Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 10

• 119 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • иска ми се Варна през лятото
Цветанка не бланширала праза, забравила да сложи нещо, не разбрах какво, но отива горе? Shocked
Ко, не!? Joy
И на топло, и студено, все сме на пикници и скара. . А за днес хек с гарнитура кюфтета Стара планина

# 181
  • Montana, Bulgaria
Labrex може ли рецептата за твоя кекс с извара. Simple Smile

# 182

Добри,давай адреса...хапваха ти се...отиват да се пекат и ако станат добре,ще ви черпя със следобедното кафе...

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 10:48 от denyil

# 183
  • София
Искам от всичко да опитам- да си чупна и най- вече да си бодна Heart Eyes

Снощи по късна доба сътворих една измишльотина- крем- карамел, в който вместо захар сложих сладко кондензирано мляко (покрай флана бях купила 2). Пекох на 100 градуса ту с вентилатор, ту без около 90 минути.

Скрит текст:
Моля да не ми се смеете на дасертните чинии, в работата са такива Simple Smile Крем карамелът стана шуплест като флана и безумно сладък. Следващия път ще пробвам със сметана

# 184
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

кажи, че е козуначе.
и не се меси много. и не трябва машина....

Simple Smile Simple Smile : )

# 185
Labrex може ли рецептата за твоя кекс с извара. Simple Smile

Мони Тодоринска, ето този КЕКС С ИЗВАРА, разкошен! правя, просто много ни допадна вкъщи, руска рецепта е. Печенето според печката, в моята се пече за по-кратко, приблизително около 40 мин. Peace

AnyHr, кой ти гледа чиниите, момиче, я какво кремче е лъснало! Heart Eyes И denyil какви ги е завъртяла само....... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аааа, не така, по туй време само да преглъщам, а нищо за йедини покрай мен! Simple Smile bouquet chef bouquet

# 186
  • София-Младост

st. Dobri,
Ето ти козунак почти без месене:
http://pamscookingworld.blogspot.bg/2014/04/blog-post_14.html

# 187
Simple Smile веднага си го записвам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 188
Много съм досадна днес...

# 189
Печени ребра.

Заменям за козунак!

# 190
# 191
Много съм досадна днес...

досаждай, досаждай все така.
Simple Smile

питка с ребърца?
марш съвест! сбогом диета! Innocent

# 192
  • SHOOT ME 10 $
Ееее , ама прекалявате с възможностите ми. Ще прегърна босилека! Задавен от слюнки.
denyil и ти стана като другите - садистка! Не я слушай, st. Dobri, тя е стара хиена...само подвежда. Давай, козунаци  давай и после виж кантара...ужас
Аз да не е без хич, с една здравословна салата от зеле, настъргани моркУФ и панджар и 1/3 дебелокор лимон на ситно нарязан с кората извътре за разкош и аромат.

# 193
  • München, Deutschland
Мидкоо, много апетитно изглежда, но какво е панджар? Червено цвекло?

# 194
Знам я аз Добри,няма лошо(много от вас ви познавам задочно-почти 10 години надничах във форума без регистрация и най-накрая се престраших да се включвам в любими теми),а тоз панджар така ме разчуства...детски спомени от твоя(и моя)край.показвам гарнитурата за довечера,да не са само приказки

Общи условия

Активация на акаунт