Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 479
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Естествено, че иска да повторят, съмнявате ли се в това? Sunglasses

# 106

Ама как ще се съмнявам бе Fairy? Той човека искаше да го упътят, ама нещо метафората не му се получи и го отрязаха. Joy

# 107
Дона, за олимпийските игри ли питаш? Тя гала вечерта беше при фигурното пързаляне, а ние го обърнахме на художествена гимнастика. Joy
Оффф, ми незнам в художествената какво съответства на гала вечерта във фигурното Grinning  Непонятни са ми тия спортове, аз като една (не)истинска жена гледам футбол Grinning Там гала вечери да искаш - всяка седмица Wink

Със Зорница трябва да е гей, за да не иска да повторят хахахха

# 108
За момента е по-скоро раздразнен с нея, дай му два-три епизода ръфане един друг и ще му се иска да повторят Joy

Дона, така е, ако с тази  красива, умна и симпатична жена не иска да повторят, само в мъжа ще е проблема Joy

# 109
Ами значи контролното мина, сега е ред на състезанието. Joy

Ауууу, състезание? Кой ще раздава медалите?

Само че съм объркана - това във втори епизод не беше ли синхронно плуване? Или водна аеробика?Joy
Дона, те друго възнаграждение ще получат Joy
Нещо средно между синхронна аеробика под душ Joy

Яница, той този прословут секс го е захапал като куче кокал, ще я ръфа доста време с него, да се чудиш дали съжалява за това или иска да го повторят Joy

Кой знае, може да му е било това секса от известно време насам. Нали не е женен човека. А и все пак не е ч*кал заспала жена (както каза Владов Grinning). Направо късмет си е, че е попаднал на нея. Joy Като каза за повторението, се сетих за една "'велика" реплика хаха - "Вие за какво сте тук? За да ми кажете, че съжалявате или да продължим започнатото от вчера?" И той не знае какво му е. Joy

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 21:31 от yanitsa.s

# 110
Ами значи контролното мина, сега е ред на състезанието. Joy

Ауууу, състезание? Кой ще раздава медалите?

Само че съм объркана - това във втори епизод не беше ли синхронно плуване? Или водна аеробика?Joy
Дона, те друго възнаграждение ще получат Joy
Нещо средно между синхронна аеробика под душ Joy

Яница, той този прословут секс го е захапал като куче кокал, ще я ръфа доста време с него, да се чудиш дали съжалява за това или иска да го повторят Joy

Кой знае, може да му е било това секса от известно време насам. Нали не е женен човека. А и все пак не е ч*кал заспала жена (както каза Владов Grinning). Направо късмет си е, че е попаднал на нея. Joy

Взе ми думата от устата - един секс толкова време го говори - съмнява ме нещо работата Grinning  Или Зорница е незабравима Grinning

# 111
Еми Дона, нали помниш какво каза Врабчев - "Тя ръката на Огнянова където пипнеее..." Joy

# 112
Взе ми думата от устата - един секс толкова време го говори - съмнява ме нещо работата Grinning  Или Зорница е незабравима Grinning
30 на 70 в полза на второто, огън е нашето момиче Joy

# 113
След това  заяждане на инат  май  Батко ще го дисквалифицират и ще трябва да започне  от начало - ще покрива всички нормативи , докато стигне до  А група  .

# 114
30 на 70 в полза на второто, огън е нашето момиче Joy

А може да е малко 50 на 50 - хем няма секс, хем пък е незабравима. Wink

# 115
След това  заяждане на инат  май  Батко ще го дисквалифицират и ще трябва да започне  от начало - ще покрива всички нормативи , докато стигне до  А група  .
Бая обиколки ще прави на стадиона, докато го пуснат на терена Joy

# 116

Накрая един спринт и да се свършва вече с наказанието. Joy

# 117

Да си опича акъла и да тренира, защото до Шампионската лига трудно се стига Wink

# 118
Контролата мина, трябва да се постарае за да  бъде допуснат до официален мач Joy

# 119
Контролата мина, трябва да се постарае за да  бъде допуснат до официален мач Joy

Той в момента е с жълт картон, да не влиза повече рязко с бутонките, че бързо ще стане червен Joy

Общи условия

Активация на акаунт