Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 329
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Значи Ирина е от малкото големи късметлийки току що завършила с първа роля в такъв сериал. Това е което исках да правят от време на време и дано да са видяли в нея достатъчно потенциал за да й дадат такъв шанс, а не да е по някаква роднинска линия.
Почти се оправдаха очакванията ми за един по-известен, един по-малко известен и един-двама напълно неизвестни сред новите попълнения.

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 06:47 от Анонимен

# 62
Чак сега се сетих, кой е Никола Мутафов (д-р Пенев). Син е на варненските актьори Дафинка Данаилова и Михаил Мутафов.

# 63
Аз Пенев другаде не съм го гледала, но тук си пасва идеално на ролята. Не знам дали е добър или просто си е такъв смотльо. Grinning

Между другото, по-голямата част от промото за сезона вече я видяхме. Останаха появяването на Калин и Наталия и две-три сцени с двамата братя и златната ябълка Grinning
Струва ми се, че до края на следващата седмица ще сме видели вече всичко от това промо.

А, и да кажа, че монтиращите продължават да недоглеждат, което мен продължава да ме дразни. Тоя път в ресторанта чашите с вино по магически път ту се изпразваха, ту се напълваха Joy

# 64
Сериалът от такъв, разказващ за откраднатия живот на двама лекари, се превърна в лекарски сериал, разказващ историите и на други герои. Според мен има интерес към такъв тип сериал, независимо дали първоначално участвалите герои вече не са в него. Аз лично нямам нищо против за по един сезон да гледаме и Калин Врачански, Владо Карамазов и други общи любимци.

# 65
Fairy, как успя да забележиш разлика в нивото на чашите като те толкова символични глътки отпиваха все едно беше истинско вино Joy
Щом и при тези глътки е имало разлика според мен доста дубли са направили на тази сцена, режисьора не се е примирил с посредствени резултати и при монтажа се е наложило да изберат най-доброто като нивото на чашите не е било изобщо приоритет за решенията.

# 66
Яху, и аз не знам, съвсем случайно, просто като Марио ставаше и ги даваха в далечен план, ми направи впечатление, че чашите им са почти празни, тази на Зорница имаше една глътка буквално. И в следващия момент тя вдигна чашата си да отпие и о, чудо, чашата пълна Joy Забелязвам ги, дразнят ме, искам всички детайли да са на място, нищо че това не влияе на общото качество на филма Simple Smile

# 67

Между другото, по-голямата част от промото за сезона вече я видяхме. Останаха появяването на Калин и Наталия и две-три сцени с двамата братя и златната ябълка Grinning
Струва ми се, че до края на следващата седмица ще сме видели вече всичко от това промо.

Предполагам видяхме почти всичко от него, защото нали и в момента снимат епизодите, т.е. когато са правили промото са имали заснети десетина епизода и от тях са го сглобили.

# 68
Марта Вачкова в "Събуди се". Говори за героинята си в сериала и за себе си . В интерес на истината Марта е приятна жена, допада ми. Simple Smile

И промото за следващия епизод, ако някой все още (в което не вярвам, но все пак Grinning) не го е хванал по телевизията.
http://play.nova.bg/programi/ochakvaite/923904

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 15:42 от yanitsa.s

# 69

Предполагам видяхме почти всичко от него, защото нали и в момента снимат епизодите, т.е. когато са правили промото са имали заснети десетина епизода и от тях са го сглобили.
И аз нещо подобно си мислех. Което значи, че събитията ще се развиват доста бързичко, направо не знам какво да чакам до 52-ри епизод Grinning

# 70
И аз я харесвам Марта, сутринта с половин ухо я слушах, но май каза, че героинята й все пак ще бъде щастлива, няма само да страда.

# 71
И аз я харесвам Марта, сутринта с половин ухо я слушах, но май каза, че героинята й все пак ще бъде щастлива, няма само да страда.

Да, точно така каза. Съвсем скоро щяла да се усмихва само. Аз от това, което тя каза при началото на снимките, че на героинята й щели да се случват ужасни неща разбрах едва ли не, че през целия сезон ще страда, а сега се оказва, че май това й беше. Grinning Ще видим какво ще се случи в следващите епизоди и дали няма да се потвърди казаното от нея за лошите неща. Може да стане сигурно и по-лоша ситуацията около нея от това, което гледахме досега.

# 72
Яница, благодаря, аз не го бях гледала промото.
Това малкото го виждам как се забърква в неприятност след неприятност и ту Батко, ту Кака го спасяват Grinning Не знам дали осъзнава, че така си отрязва пътищата към Кака Joy

Много ще се радвам, ако на Магда започнат да й се случват хубави неща, защото и тя, горката, много изстрада. Само се надявам по никакъв повод Васил да не се връща в сериала. Че Магдето каквато е мекушава, като нищо ше вземе пак да му прости.

# 73
И аз много се надявам тази история с лихваря и Васко да приключи. Дано да не се появява вече той, че нещо не ми е приятен, не само героя, ами и актьора, не знам защо. Повече ми допада брат му - Красимир Ранков.

Пък Тони го виждам как буквално си живее на ръба, не знам той ли спасява Зорница или тя него. Grinning Май вместо двамата да спасяват Зорница, тя и Марио го изваждат от бъркотиите в които се забърква. Вярно, че си е приел да живее ден за ден, ама той постоянно си играе с огъня. Определено тя няма да се загледа по него за нещо повече от приятел, защото той е малко развей прах, а Марио е отговорен мъж, на нея такъв й трябва.

# 74
...
И промото за следващия епизод, ако някой все още (в което не вярвам, но все пак Grinning) не го е хванал по телевизията.
http://play.nova.bg/programi/ochakvaite/923904
Peace Благодаря !
Този  малък  нещастник  изобщо няма да ми липсва , ако го "похарчат"  newsm78
Изпитвам органично отвращение към такива навлеци , които яхат  вълната на нещастието си /в случая още не знаем дали и сам не си е докарал проблемите/ и рекетират емоционално всички около себе си . Като толкова му пречи  Баткото , да вземе да се джироса и да замине  някъде , за да се справя сам .

Общи условия

Активация на акаунт