Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 102
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Не знам как точно ще съберат Фотева и Тасев, но на първо гледане изобщо не ми изглеждат подходящи. Тя ми е прекалено надута, а изглежда да обича съпруга си. newsm78
И на мен това ми е голяма енигма. Айде, да речем, ще започнат да си подхождат, обаче за момента изглежда като да няма облаци на небето на Фотеви. Освен впоследствие да почнат да изникват разни.
А Тасев направо са го забили не в девета, а в деведесета глуха. Любимата му го заряза и отиде в Шевйцария, а наш Тасев си е се същия сфинкс. Огнянова рева, страда, къса снимки, къса ризи, пичът все едно нищо не е станало, очаквам да каже - а, Вяра ли, не съм забелязал, че я няма Grinning

Яница, според мен това с „ти коя си” имаше мотивиращ смисъл - тя е жената на великия, значи и тя е велика. Но и според мен в някакъв момент ще се окаже поне малко потисната...
Между случаите на Тасев и Огнянова има доста разлика. Тасев е с Вяра от години, първо като приятели, след това връзка, с две думи изживял го е, любовта им не е била невъзможна. А при Огнянова е друго нещо, беше трудно, безнадеждно и предвид миналия й опит е нормално да се държи така. От Тасев не очаквам да се тръшка за Вяра.

# 166
Кой казва, че няма облаци над Фотеви?
За мен самия им брак е един тъмен облак - клиширано , но все пак тя е млада и красива, не изглежда безмозъчна, но е съпруга-трофей на застаряващ мафиот, който с едно щракване на пръсти може да я зарови някъде и да си намери друга. Нали не смятате, че тя се е омъжила за него по любов? И как ли се живее с такъв човек? За мен тя не е щастлива и ще преоцени поведението и живота си чрез Тасев, вероятно.
А как ще се измъкне от Фотев не знам, осен ако той не си падне по Стаменова, не виждам друг добър изход. Но подобно развитие ще бъде кофти за Врабчев. 

# 167
Когато бяха в колата Фотеви ми се видя, дори и само за миг, че Ина се страхува от мъжа си или от това, което може да направи. Той тръгна да заплашва "лошите доктори", които са разстроили жена му и тя взе да му се моли да не прави нищо, каза, че ще се справи и сама, но изражението и беше леко уплашено. Не знам дали само на мен ми се стори така.
Аз това нейно поведение го изтълкувах като „моля те, остави ме да се справя сама”. Изглеждат ми като семейство, в което мъжът поради възрастта и властта си, взима всички решения, а тя иска да се докаже, че и сама може.

Съвсем леко ще ви отклоня, понеже реших най-сетне да наваксам и почнах от първи епизод. Та, първо ми направи впечатление, че младата Евгения се играе от госпожа Сценаристката и второ, това, което Сашо направи с химикалката е всъщност много добре позната процедура за справяне в такива критични ситуации извън болницата. И свекър ми, и мъжът ми като лекари, носят у себе си винаги химикал точно заради това. Grinning Та не знам защо лекарите толкова се шокираха. Grinning

# 168
Има и друг вариант Фотев да освободи пътя на Тасев - като го гръмнат.

# 169
  • София
Накрая може и това да стане, някой конкурентен оръжеен бос ще го гръмне и Фотева ще стане едноличен собственик. Grinning

# 170
Ина, както казах и преди е като Банков 2, тръгвайки с рогата напред към персонала и после учудена защо са на контра останалите. Мен ми е изключително интересно да разбера за брака й с Фотев, не изглежда глупава, но е неопитна и въпреки, че се правеше на много силна е ранима също. Хареса ми, че каза на Фотев, че ще се оправи сама, което беше правилно решение от нейна страна, трябва да спечели доверието и уважението на лекарите без намесата на мъжа си. Няма да е злодей тип Виолета, ще си е просто дразнител докато се поочупи и тя.

Абе тез новите все трябва да се поочупват в тази болница, как ги намират все такива Joy не, че нашите лекари не са опърничави де Grinning

Fairy, това за сфинкса ме разби Joy за човек, който предложи брак на жена, която след това замина изглежда все едно нищо не е станало.

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 16:05 от maichetoo0o

# 171
Eто какво ще гледаме тази седмица:

Тази седмица в “Откраднат живот: Критична точка“ зрителите ще проследят изпитанията на сестра Жекова, която ще попадне в безизходна ситуация с лихварите на Васко. Приятелите й в болницата обаче няма да я оставят и ще потърсят свое разрешение на проблема. Междувременно в отделението ще постъпи един специален човек за Тони Ковачев, а Марио ще направи опит да изясни отношенията си с д-р Огнянова. Новият финансов директор - Ина Фотева, ще продължи да внася екстравагантни промени в болницата, които няма да се харесат на лекарите и ще провокират нови словесни двубои.  Един от сериозните казуси на седмицата ще бъде приемането на дете, останало на последната стъпка от смъртоносната игра "Син кит“.

Инчето ще продължи да е с рогата напред Sweat Smile
Кой ли е този специален човек за Тони, да не е бившата приятелка, заради която  той е загазил предния път?
Марио много трябва да внимава как ще подходи към въпроса, за да не го изрита от терена Зори, както се шегувахме вчера Grinning или ще си е взел бележка от предните им разговори и ще внимава, може би ше видим и целувката от промото.

