След DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ в очакване на нови проекти на актьорите ТЕМА 12

• 154 690
  • 674
  •   1
Отговори
# 90
Злати, да ти е жива и здрава внучката! Весел празник!

# 91
Привет, момичета! wavey wavey wavey

Злати  Hug  Гости  HugАтанасова  Hug Мише  Hug Ейдин  Hug Вили  Hug
Благодаря за усърдието и ентусиазма, с който поддържате темата!

Известно време липсвах и мислех, че съм изпуснала нещо, но явно нашите хора си почиват активно все още и се готвят да атакуват тв екраните наесен.
Ще почакаме...

Нашето малко бонбонче Алихан Тюркдемир е на корицата на първия брой на новото турско детско списание "Baby&Kids".

От време на време с голямо удоволствие отварям сериите на „Любов на инат“ да се посмея с героите му . Много свеж сериал, перфектна двойка и страхотен  и много различен Джан.

Злати
Скрит текст:
Макар и на патерица да те подравя за внучката ти.
Жива и здрава, палава, весела и щастлива да е малката госпожица
и много радост да ви носи!

Утре планирам да гледам „Първа целувка“ с Йозге и Мурат и ще изкажа мнение.
Подозирам, че много ще ми хареса, защото в момента точно нещо такова ми се гледа.

# 92
Злати,да ти е живо и здраво момичето!Да има късмет и много щастливи моменти заедно,защото внуците май поизместиха децата ни за веселите и забавни моменти..
Исках да пратя емотикончета,но май с новата версия не ми се получава,а не си запазих линк със старата..Днес забелязах,че вече я няма..

Много ги харесвах като двойка в живота и трудно простих на Джан затова,че я замени ...

И за лека нощ моменти от първия танц...

Само да споделя,че сега гледам един друг филм,който засега ми допада,няма за него тема,може би зрителите му в бг са малко,но го превеждат момичетата....
Скрит текст:
"Забранената ябълка"

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 22:15 от Виолета Цветанова_563417

# 93
  • Плевен / София
Злати,да ти е живо и здраво момичето!Да има късмет и много щастливи моменти заедно,защото внуците май поизместиха децата ни за веселите и забавни моменти..
Исках да пратя емотикончета,но май с новата версия не ми се получава,а не си запазих линк със старата..Днес забелязах,че вече я няма..

Много ги харесвах като двойка в живота и трудно простих на Джан затова,че я замени ...

И за лека нощ моменти от първия танц...

Само да споделя,че сега гледам един друг филм,който засега ми допада,няма за него тема,може би зрителите му в бг са малко,но го превеждат момичетата....
Скрит текст:
"Забранената ябълка"
Виолета Цветанова
Скрит текст:
Злати и аз също гледаме Забранената ябълка.....За съжаление няма тема...но сериала е хубав...лек и разтоварващ...
Явно ще чакаме новият сезон , за да гледаме Джан в някой нов проект....Йозге също...

# 94
  • София
Здравейте на всички!

Много е хубаво, че темата се поддържа. Проект на Джан ще има май най-рано наесен.

Злати, честит празник! bouquet

Скрит текст:
Споделете нещо повече за "Забранената ябълка" (сюжет, актьори, канал, час на излъчване, превод на руски език).

# 95
Мише,за пръв път ще пиша от телефона,но няма да мога да заспя,ако не ти отговоря накратко поне,защото видях в една друга тема,че можеш да четеш по късни доби...Филмът го дават в понеделник от 8 часа,има онлайн превод при рускините.Иначе в бг го превеждат момичетата в контакта в групата"Любими сериали".Ако не греша по Фокс тв го дават,аз лично най -харесвам сюжетната линия за шефа и асистентката...ГГ играят Онур Туна и  ииии..утре ще напиша..ха-ха..забравих името..

# 96
  • София
Мише,за пръв път ще пиша от телефона,но няма да мога да заспя,ако не ти отговоря накратко поне,защото видях в една друга тема,че можеш да четеш по късни доби...Филмът го дават в понеделник от 8 часа,има онлайн превод при рускините.Иначе в бг го превеждат момичетата в контакта в групата"Любими сериали".Ако не греша по Фокс тв го дават,аз лично най -харесвам сюжетната линия за шефа и асистентката...ГГ играят Онур Туна и  ииии..утре ще напиша..ха-ха..забравих името..
Много ти благодаря! Ще намеря инфо за сериала. "Yasak Elma" ли е оригиналното заглавие?

