Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 184
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Ми то тези въпроси ги мелят всички

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 19:42 от maichetoo0o

# 241
Гала я пита неща, дето Диана вече.сто пъти е разказала. Като цяло създава впечатление за човек, който много не обича да разказва за себе си и интервютата не са най-любимото й нещо. Може би не успя да я предразположи Гала. Иначе е много лъчезарно същество Simple Smile

# 242
  • Разпиляна във въображението
Скучна работа. У дома съм и гледах интервюто. Не само за Банков, ами за всеки един въпрос почти все едно й теглиха думите от устата.

# 243
Скучна работа. У дома съм и гледах интервюто. Не само за Банков, ами за всеки един въпрос почти все едно й теглиха думите от устата.
Точно това е и моето впечатление.

# 244
Моето - също. Малко съм разочарована, щото го чаках с интерес и накрая - нищо. Предходното интервю, дето беше у тях, беше в пъти по-интересно и приятно за гледане.

# 245
Значи няма да е кой знае какво. Видях,  сега са го качили в нова плей. Довечера ще си го пусна просто, за да й се порадвам на Диана и на хубавата й усмивка. Blush

# 246
Прическата ми харесва, гримът не.
Направили са ѝ двойни веждите и това я състарява много.
На нея ѝ отива nude грим и по- малки  вежди.
Добре, че си е хубава по принцип.

П.С. Много ми хареса Марио, когато Владов го попита дали е бил с жена, как се замисли и каза : хубава.. но се оказа, че не е мой тип.
Забелязал е той...

# 247
В предния сезон имаше страхотни попадения на нейния грим. Добре гримирана изглежда още по-красива и женствена. Но с тия удебелени вежди просто я бяха окепазили. Хубавата новина е, че това не е нейния стил, тя доброволно не би се направила така и е слабо вероятно да я виждаме често в тоя й вид.

Забелязал е Марио, много ясно. Той в момента е като да има таралеж в гащите, постоянно нещо го боде, като стане дума за нея. Ама и Тасев как го насади, като я викна за консултация. Grinning Аз тогава не разбрах кому беше нужна леко злобната забележка на Стаменова...
Между другото, Марио има един жест спрямо Зорница, който периодично се повтаря и ми е много симпатичен - поглежда я, отмества поглед и рязко пак я поглежда. Много добре му се получава на Велислав Simple Smile

# 248
Mного ме е яд на репортери и водещи, че като подхванат един актьор /или няма значение сферата, в която е човек/,  във всички интервюта задават едни и същи въпроси. И задавайки точно тези въпроси, очевидно те самите знаят, че са задавани, знаят подробности, отговори, както и ние феновете. Пълна скука. Mожеше и повече за сериала да я разпита Гала, без безсмисленото "знам, че няма да го направиш, но издай нещо повече"  Crazy
Гримът въобще не искам да го коментирам и то в сутрешно предаване  ooooh!

И на мен много ми допадна отговора на Mарио при разговора с Владов  Joy
Cъщо и когато, по време на вечерята, Тони каза, че се чудел защо ли голкова се лепели жените по брат му, Зорница как смотолеви: Е, сигурно има защо Joy

# 249
Аз не мога да разбера толкова ли не могат да задълбаят в образа на героинята без да я питат какво ще й се случи. На мен например, би ми било интересно тя самата да опише героинята си. Защото тя със сигурност я вижда по различен начин. Да ни разкаже какво харесва и какво - не у нея, с кое се затруднява да го изпълни, кое й е приятно да го изиграе. Да ни разкаже малко повече за самото снимане, репетират ли предварително, как, какво се случва. И изобщо, има толкова интересни неща, а ние дъвчем едно и също - ще има ли близалки. То е ясно, че няма да ни каже нищо за това.

# 250
В предния сезон имаше страхотни попадения на нейния грим. Добре гримирана изглежда още по-красива и женствена. Но с тия удебелени вежди просто я бяха окепазили. Хубавата новина е, че това не е нейния стил, тя доброволно не би се направила така и е слабо вероятно да я виждаме често в тоя й вид.

Забелязал е Марио, много ясно. Той в момента е като да има таралеж в гащите, постоянно нещо го боде, като стане дума за нея. Ама и Тасев как го насади, като я викна за консултация. Grinning Аз тогава не разбрах кому беше нужна леко злобната забележка на Стаменова...
Между другото, Марио има един жест спрямо Зорница, който периодично се повтаря и ми е много симпатичен - поглежда я, отмества поглед и рязко пак я поглежда. Много добре му се получава на Велислав Simple Smile
Точно тоя жест го направи и в операционата докато оперираха и затова другите ги погледнаха странно и стана неловко. При което последва въпрос от тях "Колеги?"и те двамата в един глас "Оперираме! Joy

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 13:48 от yanitsa.s

# 251

Абе харесва си ни Батко и това е !

# 252
Изгледах и аз интервюто и съм съгласна с това, което сте казали вече.
Наистина много несполучлив грим са й избрали и освен това гледам, че е тръгнала да си изсветлява косата - смятам, че светлия цвят я обезличава и състарява, докато с черното повече се откдояват чертите й.

# 253
  • Разпиляна във въображението
Лош, лош Фейсбук. Гледайте за какво съм се вайкала преди години?

Скрит текст:
“Ех, в промото няма и следа от Николай”, жалва се Severa. “Жалко за Николай!”, споделя мъката й и Miriel. Разочаровани зрителки недоумяват защо продуцентите продължават да държат в затвора героя на Юлиан Вергов и ги лишават от енигматичното му сексапилно присъствие на екрана. Но предстои и трети сезон! - вече съм цитирана и от ТРУД

И Марио е изненадан Simple Smile

# 254
Ахахаха, Мириел, видя ли, разкрита си, някога и ти си била под влияние на сексапила на Вергов Joy

Общи условия

Активация на акаунт