Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 462
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
По същия начин като Яница разбрах думите на Зорница за Банков, казани на Марио.

Сигурно ли е, че Тони е бил наркоман? Не съм гледала промото, може там да е загатнато.

Не, не е сигурно още. Знае доста за тези неща, това е.

# 91
Е тя се пошегува с него с това дали не трябва и тя да иска разрешение да пие вино, той веднага я захапа за това, че действала без да питала много, намек за аферата им по душа, тя му отвърна, че и той не спазва правилата, а той удари последния акорд как е било с Банков. До тук им следвах логиката на разговора, ама репликата след това за Банков не я разбрах, Марио определено я разбра, че е нямало да прави секс с нея ако доцента беше останал, ама тя какво имаше предвид ми е мътно, може наистина да е за правилата ама знае ли човек Grinning

Мириел, той Банков си го каза - Като ми съсипахте правилата, не остана много какво да спазвам Joy
Това беше една от най-култовите сцени от миналия сезон за мен, така се смях Joy

# 92
Еми, Майче, не знам, и аз явно така съм я разбрала, както Марио Joy

# 93
Е тя се пошегува с него с това дали не трябва и тя да иска разрешение да пие вино, той веднага я захапа за това, че действала без да питала много, намек за аферата им по душа, тя му отвърна, че и той не спазва правилата, а той удари последния акорд как е било с Банков. До тук им следвах логиката на разговора, ама репликата след това за Банков не я разбрах, Марио определено я разбра, че е нямало да прави секс с нея ако доцента беше останал, ама тя какво имаше предвид ми е мътно, може наистина да е за правилата ама знае ли човек Grinning

Мириел, той Банков си го каза - Като ми съсипахте правилата, не остана много какво да спазвам Joy

След онази сцена започнах да се интересувам от фигурно пързаляне Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 94
Абе то май и те самите не са се разбрали правилно кой за какво говори пък камоли ние да разберем тях. Joy
Ако трябва да се основаваме на репликата му след това, че не вярва в късмета и, че ако нещо се е случило значи някой го е искал, то това означава, че се отнася за секса както Fairy каза, и със или без директора пак е щял да спи с нея, защото тя главно го е искала и затова го е направила. Пък може да се е отнасяло и за двете - хем за правилата в болницата, хем за секса, все пак не бива работното място да се използва за такива цели. Значи и двамата не са спазили правилата. Малко ми е чудно обаче, ако целия диалог е бил за случката в банята, защо да е късметлия? Все пак за Зорница случилото се не означава нищо.

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 20:27 от yanitsa.s

# 95

След онази сцена започнах да се интересувам от фигурно пързаляне Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Само като се сетя за тази сцена и ми става смешно Joy. Марио да вземе съвети от Калин като си дойде, как да получи информация като използва метафори напр. фигурно пързаляне, а не така с рогата напред Joy

# 96
  • София
Успях най-после да изгледам всички епизоди. Искам да кажа, че много ми хареса играта на новите попълнения.  Simple Smile

# 97

Само като се сетя за тази сцена и ми става смешно Joy. Марио да вземе съвети от Калин като си дойде, как да получи информация като използва метафори напр. фигурно пързаляне, а не така с рогата напред Joy

Предлагам този сезон да минем на художествена гимнастика Joy Все пак пролет иде, слънце се показва, туй-онуй Stuck Out Tongue Winking Eye

# 98
Ами значи контролното мина, сега е ред на състезанието. Joy

# 99
Абе то май и те самите не са се разбрали правилно кой за какво говори пък камоли ние да разберем тях. Joy
Ако трябва да се основаваме на репликата му след това, че не вярва в късмета и, че ако нещо се е случило значи някой го е искал, то това означава, че се отнася за секса както Fairy каза, и със или без директора пак е щял да спи с нея, защото тя главно го е искала и затова го е направила. Пък може да се е отнасяло и за двете - хем за правилата в болницата, хем за секса, все пак не бива работното място да се използва за такива цели. Значи и двамата не са спазили правилата. Малко ми е чудно обаче, ако целия диалог е бил за случката в банята, защо да е късметлия? Все пак за Зорница случилото се не означава нищо.
Едва ле щеше да е толкова убеден, че тя ще спи с него дори с наличието на Банков тук ако знаеше, че в момента тя можеше да е бременна от доцента, но да не подхващаме тази болна тема Grinning
Но както каза ти,  май говореха за две различни неща Sweat Smile

# 100

Ауууу, състезание? Кой ще раздава медалите?

Само че съм объркана - това във втори епизод не беше ли синхронно плуване? Или водна аеробика?Joy

# 101
 newsm78 Сега поне ще им е лесно  като се влюбят , няма да се притеснават дали  "кексът " ще е добре изпечен  Joy , защото понякога при  добре стоящи двойки , като се стигне до това , става ... Rolling Eyes

# 102
Едва ле щеше да е толкова убеден, че тя ще спи с него дори с наличието на Банков тук ако знаеше, че в момента тя можеше да е бременна от доцента, но да не подхващаме тази болна тема Grinning
Но както каза ти,  май говореха за две различни неща Sweat Smile

Тази болна тема хич няма да я коментирам даже. Grinning По-логично е да са говорили за две различни неща. Тя изобщо не си слага присърце случилото се и му говори за правилата в болницата, пък той явно вече хлътва по нея и си мисли, че става въпрос за случката под душа. Joy И се получава малко "развален телефон". Grinning

# 103

Само че съм объркана - това във втори епизод не беше ли синхронно плуване? Или водна аеробика?Joy
Дона, те друго възнаграждение ще получат Joy
Нещо средно между синхронна аеробика под душ Joy

Яница, той този прословут секс го е захапал като куче кокал, ще я ръфа доста време с него, да се чудиш дали съжалява за това или иска да го повторят Joy

# 104

Дона, те друго възнаграждение ще получат Joy
Нещо средно между синхронна аеробика под душ Joy

Амааа.....гала вечерта кога е? Joy

Общи условия

Активация на акаунт