Гледа ми се нещо свежо, ненатоварващо, романтично, забавно .....

# 97
Добро утро!

Атанасова HugДъга HugВики HugМише Hug,благодаря ви много за пожеланията от вчера! Heart Eyes

Виждам,че сте коментирали ''Забранената ябълка''!Както Гости Hug е писала и аз го гледам! Laughing
Цитат
Ще намеря инфо за сериала. "Yasak Elma" ли е оригиналното заглавие?
Мише, -да! PeaceОт състава съм гледала Талат Булут в ''Майка ми''(Annem ),у нас го даваха със заглавие ''Да върнеш времето назад''-играеше ролята на министър! Peace
Гл. героиня се играе от Севда Ергинджи(Sevda Erginci),нея съм я гледала в ''Карагюл''! Peace
А ГГ-Онур Туна не съм го гледала! Peace
https://tr.wikipedia.org/wiki/Yasak_Elma_(dizi)
Ето ти плейлиста с бг.превод на първите два епизода! Peace
https://www.vbox7.com/play:32a39caad8?p=playlist&id=2277068&order=date
Тук с превод на руски ез.  Peace
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/202 … sskom-yazyke.html
А тук може да следиш за инфо....фрагмани,снимки....преводи...
https://vk.com/dizimaniaat
Скрит текст:

Вики,ето ти линк за старата версия на БГ мама...
http://old.bg-mamma.com/?board=401

https://youtu.be/RzDumkPepQ8

Спорна работа при боядисването на яйцата! Wink

Приятен ден!

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 10:30 от Zlatina3

# 98
Привет на Велики Четвъртък момичета  Hug Преди време пишех в темата ,но рядко ,сега след края на Пълнолуние следя само инфо около нашите любимци и евентуалните им нови проекти.Но  Peace,виждам че гледате и Забранената ябълка.И аз я започнах ,много приятен и лек филм,но няма с кого и къде да обсъждам впечатленията си от него,май и тема няма  Thinking Ще се радвам ако ме приемете сред вас ,и ако е удобно да споделяме новостите около сериалчето Heart Eyes И за да не съм с празни ръце,ето третия фраг на предстоящия четвърти епизод-
https://www.youtube.com/watch?v=ZJlR03J8JcA
Хубав ден желая  Hug

# 99
  • София
Злати, мерси за информацията и линковете! Peace
Снощи изгледах първи епизод. Приятен сериал. Няма познати актьори за мен, но това да е. Главният ми е леко плашещ с този поглед. Blush

# 100
Злати,благодаря за линка на старата версия на бг мама...
Севда Ергинджи аз пък я гледах в сериала."Дай ми ръка,любов"..и той беше разтоварващ...
Ками ,благодаря за фрага...Още не бях го видяла..
Хайде,хубав и светъл ден,да захващаме яйцата...
Скрит текст:
А тази съм я гледала в един филм с Берк Октай,но не я обичам по други причини..
Никой друг не съм гледала..
Скрит текст:

# 101
  • Плевен / София
Снощи изгледах първи епизод. Приятен сериал. Няма познати актьори за мен, но това да е. Главният ми е леко плашещ с този поглед. Blush
И аз си мислех така...но всъщност е голям сладур...ще видиш в следващите серии...
какво го мисли Джан да играе ли в нов сериал или да не играе...да решава вече...

весели празници...

# 102
  • София
И аз си мислех така...но всъщност е голям сладур...ще видиш в следващите серии...
....
Силно се надявам да ми стане симпатичен. Wink

# 103
  • Плевен
Здравейте Simple Smile
И аз след Пълнолуние започнах да следя Златната ябълка. На този етап ми харесва, но и аз предпочитам линията между Алихан и Зейнеп /май така се казваха синеокия със страшния поглед и по-малката сестра/. Хареса ми доста 2 епизод и сега чакам 3ти с превод. Днес в групата Любими сериали с превод някой беше попита за превода на 3ти епизод и му отговориха, че към момента работят върху него. Благодаря на превеждащите!

# 104
  • София
Pepittto, аз мисля, че точно Алихан и Зейнеп са ГГ т.е. и на мен тази сюжетна линия ми е по-интересна.

Общи условия

Активация на акаунт