След DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ в очакване на нови проекти на актьорите ТЕМА 12

• 154 683
  • 674
  •   1
Отговори
# 120

Момичета и аз съм за нова тема! PeaceТази да си остане за Йозге, Джан и др. актьори от Пълнолуние!Ето сега ако Йозге започне нов сериал ще си пишем тук!И заглавието на нейния сериал ще се добави към Пълнолуние! Peace

Аз мога да дам някои линкове!Не мога да правя стоп-кадри,колажи! Peace

Сайта на сериала на FOX TV-там има малки снимки на актьорите.....
Скрит текст:
Vikipedi
Скрит текст:

Ето един линк от Контакта...
Скрит текст:

Линк и за руския превод....
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/202 … sskom-yazyke.html

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 18:41 от Zlatina3

# 121
  • Под звездите
Виждам, че желаещите за нова тема  са повече. Добре, тогава ще направим нова. Това, което мен най-много ме затруднява при правенето на темите са автобиографиите на актьорите. Ако можете с това да помогнете, ще съм доволна. И каквато друга информация имате. Изпращайте ми ги на лични, за да не се ровя из страниците.
 Ако това за Йозге е вярно, наистина много ще се зарадвам. Особено като прочетох кои са сценаристите и режисьора. Ха, дано.

# 122
  Сега прочетох в инстаграм,че Йозге може да играе с Демет Оздемир и Баръш Ардуч в някакъв филм,може би този,за който писа Дъгичка...
Скрит текст:
Ето какво намерих за Туна..
 Онур Туна –харизматичния, синеок красавец ,талантливия турски актьор е роден на 16 юли 1988 г. в пристанищния турски град в Дарданелите-Чанаккале (Чанаккале).
     Неговата майка е от турски произход и емигрира от Солун,Гърция.Баща му е преподавател по математика.
    Туна завършва бакалавърското си образование в икономически университет.Също така учи турска класическа музика в консерваторията на университета.Свири на китара,има записани две песни,играе волейбол и баскетбол като ученик.В гимназията играе в театрални постановки.По време на обучението си в университета в Измир работи и като професионален модел за 4 години.Изучава актьорско майсторство отново в Измир.

Играл е във филмите „Животът продължава”,”Храбро сърце”, „Една малка история на Ейлюл”, „Великият детектив Филинта”.
    Изявява се едновременно като модел,музикант и актьор.
Превода е мой,ако има грешка,моля да бъда извинена...  
Скрит текст:

Това са негово снимки,които ми харесаха,а изборът коя от тях е на автора на темата..
Скрит текст:
А ето и колажите...

Ще направя още...Сега започвам да пиша за Севда Ергинджи..
Ейдин,докато кача и ти си писала,за другата ГГ ще ти ги пратя на лични..

# 123
  • София
Дано Йозге и Борето си паснат добре на екран.

# 124
Мише, може би чичко гугъл не ми преведе правилно,но дали изборът е между Демет и Йозге или и тримата ще играят,не разбрах..после ще проверя с подробности..

# 125
  • София
И аз не мога да кажа. В темата на Ашка бяха писали, че Борето ще изграе с Демет, но дали Йозге ще играе с тях или ще се избира м/у нея и Демет, не знам.

# 126
Момичета, аз на няколко места прочетох при рускините, че става дума за два различни проекта на продуцентската компания "Gold film".
В единия щели да играят евентуално Демет и Баръш, а в другия, чието заглавие е "Великолепната грешка", за главната роля била поканена нашата Йозге.
Заглавието на първия не се споменава засега.
Ще видим. И тримата заедно пак ми звучи добре, стига да е вярно.
Вече няма да се навивам предварително, че вижте какво стана с "Богатство". Laughing

# 127
  • София
Аз мисля, че няма да се съгласят да играят тримата. Демет и Йозге ще се целят в главни роли след последните си проекти и предполагам, че няма да им е ОК, ако ГГ са трима. Героят на Боре едва ли ще се залюби и с двете. Все едната в един момент ще стане второстепенна. Може би Борко ще играе с Демет, а на Йозге още ѝ търсят екранен партньор.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 20:03 от missence

# 128
Мише, май и аз така предпочитам.
Йозге в главна роля с друг прекрасен актьор. Свободни и безработни талантливи хубавци - колкото щеш.

Ето поста на Бирсен, за който разбира турски.

# 129
говори се, че демет йоздемир ще се появи отново със златния филм и че проектът ще бъде направен в корпуса на мира. в друга серия от перфектни грешки се споменава името на özge gürel.

джерен.
 Ей това преведе Гугълчо ...
   Значи една от двете...
Но и аз предпочитам за Йозге друг,не Баръш Ардуч..

# 130
Добро късно утро! Wink  easter

Христос Воскресе!
Нека здравето и доброто настроение никога не ви напускат!
Нека са велики помислите ни, делата ни и връзките ни с близки и приятели!
Нека има Мир и Любов в сърцата ни!
С пожелание за много здраве, щастие и благополучие!
СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

Йозге с приятелка...

Прекрасен ден,момичета! Hug

# 131

Христос Воскресе!Нека всеки ден домът ви да е пълен с уют, топлина и благополучие!Хубав ден!

Йозге отпада от проекта,за който говорихме...

Сериалът  «Великолепна грешка» ще се срещне със зрителите по  канал Show TV през  юни месец т.е. това е с Йозге,а не се знае кой ще е партньорът ѝ.

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 17:06 от Виолета Цветанова_563417

# 132
  • Под звездите

# 133
Нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади! Желая Ви много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени! Нека този Великден бъде специален за Вас!

# 134
Добро утро! Hug

Вили Hug,чудесен колаж за си направила за празника! newsm10

Еидин HugМиме Hug

Обновление от Джан....

Инста стория....

Хакан....

Баламир....

Светла седмица,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

====================================================

Редактирам за да пусна 3-ти еп. на ''Забранената ябълка'' с бг.субт.! Peace

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 14:49 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт