Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 182
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Пак сте изписали света Simple Smile и ще коментирам две неща:

1. Не разбирам защо очаквате вечеря при Евгения за новопостъпилите. Няма логика. Тя е обикновен личен състав. Този, който трябва да започва да ги кани са Захариеви Simple Smile

2. Според мен е добре, че Марио й бърка в раната с Банков. Никой не го е правил. Тя си е мълчала, задържала всичко в себе си и от време на време е ходила с мъже. Нека я предизвика да си каже всичкото, да удря, да троши, и да се свърши с онзи.

# 226
Нали Евгения каза, че това е традиция за новите, а на Петър в момента изобщо не му е до вечери особено пък на хората дето по принуда назначи. Grinning

Добре е да си изкара всичко, а не да  го таи в себе си, но той го прави с грешна мотивация в момента, иска да я накара да се чувства най-малкото некомфортно за връзката и с женен мъж, без да знае, че драмата покрай доцента е много по-голяма.

Тя май би предпочела да и асистира клюкара Пенев, който ще я подхване с нещо, на него може да не обръща внимание какви ги дрънка Grinning  отколкото да и се налага да е Марио.

# 227
Нали Евгения каза, че това е традиция за новите, а на Петър в момента изобщо не му е до вечери особено пък на хората дето по принуда назначи. Grinning

Добре е да си изкара всичко, а не да  го таи в себе си, но той го прави с грешна мотивация в момента, иска да я накара да се чувства най-малкото некомфортно за връзката и с женен мъж, без да знае, че драмата покрай доцента е много по-голяма.

Тя май би предпочела да и асистира клюкара Пенев, който ще я подхване с нещо, на него може да не обръща какви ги дрънка Grinning  отколкото да и се налага да е Марио.
Е, то това беше традиция на Генадиев старши и Евгения. Банков взе поста от него. Сега наистина няма логика.

# 228
  • Разпиляна във въображението

Не знае, но ще научи и тогава Зорница може би ще се отърве от нездравото влияние на Банков върху живота й.

# 229
Аз се чудя тия хора как успяват да се концентрират в операциите. То не са джафкания, понякога обиди, подмятания, а в първата си операция заедно Зорница и Марио така се спогледаха, незнам как продължиха с пациента после. Същото важи като оперираха заедно Зорница и Банков, Вяра и Банков, Мазови и т.н.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 09:41 от Анонимен

# 230
Дона, нали, напрежението дали  положително или негативно с нож да го режеш или по-скоро със скалпел  Joy

# 231
Пак сте изписали света Simple Smile и ще коментирам две неща:

1. Не разбирам защо очаквате вечеря при Евгения за новопостъпилите. Няма логика. Тя е обикновен личен състав. Този, който трябва да започва да ги кани са Захариеви Simple Smile

2. Според мен е добре, че Марио й бърка в раната с Банков. Никой не го е правил. Тя си е мълчала, задържала всичко в себе си и от време на време е ходила с мъже. Нека я предизвика да си каже всичкото, да удря, да троши, и да се свърши с онзи.
За първото - тя каза на Банков, че държи да продължава тази традиция и затова си мислех, че няма да забрави за нея, независимо, че няма общо с директора. Но според мен ще видим такава вечеря, ако се окаже, че някой от новите има нужда да се види с Евгения, за да почерпи от нейната неизчерпаема информация Grinning

За второто съм напълно съгласна. Първата крачка с късането на снимката я направи. Всъщност, ръчкането на Марио е терапевтично, защото провокирайки я, той несъзнателно я насочва към проблемите във връзката й с Банков. По този начин може да изкара на повърхността всички гадории и да спре да страда по изгубената си любов.

За оперирането и аз съм се чудила. Може би голяма част от дейностите по операцията са рутинни и няма нужда от чак такава концентрация.
Иначе в операционната аз така и не разбрах Зорница и Марио какво се сбутаха, че чак забравиха да оперират.

# 232
Мисля, че се сетиха за опознавателната обиколка.....която започна с душовете с болница Свети Кирил (много са важни да знаете, трябва да се поддържа хигиена Nature Sweat Drops)

# 233
Приятно интервю с Диана при Гала Simple Smile, не я пита нещо, което вече не сме чели. Явно онази снимка, която качихте където е облечена Диана в червена рокля е  от фотосесия, дадоха на фон малко от снимките.

# 234
Успях да изслушам и от време на време да хвърлям по едно око на интервюто с Диана. Категорично отказа да каже нещо, свързано с развитието на героинята ѝ, каза, че ѝ предстоят много интересни неща и общо взето това е. А, каза, и че като е прочела сценария и е разбрала, че трябва да отиде в наркоманско сборище, си е казала - стига бе, коя нормална жена ще отиде на такова място сама Joy
Гала я захапа за историята от миналия сезон и изобщо не се посвени да я разпита за това как се изиграва любов. Тя, естествено, влезе в стандартния си режим, като чуе, че трябва да говори за нещо, свързано с Вергов Joy Каза, че любов се изиграва добре тогава, когато имаш пълно доверие на партньора си и че всички си имат семейства и друг живот, но за момент влизаш в друг свят и сте други хора. Определено имаше отново стандартната липса на комфорт от нейна страна, когато стане дума за това.
Иначе нямаше нищо интересно, в смисъл, че каза всичко, което и досега е казвала - за раждането, детството, художествената академия, НАТФИЗ, Гала ѝ зададе обичайните въпроси.
Бяха ѝ направили много кукленска прическа с букли, обем и лак, мога да кажа, че не ми допада много така, а и явно тя се чувстваше некомфортно, защото постоянно я буташе и пипаше пустата коса Grinning

# 235
Имам чувството, че Вергов я е заплашил да не отговаря на въпроси, свързани с него и общите им сцени в сериала Joy
Довечера ще я гледам

# 236
На мен не ми хареса и как я бяха гримирали. Изглеждаше по- кръгла и възрастна.

# 237
На мен не ми хареса и как я бяха гримирали. Изглеждаше по- кръгла и възрастна.
Да, това също. Бяха я намазали ужасно. Определено, гримьорите в сериала са доста по-добри.

# 238
Продължава забавата по тази линия Grinning сякаш внимава какво казва, за да не се изтълкува грешно, но през останалото време си беше все така лъчезарна Simple Smile

Да, отива и повече с минамален грим.

# 239
Ми на мен ми се стори притеснена. Сякаш не искаше да я разпитват много- нито за сериала, нито за лични теми. Леко мудно ми се стори интервюто. То и Гала се чудеше какво да я пита.

Общи условия

Активация на акаунт