Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 097
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Каза, че се е лекувала само в западни болници, оттам и опита й.

Да де, какъв точно й е проблема и опита. Изглежда млада права жена, без видими корекции по нея. Или с Фотев са били проблемите.

Е каквото направи в Свети Кирил - ходила е на профилактични прегледи пациентката, така де ходила е на профилактично обслужване клиентката Joy

# 151
Фотева най-вероятно я е помирисала веднъж западна болница, я не. Така си го каза, за да подчертае как черпи от техния опит и колко е напред с материала.
Девойката очевидно се чувства леко потисната от властния си мъж и иска да се докаже и да излезе от сянката му, като направи от болницата едно процъфтяващо предприятие. Не знаем дали има квалификацията за това, за момента не дава такива индикации. Но въпреки неадекватното си поведение и въпреки, че накрая пред Фотев се изказа доста грубо, за момента съм по-скоро на нейна страна, отколкото на лекарите. Момичето има добро желание и ако някой седне да си поговори с нея човешки и да ѝ обясни каква е разликата между пациент и клиент, може и да помогне наистина.
А и в онази статия за Ирина Митева, дето бяхте сложили вчера, тя казваше ,че вярва в добродушието на Ина Фотева, така че аз засега няма да я слагам в графата "злодеи". Grinning

# 152
  • Разпиляна във въображението
Вината е изцяло на Фотева. Тя идва отвън и то на страната на силата - парите са на семейството й. И вместо първо да слага картинки за правилното хранене и да реди цветя по коридорите, можеше да събере ръководството, да се представи, да разкаже за големия си чуждестванен опит и колко е важно да се разкрасява сградата и да се взимат пари от клиентите. В момента съм срещу нея. Тя не се явява спасител, а като човек с нова играчка - болница, която мъжлето й е дал, за да се доказва. Започна зле, отношението й към останалите е зле и получи зло отношение.

# 153
Тя не се явява спасител, а като човек с нова играчка - болница, която мъжлето й е дал, за да се доказва.
И това не е лъжа Grinning
Приемам, че има вина, но не бих я приписала само на нея, лекарите също можеха да направят някакво усилие. Специално Кръстева я сряза ужасно, а Ина тръгна към нея доста позитивно.
От друга страна, това, че иска да боядиса стените и т.н. по никакъв начин няма да наруши фън-шуя на лекарите, та така да подскачат. Тя тръгна с рогата напред, но те тръгнаха супер на контра на нея. И изобщо, в момента те мразят всички - мразят Фотев, мразят жена му, мразят и новите лекари, защото ги смятат за протежета. И миналият сезон си мразеха директора. Да не дава господ в тая болница да прекрачи прага нов човек Grinning Той Владов с право каза, че и досега си е била семейна болница Grinning

# 154
Тя тръгна да променя болницата без да се съобрази с никого, да се допита. Не беше представена официално на никого. Дали ще пусне музика в асансьора? Една отпускаща?
И защо нямало снимки на сестрите в сайта на болницата? Пациентите избират болница по имената и репутацията на лекарите, а не на сестрите. И те са важни, но за привличане на клиенти - не.

# 155
Фотев си каза, че е сбъркал, като не я е представил предварително. Но твърде вероятно той изобщо не знае, че тя се е правила на пациент цял ден и е тръгнала с рогата напред Grinning . Нищо де, направи грешни стъпки, но да речем, че не виждам от нея да се пръкне някакъв гранде злодей тип Виолета. Simple Smile

# 156
Не се знае докъде би стигнала, за да оправдае финансово доверието на мъжа си Simple Smile Тасев може да я промени, но ще видим какво ще сътвори преди това.

# 157
Приемам, че има вина, но не бих я приписала само на нея, лекарите също можеха да направят някакво усилие. Специално Кръстева я сряза ужасно, а Ина тръгна към нея доста позитивно.

Специално там, а и в кабинета със Стилянова и Стаменова, видях едно типично поведение от по-възрастен колега към по-млад и неопитен. Тъй като е млада веднага бива подценявана и подигравана, заради начина по който действа и дори заради обръщението си към д-р. Кръстева. Според  мен това надменно поведение си беше само маска, с която да прикрие неувереността си в първия работен ден и видяхме колко бързо се предаде - със сълзи в тоалетната.

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 12:06 от yanitsa.s

# 158
  • София
Не знам как точно ще съберат Фотева и Тасев, но на първо гледане изобщо не ми изглеждат подходящи. Тя ми е прекалено надута, а изглежда да обича съпруга си. newsm78

# 159
Т.е. ако си неуверен трябва да си неуважителен и надменен? Каквото повикало, такова се обадило.

# 160
Не знам как точно ще съберат Фотева и Тасев, но на първо гледане изобщо не ми изглеждат подходящи. Тя ми е прекалено надута, а изглежда да обича съпруга си. newsm78
На мен ми изглежда като една жена потискана от мъжа си. В колата ми стана ясно, особено като й каза той "ти коя си?" и тя само мънкаше нещо и той отвърна "жената, жена ми" Все едно иска да я натика в собствената си сянка с това, мисля, че направо й го втълпи. И според мен това, че е в неговата сянка си даде отражение на поведението й и работата й през деня - искаше да излезе непременно от нея и да се докаже.

# 161
И на мен това ми е голяма енигма. Айде, да речем, ще започнат да си подхождат, обаче за момента изглежда като да няма облаци на небето на Фотеви. Освен впоследствие да почнат да изникват разни.
А Тасев направо са го забили не в девета, а в деведесета глуха. Любимата му го заряза и отиде в Шевйцария, а наш Тасев си е се същия сфинкс. Огнянова рева, страда, къса снимки, къса ризи, пичът все едно нищо не е станало, очаквам да каже - а, Вяра ли, не съм забелязал, че я няма Grinning

Яница, според мен това с „ти коя си” имаше мотивиращ смисъл - тя е жената на великия, значи и тя е велика. Но и според мен в някакъв момент ще се окаже поне малко потисната...

# 162
И на мен ми прозвуча мотивиращо. Тя е жена на важна клечка и трябва да се държи като такава. Да не се оставя да я разстройват. Какво е това оплакване?  Simple Smile

# 163
Когато бяха в колата Фотеви ми се видя, дори и само за миг, че Ина се страхува от мъжа си или от това, което може да направи. Той тръгна да заплашва "лошите доктори", които са разстроили жена му и тя взе да му се моли да не прави нищо, каза, че ще се справи и сама, но изражението и беше леко уплашено. Не знам дали само на мен ми се стори така.

# 164
  • Някъде на път....
..........а наш Тасев си е се същия сфинкс. Огнянова рева, страда, къса снимки, къса ризи, пичът все едно нищо не е станало, очаквам да каже - а, Вяра ли, не съм забелязал, че я няма :grinning:

Яница, според мен това с „ти коя си” имаше мотивиращ смисъл - тя е жената на великия, значи и тя е велика. Но и според мен в някакъв момент ще се окаже поне малко потисната...

Хахахахахахаха!  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт