След DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ в очакване на нови проекти на актьорите ТЕМА 12

• 154 685
  • 674
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен
Pepittto, аз мисля, че точно Алихан и Зейнеп са ГГ т.е. и на мен тази сюжетна линия ми е по-интересна.

Нали? За сестра й не  ми е чак толкова- младо момиче, мечтаещо за охолен живот... дори леко ме дразни на моменти.
Спирам, защото да не забравяме, че темата не е за Златната ябълка Simple Smile

# 106
  • София
Pepittto, аз мисля, че точно Алихан и Зейнеп са ГГ т.е. и на мен тази сюжетна линия ми е по-интересна.

Нали? За сестра й не  ми е чак толкова- младо момиче, мечтаещо за охолен живот... дори леко ме дразни на моменти.
Спирам, защото да не забравяме, че темата не е за Златната ябълка Simple Smile

Развръзката и при сестрата ще е интересна, защото според мен ще има изненади, но при ГГ се надявам да е по-хубаво.

Скрит текст:
Момичета, извинявам се за спама, но понеже няма тема за този сериал. С времето може да привлече повече зрители и да се появи отделна тема.

# 107

Джан с майка си..

# 108
  • София
Не видях надписа отдолу и помислих, че е нова изгора. Щях да кажа, че е доста по-зряла от него, а тя всъщност му е майка и младее. Blush

# 109
Добро утро!

Ками HugМише HugВили HugГости Hug

Пепи Hug(ако може така да те изписвам за по-лесно Praynig) wavey

Започнали сте коментарите за ЗЯ! Peace Ще трябва в скрит текст и да се пуска снимка на герой от Пълнолуние в поста!Поне аз така го знам!Ако можех щях да направя тема! Peace
Скрит текст:

Излезе 1-я тийзър на #Yasamayanlar #Неживые!Участва и Туркю Туран.....Може и да сте го видели вече! Peace
В главните роли са Биркан Соколлу ,Елчин Сангу , Керем Бурсин , Селма Ергеч

https://youtu.be/e8gYoW8ssC8

https://youtu.be/lUnBq9SnFWc

Лек ден на всички! Hug Hug Hug

# 110

Мисля,дали Джан не е решил да се насочи върху адвокатската професия повече ..Преди дни беше качил снимки с табела на неговото име върху сграда,Злати има качена снимка от нея..Не разбирам турски,но си мисля,че е за неговата кантора...

Та исках да кажа,че ние чакаме от него изяви в киното,а той може би предпочита да си работи по другата професия...Доколкото си спомням той и по време на Пълнолуние си работеше....

# 111
  • София
Здравейте!

Вили, добре е, че Джан има и друга професия. В ТР, а и не само, актьорството е до време. Отделно конкуренцията става все по-голяма. Всеки ден нови и нови актьори.

Злати,
Скрит текст:
аз бих направила тема, но въпросът е, че няма да мога да я поддържам. По-добре е, ако я оформи някой, който влиза често, търси инфо и т.н. Другият вариант е, ако я направя и ти обясня на лични как да я пуснеш, така ще можеш и ти.

# 112
Добро утро! easter

Вили Hug

Мише Hug
Скрит текст:
По-добре ако искаш направи и пусне темата!Трябва снимки на героите,имената,кой е сц.,режисьор,линкове на канала!Има си доста работа! Peace Аз после ще пускам озета,новите снимки и преводите! А и др.момичета ще участват! Peace

https://youtu.be/7o_mq9OoWMM

Светли празници на всички! easter

# 113
Здравейте, дружки! easter

Едно видео от майката на Джан с надпис:“Любимият ми син.“
Джан в априлския брой на списането „Men“.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456241057%2F03 … l_wall_-146912950

Нещо от приятелката на Хакан.

Има превод на руски език на игралния филм „Рота“ с участието на Хакан Курташ, Каан Йълдъръм, Алина Боз и др.

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/202 … sskom-yazyke.html

Сюжет:
Скрит текст:
В армии совершенно другая жизнь. Там дела не идут так, как вы считаете или планировали, это невозможно. В армии есть множество разных типов людей. И мало того, вы можете близко или на верхней полке спать с этими людьми. Армия немало меняет человека. Несмотря на все проблемы, есть и прекрасные стороны армии. Дружба солдатская, приключения и разные истории. Фильм "Рота" повествует о солдатах одной роты, про их внутренний мир, который у каждого отличается друг от друга, их мечты, приключения, как находясь под одной крышей, они становятся единым сердцем…

Тюркю

Момичета,
Скрит текст:
и аз изгледах излъчените серии на „Забранената ябълка“ и много ми допадна. Свеж, приятен и ненатоварващ сюжет и симпатични актьори. Радвам се, че и вие го гледате. Би било хубаво да има тема за сериала и да си го обсъждаме. Ако някой се ангажира да я пусне, с удоволствие бих помогнала с каквото мога в създаването и поддържането й. Точно в момента съм в принудителна почивка и разполагам със свободно време, така че при нужда, свиркайте.

