Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 10

• 119 703
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ми... Тайне, на мусака ми мяза на мен.

# 571
  • София
Ми... Тайне, на мусака ми мяза на мен.
Ааа, аз в мусаката слагам картофи и не слагам домати, сирене и кашкавал.Ама каквото и да му е името, си е вкусно.

# 572
Гръцка мусака е твоята!

# 573
  • София
Гръцка мусака е твоята!
Може, може.Аз по принцип си го правя само патладжан залят със смлени домати, на фурна , с малко чесънче и става супер. Peace

# 574
На снимки имам само пухкава питка с баничното брашно, каренца с винен сос и пюре от картофи... и една богата торта за РД на дружката ми.

# 575
  • София
  Много вкусни предложения от всички.И разкошни торти.От мен кифлички с плънка от праз и сирене.

# 576
  • София
Гръцка мусака е твоята!
Не, не е! Снощи точно това похапнах в Ла Ботега, страшно е! Тайна, направила си го перфектно, на вид е едно към едно, само че в итал. кръчма е с пармиджано отгоре, богато е залято. Браво!  chef

Разкошна торта видя, приготвена от  Merelendachef

# 577
  • София
Марчева, правих го с налични продукти,две-трети от голям патладжан, бучка сирене, консервичка малка домати и 250 грама, малка чинийка кайма.И подправки за соса, поръсено с наш си кашкавал, а стана неочаквано вкусно.Току -що пък направих десетина палачинки на домашните, че нещо сладко им се прияло.

# 578
  • София
Марчева, правих го с налични продукти,две-трети от голям патладжан, бучка сирене, консервичка малка домати и 250 грама, малка чинийка кайма.И подправки за соса, поръсено с наш си кашкавал, а стана неочаквано вкусно.Току -що пък направих десетина палачинки на домашните, че нещо сладко им се прияло.
Няма две мнения, чудесно изглежда.

# 579
  • София
Всичко, което сте сътворили ми харесва Kissing Heart
Но никога не мога да устоя на 🍆- нени изкушения (особено на тези, които Тайна ги твори Flowers Hibiscus) и на френска селска торта.

От мен семпли картофени кюфтета (за гарнитура на саламчета, филенца, луканчици

# 580

AnyHr, много апетитни кюфтенца! Heart Eyes bouquet
И по кифличките на Голям заплес се заплеснах! Heart Eyes Simple Smile bouquet
Изобщо мога така да го карам до..........предишния ми постинг, вкусотия след вкусотия! Heart Eyes bouquet chef

У нас салатка, пълнени сушени пиперки с кайма и постни бисквитки.

# 581
  • иска ми се Варна през лятото
Кайма с жито и зеленчуци и малко заготовки красотички за празника

# 582
  • София-Младост
Френски бриош, без специфичната форма
Много вкусен се получи.

# 583
Момичета - ВЕЛИКОЛЕПНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ВСИЧКИ Flowers Rose Sparkling Heart
(Ние у дома все още сме на салати и консерви, добре че хлебопекарната прави сама хляб - затова нищо и не показвам. Но ви следя усърдно и примлясвам след всеки ваш пост. За сега събирам идеи Ill

От мен кифлички с плънка от праз и сирене.
Голям заплес - добре дошла в темата Flowers Hibiscus Твоите кифлички изглеждат МММ..... Би ли споделила рецептата за тестото, Т* и времето за печене? На "картинката" изглеждат много мекички и пухкави. Благодаря.

И понеже онзи ден при нас беше Великден (сина "сготви") - ребра във фурната и салата

# 584
На снимки имам само пухкава питка с баничното брашно, каренца с винен сос и пюре от картофи... и една богата торта за РД на дружката ми.

Може ли да дадеш рецептите на пухкавата питка и тортата? Изглеждат зашеметяващо!

Общи условия

Активация на акаунт