# 172
Радост за очите, ушите и всичките ми останали сетива е информацията, че Марио ще прави опити, ще изяснява и изобщо, ще бъде активната страна, която се опитва да се разбере с Огнянова, а не тя да тича по него. Приятно разнообразие е Grinning Аз смятам, че в случая по-скоро Зорница ще трябва да внимава, щото както е на нож към него, като нищо ще го сиктирдоса преди да е разбрала, че идва с мир Joy

Много се надявам Магда да си реши проблемите тази седмица. Знам, че накрая всичко ще свърши добре, но лного ме напряга каква пак гадория ще стане, та да се прецака. Интересно освен Евгения кой и как ще й помогне с лихварите.

Инчето вече даде заявка, че ще втвърди тона, така че на тоя фронт очаквам титанични сблъсъци Grinning

А Фотев не го виждам със Стаменова. При тая млада жена повече ми пасва да почне да налита на някоя от младите. Зорница е ясно, че няма да е, при нея и без това е навалица. Лора е твърде ангажирана с грижи по Ваня. Остават Наталия или Галка. Grinning

Майче, да ти кажа честно, за да видим тая целувка, бая трябва да са се изяснили, според мен Grinning И ако още тия дни я видим, значи Марио си е бил вече заплеснат по нея, само се е правил, че не е негов тип Grinning

# 173
...Марио много трябва да внимава как ще подходи към въпроса, за да не го изрита от терена Зори, както се шегувахме вчера Grinning или ще си е взел бележка от предните им разговори и ще внимава, може би ше видим и целувката от промото.
Ще дебна-а-а ,че тези моменти ги дават толкова набързо  ooooh!
Тази  Фотева още не може да ме заинтригува . Може би  когато се разбере ,че това не е каприз за един ден , ще и обърна внимание . Браковете като нейния  са ми странни , може да е клише , но  такива жени  са ми  в един  доста неприятен "кюп" .

# 174
Ели, аз все още тая надежди, че няма да е само кратък миг и че въобще, ще видим проява на чувства, нежност и грижи поне в един епизод.
Обаче нашият (забележи, че казвам „нашият” Joy ) Батко засега не дава индикации да е склонен да си преотстъпи играчката Joy

Аз също съм подозрителна към жени като Ина, но все още не знаем историята й, така че да й дадем шанс поне да ни я разкаже. Но актрисата ми е приятна и ми допада как играе.

# 175
Има огромно поле за изява сегашния образ на Фотева с всякакви възможни перипетии докато стане по-нормална в професионално и лично отношение за да се сработи с хората без да се налага мъжа й да ги облича в жълто и да й пеят песни в строй. Дано сценаристите да са отделили достатъчно време за да развият тази сюжетна линия. Мисля, че Ирина би могла да се справи с такъв сложен образ в развитие, който винаги би могъл да използва протекциите на собственика, но няма да пожелае да го направи и ще разчита основно на себе си с неизбежните грешки и поуки.

# 176
Eто какво ще гледаме тази седмица:

Тази седмица в “Откраднат живот: Критична точка“ зрителите ще проследят изпитанията на сестра Жекова, която ще попадне в безизходна ситуация с лихварите на Васко. Приятелите й в болницата обаче няма да я оставят и ще потърсят свое разрешение на проблема. Междувременно в отделението ще постъпи един специален човек за Тони Ковачев, а Марио ще направи опит да изясни отношенията си с д-р Огнянова. Новият финансов директор - Ина Фотева, ще продължи да внася екстравагантни промени в болницата, които няма да се харесат на лекарите и ще провокират нови словесни двубои.  Един от сериозните казуси на седмицата ще бъде приемането на дете, останало на последната стъпка от смъртоносната игра "Син кит“.

Инчето ще продължи да е с рогата напред Sweat Smile
Кой ли е този специален човек за Тони, да не е бившата приятелка, заради която  той е загазил предния път?
Марио много трябва да внимава как ще подходи към въпроса, за да не го изрита от терена Зори, както се шегувахме вчера Grinning или ще си е взел бележка от предните им разговори и ще внимава, може би ше видим и целувката от промото.

Да ѝ пусне дрезгавият, сериозен глас и ще станат нещата.

# 177
Утре в „На кафе” ще има интервю с Диана Димитрова, попаднах току-що на анонса. Който го гледа, после да разкаже. Важно ми е да разбера дали познава Велислав Павлов или и с него на различни етажи снимат Joy

# 178
  • Разпиляна във въображението
То пък една любов между Вяра и Тасев. Той се гърчи по нея с години, а тя не знаеше. Добре че той се хвана с Галя, че на Вяра да й светне. След това стана дагнярка, Тасев се отдръпна и я изостави в моментите, когато тя започна да се срива надолу и надолу. Направи опит за самоубийство. След това стана отново добричка, нежна и внимателна, но вече кроеше планове за специализация без да говори с нея. Той реши да си я върне, някак плахо, предложи й, а тя замина. Та толкова за любовта му. Последните месеци след самоубийството може да са били по-скоро само приятели, отново градейки връзката си, но без онази любов преди. Затова не виждам за какво да се тръшка. Тя пое по своя път, а той реши да не приема предложението й и да я последва.

# 179
Утре в „На кафе” ще има интервю с Диана Димитрова, попаднах току-що на анонса. Който го гледа, после да разкаже. Важно ми е да разбера дали познава Велислав Павлов или и с него на различни етажи снимат Joy

Той е женен, така че  ще се познават поне Joy

Изясняването на отношенията им може да е просто предложение за мир като случилото се под душа стане тема табу между тях, от там вече да започнат начисто опознаването си.

Miriel, така е за Тасев, но сякаш той и принципно си е сфинкс, както го нарече Fairy Grinning, винаги има едно такова студено изражение и сериозност.

Общи условия

Активация на акаунт