, че съм поне 20 години по-стара от теб и съм работила на доста места, за мен това е ок. Не се натоварвам особено. По-натоварващо ми е да карам някой да свърши нещо, но и за там съм си изработила стратегия. Увисвам им лично и физически и докато не свършат нещото не се махам. Имала съм случаи да се опитват да се крият Simple Smile.

Виж как успокои тона и дори показа, че може и да си симпатична. Живота е игра и дипломация. Сама си избираш важните битки. Тази с дамата с кученцето не е такава, и пак, какво ти е кучето?

Даун, бънито е малко над 40, така че май си по-млада от нея.

И да знаеш, че ти завиждам за кучето!  Crossing Arms

# 177

Даун, бънито е малко над 40, така че май си по-млада от нея.

И да знаеш, че ти завиждам за кучето!  Crossing Arms

Стига бе, Бъни, верно ли сме набори?

Ники, не завиждай, много е зла и си е драма идването на хора в нас, а и разходките са свързани с тактическо осмисляне на ситуацията. Имам бисквити и раздавам на гостите, строявам добитъка  и го запознавам с новодошлите.
Тук редовно майсторите ходят по домовете, докато си на работа, ама при мен не става. Не ми е толкова висока застраховката, че да поеме изядени майстори Simple Smile.

# 178
Гледай го от хубавата страна,няма да пипат нищо у вас,ако не разрешиш,вуйна ми имаше такава котка,където седнеш ще седиш докато не ти се позволи да мръднеш.А за боксера,съм с 2 ръце за,че е най-послушното куче,имах като малка и дано ми се отдаде възможност да си взема отново.Май темата се превърна в кучешка.

# 179
  • Sofia, Bulgaria
Гледай го от хубавата страна,няма да пипат нищо у вас,ако не разрешиш,вуйна ми имаше такава котка,където седнеш ще седиш докато не ти се позволи да мръднеш.А за боксера,съм с 2 ръце за,че е най-послушното куче,имах като малка и дано ми се отдаде възможност да си взема отново.Май темата се превърна в кучешка.
и по-добре , че стана кучешка

Общи условия

Активация на акаунт