,аз гледам много сериали(както по телевизията така и на лаптопа) и няма как да го повторя! 
От Тюркю ❤ Любимые Дениз и Алья
https://youtu.be/S05Zpv0cRW8
Хубав ден!

,аз гледам много сериали(както по телевизията така и на лаптопа) и няма как да го повторя! 

,не знам какво си гледала и какво предпочиташ за да ти предложа!
В момента по телевизията вечер гледам ''Сега и завинаги'' и ''Майка'' ,а също и бълг.-''Откраднат живот''!
На лаптопа-''Истанбулска невеста'', ''ЧБЛ'' и ''Сълзите на Дженнет''!Започнах и нови,които стартираха на на скоро -''Забранената ябълка''(или с др. заглавие ''Забраненият плод'') и ''Опасната ми жена''!
гледа същите,знаем се от друга тема и си ги препоръчваме една на друга! 
,благодаря за преведения епизод!Не съм гледала сериала,но четох за него когато започна!Сигурно ще го изгледам!Берк Джанкат съм го гледала в Прилив и отлив,ВВ и Градско момиче(Güzel Köylü)!Жалко,че и Gülizar не се задържа-направи финал с 10 еп.! 

,"Майка'' e 33еп. свърши миналата година,така че може да го изгледаш!Тежък е!Аз затова го гледам по телевизията,че епизодите са кратки и по-дълго време ще го дават!
А от ''Сълзите на Дженнет'' са дали 25еп. до сега!Първите 4еп. ги има на бълг.ез.,а останалите на руски ез.!Излезе инфо че е закупен за излъчване у нас и затова спряха превода!Бях го чела някъде! 

Препоръчани теми