Аз може би ще хвърля едно око и на „Богатство“. Събирах инфо за него още по времето, когато се говореше, че Джан Яман ще е в главната роля и ми допадна сюжета. Надявам се да е по-скоро свежа историята, отколкото тежка драма. На мен нещо такова ми се гледа, а май и турската публика вече се пренасити от така любимите си тежки драми и насилие. Гледа ми се любов, усмихнати хора и забавни моменти. „Богатство“ започва на 12 април в четвъртък. Да му пожелаем успех.

Скрит текст:

С тази усмивка ви пожелавам прекрасни празници!

# 114

Здравейте момичета HugНяколко дни бях без нет и по тази причина не успях да пиша.
Скрит текст:
Виждам че се обсъжда варианта за създаване на тема за Забранената ябълка.Би било чудесно ако някой от вас умее да направи това.Аз обещавам да помагам с каквото мога,снимки ,инфо,каквото намеря.
Желая на всички ви ,весели Великденски празници Hug

# 115
В този празничен ден здравейте и от мен,момичета..

Скрит текст:
Гледам много сме жалаещите да помогнем за направата на тема за "Забранената ябълка" ..Преди време с една дружка и с помощта на прекрасна дама,която знаеше как се прави тема ,помогнах да направим тема за един друг филм.
Скрит текст:
."Ти назови"..
Но си бяхме разпределили с нея данните за героите(артистите),снимки без надпис,линковете и т.н...Ако иска Мише като шеф да ни каже кой за какво да търси и после да ѝ ги пращаме на лични,а тя да сглоби само даденото...

# 116
  • Под звездите

Здравейте, скъпи дами.
Виждам, че има много гледащи на сериала "Забраненият плод". Аз също съм една от тях. Мислех си след Великденските празници да пусна тема. Виждам, че има и други желаещи. Ако искате, кой с каквито материали разполага за актьорския състав нека ми изпрати и най късно в сряда ще пусна темата, НО... Има едно но... От 30 април за 15 дни влизам в болница, и ще трябва за това време някой друг да подържа темата. Преди го правехме с Дъга и Лава. Имам и друго предложение. Ако искате, да добавим и заглавието на Забраненият плод към тази тема и да си обсъждаме тук.

# 117
Скрит текст:
Аз лично нямам нищо против да добавим в заглавието и този филм,тъкмо да си споделяме и от двата филма,защото ми се струва,че повечето гледаме филма..Тогава аз да събера данни за Онур Туна и за Севда Иргинджи.. и ще направя колаж с тях...тук ли да ги пиша в спойлер или да ги пратя на лични?

Носи се слух,че Йозге Гюрел може да участва  в  проекта Mükemmel Hata / Превосходная ошибка /Изключителна грешка/..Ще видим...

# 118

Момичета, добре се събрахме гледащи и харесващи „Забранената ябълка“.
Ейдин Hug, радвам се да те видя.
Ако има някой между нас, който разбира от пускане на теми и би го направил най-добре от всички нас, това си ти. Бих се радвалада го направиш.
Не съм съвсем наясно с правилата и нямам представа дали е редно да добавим още един сериал в заглавието. Може би трябва да се обърнем за това към модератор. По принцип нямам против, но нова тема вероятно е по-добрия вариант. Както решите.
Бих могла да помогна с нещо. Вече отрких едно кратко резюме на сериала, ще разтърся за още нещо, което би могло да бъде от ползаи и ще ти го пратя. Или кажи от какво имаш нужда като помощ, да не се дублираме.

Вили Hug, заинтригува ме с тази новина за Йозге.
Видях, че произхожда от блогърката Бирсен, чиито информации обикновено са верни.
Дано се окаже истина, много искам да я гледам отново. И заглавието звучи някак.... забавно.
Като за лятна комедия. Хайде, дано!

Сериалът щял да бъде производство на продуцентската компания „Gold film“ , която е автор на такива летни заглавия като: „Аромат на ягоди“, „№ 309“. Сценаристки щели да бъдат Аслъ и Бану Зенгин /“Сезонът на черешите“/.

# 119
  • София
Момичета,

както решите. Ако ще се пуска нова тема, може да съберем информация и линкове.
Ако искате, да се пита модератор за добавяне на друг сериал в заглавието?

Хубаво ще е, ако Йозге започне проект.

п.с. Вили, ти събери тогава инфо за двамата главни герои. Аз ще се опитам да преведа резюмето и да намеря линкове с тейлъри и преведени епизоди.

Има ли желаещ да опише актьорите, които участват (име на актьор и персонаж със снимка)?
Кой ще сглобява темата? Аз нямам против, но ако Вили или eidin се заемат със задачата, ще пращаме на тях.

Не на последно място трябва да се свържем с Evanjelin и/или В. Манолева, за да попитаме, дали имат против преводите им да се пускат тук с линк.

* Дъга, чак сега видях, че си писала за резюмето. Аз ще потърся тогава линкове и мисля, че ще се сглоби темата.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 18:32 от missence

Общи условия

Активация на акаунт