Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 451
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Ами аз като гледам как Зорница му чете конско, просто не виждам как тя може да види в него отговорен мъж, на когото може да разчита. Както казваш, получава се точно обратното - тя го измъква от батаците, превързва рани и го учи на отговорно поведение. А той хубаво ще мре, ама айде да вземе да се спре малко с глупотевините. Най-тъпото е, че в момента Марио се дразни на Зорница, щото я възприема като заплаха за Тончо, а реално тя го играе отмяна на Батко.

# 76
Репликата му "спокойно, тя е от нашия отбор" ?!? Той реално си мисли, че тя винаги ще го подкрепя и ще се съгласява с щуротиите му, само дето още не я познава добре, за да разбере, че не е като него. Май на промото трябваше вместо те да издърпват нея от ръба, да стане обратното - Тони да е този който Зорница и Марио спасяват да не падне. Grinning Това как говореше за хероина, звучеше все едно е имал опит с него и затова сега е на ръба между живота и смъртта. Може би това ще му е част от тъмното минало. Марио така съмнително ги гледаше, че после очаквам пак да захапе Зорница за нещо. Само да не подхване пак онази неудобна за нея тема, че накрая може и да си получи отговора и няма да му хареса. Между другото май на нея все й се пада честта да шие и превързва рани - първо Банков, сега Тони. Следващият дали няма да е Марио? Grinning

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 16:50 от yanitsa.s

# 77
Обаче ми хареса отговора „докторката не е от никой отбор” Joy
Сто процента е бил хероинозависим - познава действието му, връзва се с това, че има тъмно минало и с проблема с черния дроб.
Марио гаранция ще захапе пак Зорница. Няма да се учудя, ако я обвини нея за проблемите на Тони. Ще му трябва накрая един камион пепел да си я посипва върху главата Joy

Ааа, и забравих да кажа, че изключително много ме подразни жеста на Тони към Йосиф! Confounded

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 16:56 от Fairy

# 78
Обаче ми хареса отговора „докторката не е от никой отбор” Joy
Сто процента е бил хероинозависим - познава действието му, връзва се с това, че има тъмно минало и с проблема с черния дроб.
Марио гаранция ще захапе пак Зорница. Няма да се учудя, ако я обвини нея за проблемите на Тони. Ще му трябва накрая един камион пепел да си я посипва върху главата Joy

Един камион пепел и още толкова шоколади, да й се извинява след това. Joy Това ще е много глупаво, ако вземе да обвини Зорница за проблемите на Тони. Да не би случайно тя да го е накарала да вземе тези медикаменти?!?  В основата на проблемите си стои точно самия Тони, още когато е започнал с хероина или там каквото е правил. Май Марио няма да е винаги "благородно тъп", а ще го виждаме и "неблагородно тъп", ако в случая прехвърли вината на Огнянова. Grinning

П.с Един пост на Диана и нейното чувство за хумор. Grinning

# 79
Ами Марио би трябвало да си познава стоката, но предвид, че в момента има лошо мнение за Зорница, просто няма да се учудя, ако реши, че тя го подхлъзва по някакъв начин. Ще видим, де. Аз все пак още не мога да разбера Марио дали се нерви, че двамата стават твърде близки само заради Тони или и заради Кака.

# 80
Да, това лошо мнение, което си е изградил за нея на база онова което се случи в банята му пречи да бъде обективен. Но би трябвало да е разбрал вече, че Зорница явно няма мерак да си ляга с Тони щом един път е имала възможност, а не го е направила. Тя хубаво му каза "това тогава не бях аз". Та няма от какво да се притеснява, Зорница не е наркозависима и няма да го подхлъзне към наркотиците. Ако Тони хлътне и е нещастен, че тя не му отвръща пак няма да е съвсем виновна тя, защото като му каза, че онова не е среща си постави ясни граници между двамата, а и поведението й личи, че не го приема за повече от приятел. Да я обвинява ще е абсурдно. Аз мисля, че и самия Марио още не знае на кого и кое повече се дразни. Grinning

# 81
Аз съм магаре на мост.Искам си другото магареее https://www.youtube.com/watch?v=18U8L6Ha-h8

Никакъв Марио,никакъв Тони.

# 82
Сега изгледах интервюто с Марта. Харесва ми тази жена и мисля, че тази роля най-добре й пасва!
Жалко,че не говори повече за сериала, инфо от кухнята е винаги добре дошло Simple Smile

А за Тони....ох.....ох....абе нека изчакаме да видим каква му е работата на него, може да ни изненадат приятно сценаристите, може просто да му пука за тези хора, затова да престъпва границите в опитите си да им помогне. Моля се само да не го направят някой от типа на Васил Sad Много ще съжалявам ако развият образа му по този начин.

Диана е със супер чувство за хумор Simple Smile Готин човек е явно Simple Smile

# 83
Eй, човек не е на линия за известно време и вие сте захапали Тони Joy

В желанието си да помогне, върши глупости, аз се чудя на Зорница с какъв акъл сама отива на подобно място, хубаво и заслужено ще скастри Тони. Марио май ще се дразни и на двамата, на Тони, че не го слуша и се занимава със Зори, а на нея пък както се пошегува Тони "защото губи монопола върху брат си" Grinning , може би ще мисли, че тя е причината Тони да върши разни глупости заради нея, а и сякаш го е страх да не се случи той и Тони да делят една и съща жена. 
Аз имам въпрос, вие как разбрахте репликата на Зорница, че Марио е имал късмет, че е дошъл в болница след като Банков си е тръгнал?

# 84
Майче, аз лично, съдейки по това, което й отговори Марио, смятам, че имаше предвид, че ако е бил там Банков, е нямало да му се случи секса с нея. Но може и да е било нещо друго, което не съм разбрала.

# 85
Аз пък съдейки по това, което Марио я пита - дали бившия директор е държал много на правилата в болницата и нейните думи към него, че той не се съобразява тях си мисля, че тя искаше да му каже как, ако Банков беше там сега, нямаше да може да си прави каквото реши и ще трябва да спазва всички правила. Т.е при сегашния директор доц. Захариев може да има някаква по-голяма власт, но с доц. Банков няма да му е толкова лесно. Всички знаем как Банков държеше всички под око и изискваше да се спазват правилата, а в момента Захариев не ми изглежда като директор който държи изкъсо работата на лекарите.

# 86
Ма той се зачекна за правилата, защото тя ги спомена и те му бяха повод да вмъкне Банков. Не знам, явно не съм я разбрала добре. Щото той пък за кое не се е съобразил с правилата?

# 87
  • Разпиляна във въображението
Накрая май и Банков не си спазваше правилата, та не го изкарвайте толкова голям и принципен.

# 88
Не мисля, че в репликата за Банков имаше някаква дълбока мисъл - просто се джафкаха.
Мириел, той Банков си го каза - Като ми съсипахте правилата, не остана много какво да спазвам Joy

# 89
По същия начин като Яница разбрах думите на Зорница за Банков, казани на Марио.

Сигурно ли е, че Тони е бил наркоман? Не съм гледала промото, може там да е загатнато.

Общи условия

Активация на акаунт