Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 541
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Ок, разбрах ви, приемам забележката, извинявам се и аз лично ще се постарая да бъда по-обрана в броя, големината и темата мнения.
Все пак, Зорница ще бъде ябълката на раздора между двама братя, предлагам да не се превръща в същото за цяла една тема Joy
Мир Simple Smile

# 466
Леле, идвам да ви прочета и какво да види човек:

# 467
Леле, идвам да ви прочета и какво да види човек:

МНОГО СЕ КЕФЯ НА ТЕЗИ  БИЖУТА  Joy    Как ти се занимава да ги  подбираш bouquet !

# 468
Пустош Майче. Joy Сега ще си мълчим малко, да не ни се карат. Wink Grinning

# 469
Eли, чаках подходящ момент да използвам това гифче, понякога именно те са най-добрият начин да изразя мислите си  Grinning

Яница, като видях толкова страници изписани си мислех, че сте коментирали някоя новина, която като съм на работа няма как да се включа да коментирам, а то пак скастряне Sweat Smile
p.s Но да ви кажа, хич не съжалявам за моментите когато съм се смяла с вас , като напр. футболния ни разговор Joy

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 19:58 от maichetoo0o

# 470
Eли, чаках подходящ момент да използвам това гифче, понякога именно те са най-добрият начин да изразя мислите си  Grinning

Яница, като видях толкова страници изписани си мислех, че сте коментирали някоя новина, която като съм на работа няма как да се включа да коментирам, а то пак скастряне Sweat Smile
p.s Но да ви кажа, хич не съжалявам за моментите когато съм се смяла с вас , като напр. футболния ни разговор Joy

Майче, моля ти се. Звучиш така все едно се разделяме. Joy И това скастряне ще премине. Wink Grinning

# 471
  • Майна Сити
Абе само аз ли си мисля че Ванчето ще роди в България, като посочи Мазов за баща? Това обяснява защо на промото той държеше бебето, а Лора мисля че падаше.

# 472
Ох, ще падна, доцента искаше да стоят настрана един от друг, Ина да се прегръщат Joy

# 473
Фотева продължава да ми лази по нервите. Тя се бърка в цялостната дейност на болницата, а е само финансов директор. Какви са тия смехории сега с тези прегръдки, колко нелепо.

# 474
Абе тази Фотева терапевт или финансов директор е ?!? Joy Имам чувството, че понякога не знае къде се намира.

# 475
Фотева продължава да ми лази по нервите. Тя се бърка в цялостната дейност на болницата, а е само финансов директор. Какви с тия смехории сега с тези прегръдки, колко нелепо.
Искрено се смях на зевзеците, когато почнаха да се тюхкат, че техниците ги няма, а и Йосиф се е запилял Joy

Въпросът Тони - бивш наркоман или не, най-сетне се изясни.

# 476
  • Разпиляна във въображението
Аз предлагам преди да започнат работа да се наредят на полянката, за която даваха пари и да правят тай-чи.

Фотева изглеждаше като малоумна, докато се навираше в Романова. А въпросите й са от тъпи по-тъпи.

# 477
Малко ме е страх да пиша в темата вече, но може ли някой да ми разказва и днес Joy Blush

Интересна дискусия е било днес Grinning

# 478
Фотева продължава да ми лази по нервите. Тя се бърка в цялостната дейност на болницата, а е само финансов директор. Какви с тия смехории сега с тези прегръдки, колко нелепо.
Искрено се смях на зевзеците, когато почнаха да се тюхкат, че техниците ги няма, а и Йосиф се е запилял Joy

Въпросът Тони - бивш наркоман или не, най-сетне се изясни.

И шофьора го няма, и техника... Joy

Дона, от вчера така ни е тръгнало. Grinning

# 479
Дона, Фотева дойде на рапорта на хирурзите. Пробутва им тайландски практики всяка сутрин да се прегръщат. Демонстрира на Тасев, Пенев я прегърна, Ковачев я отряза, каза, че много й дрънкат бижутата и го разсейват. Ина пита що ги няма сестрите на рапорта, Владов каза, че то и техниците отсъстват, а и Йосиф се е запилял някъде.

Марио намери спринцовка в якето на Тони (Тони ходи да слага обезболяващи на наркомана, щото е в абстиненция). Склещи го в една стая, каза, че ще му счупи главата, пита го пак ли се друса. Тони каза, че е чист от десет години.
Сега са рекламите.

А, и дадоха Мазови, Лора сънувала кошмар, Мазов излезе на работа, а сега Ваня налива масло в огъня и обяснява на Лора, че двамата с Мазов са много отчуждени.

Общи условия

Активация на акаунт