Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 543
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Е що, тя Зорница е това, което е, точно заради скелетите в гардероба. Само, че някои я определят за ангел, а други не. Как да я харесам за големия Ковачев, като ако отново забременее, а той реши да емигрира в чужбина /напр. след смъртта на брат му/ и тя отново, за да не го задържа направи аборт. Или пък ако малкия Ковачев се влюби в нея /което не го вярвам/, тя ще му разбие сърцето, заради брат му, в когото пък тя е влюбена.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 16:04 от pepi_r

# 451
Наистина, всеки си има любимци, но както няма перфекти хора, така няма и перфектни герои. А тук Зорница се разглежда много едностранчиво, само и единствено бяла и добра, непогрешима, най-най-. Това дразни. Аз в моите любимци мога да видя както хубавото, така и да ги разкритикувам за нещо лошо. Малко обективност няма да навреди никому Wink

# 452
Е що, тя Зорница е това, което е, точно заради скелетите в гардероба. Само, че някои я определят за ангел, а други не. Как да я харесам за големия Ковачев, като ако отново забременее, а той реши да емигрира в чужбина /напр. след смъртта на брат му/ и тя отново, за да не го задържа направи аборт. Или пък ако малкия Ковачев се влюби в нея /което не го вярвам/, тя ще му разбие сърцето, заради брат му, в когото пък тя е влюбена.
Не го казах това с цел да защитавам Зорница, в момента съм на ничия страна. Мисля, че тази тема се изчерпа преди мноого време и всичко се каза. Обсъди се кой е крив и кой е прав, даже успяхме и досадни да станем и ни скастриха набързо (очаквам и сега така Grinning). И двамата допуснаха своите грешки. Това е така. И не мисля, че непременно, Зорница е изкарана само бяла и добра. Този път с Марио смятам, че ще е различно и не мисля, че нещо подобно ще се случи. Според мен евентуално  смъртта на Тони не би била пречка Марио да остане със Зорница. При Банков нещата бяха съвсем други, няма място за сравнение.

# 453
Никога не съм твърдяла, че е само бяла.и добра, освен ако лиготиите ни, че е светица не сте ги приели за чиста монета Grinning
Но Яница е права, да се фокусираме върху настоящите събития Simple Smile

# 454
Марио да вади шоколадите, защото не мога да ги чакам повече.

# 455
Хайде , Зори , обличай си рокличката на фея и ЯХАЙ  метлата  afwitch  !
 Батко заслужава  малко  по-силна емоция , за да започне да мисли за себе си  Peace

# 456
Много ясно! И не знам защо се защитава толкова един образ, който си е нарочно така направен, пред разруха, постоянно на ръба. Такива персонажи могат да се спасят само и единствено от самите себе си.

Абсолютно подкрепям. Сякаш темата е "Къдриците на д-р Огнянова", а не "Откраднат живот". Има много други образи в сериала, няма нужда в темата да се разисква само д-р Огнянова и "Батко" в 100 поста от едни и същи потребители и да се нищи едно и също нещо 1000 пъти или пък да се "прави защита" на Огнянова при всяко изказано негативно мнение. Като има толкова голям интерес към актрисата, може да се направи отделна тема за нея и да се нищи косата ли си изсветлява, миглите ли си удължава. Малко мярка не е излишна. За протокола, аз също я харесвам и ми е симпатична.

# 457
За пореден път казвам - обсъждайте другите, ние ще се включим и го правим.  Но какво очаквате - ние да обсъждаме героите, които на вас са ви интересни, без вие да се включвате?

# 458
За пореден път казвам - обсъждайте другите, ние ще се включим и го правим.  Но какво очаквате - ние да обсъждаме героите, които на вас са ви интересни, без вие да се включвате?

Няма как да се включим, като в 50 от 52 поста се обсъжда Огнянова и Батко с някаква футболна терминология, опитах се да изчета постовете и просто се отказах.

# 459
newsm78 Не , фен-клубът  трябва да обсъжда в "розово" разни каки и батковци  , които не са главни герои и от които не се интересува .
Аз не отговарям на всеки , който пише тук ,а  само на тези , с които имам общи интереси .Точно за това не ме и дразнят разни  назидателни постове   Hug .
На никого не сме "вързали" клавиатурата , пишете си  , контактувайте си , разговаряйте си , харесвайте си някого...-по-стойностен и съвършен  Peace

# 460
Окей, но дори и без тази "футболна терминология", когато спазваме темата пак има недоволни. Не мога да разбера какво е това постоянно мрънкане и опит да се налага мнение. Както казах вчера в подобен разговор, всеки коментира това, което му е интересно. Когато някой не харесва актрисата/героинята или му е досадно, хората които имат интерес и симпатизират на определен персонаж/актьор или история какво трябва да направят? Да спрат да коментират ли? Тук сме се събрали различни хора с различни предпочитания и интереси обединени от един общ интерес - сериала. И докато примерно Огнянова участва като персонаж в сериала и има интерес към нея ще се коментира. И за протокола - не правя защита на Зорница, изказвам мнението си, че всеки тук е свободен да коментира каквото иска и е добре да проявяваме разбиране. Такива спорове са напълно излишни. Simple Smile Аз например когато нещо не ми допада, просто го подминавам. Както каза Fairy, ако всеки се включва и коментира любимите си герои/истории, останалите ще отвръщаме със същото и ще се получи много по-приятно. Казвам всичко това без лоши чувства. Wink

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 17:56 от yanitsa.s

# 461
Добре де, това с футболната терминология беше момент, когато нямаше нов епизод, нямаше нови неща за обсъждане, минало заминало. През останалото време аз поне виждам обсъждане на всички сюжетни линии. Може би малко повече едни от други, ок, ама аз не знам да има квота за всеки герой. Не искам да ви е неприятно и не искам някой да се сърди, но честно казано, малко се уморих периодично някой да минава и да ни пляска през ръцете, че сме написали три поста (добре де, страници Grinning ) повече за д-р Огнянова.
Ако смятате, че ще е по-интересно, може след всеки епизод, всеки потребител да влиза, да изрежда в подточки впечатленията си от всеки един герой и повече да не коментира. Така всичко ще е спретнато, структурирано и подредено Grinning
Все пак приемете, че това тук е разговор, па макар и писмен. Нормално е от време на време да кудкудякаме повече. Animal Chicken

# 462
Излишно ми е да споря, затова последно пиша по този въпрос, ако някой реши нещо да промени и да се съобрази, да го направи, ако не, винаги има бутон за отписване.

Скрит текст:
Понеже чета от известно време и виждам какво се случва, като вие самите може и да не го забелязвате, защото ви е приятно. Буквално се дъвче едно нещо постоянно, разбирам, че ви е интересна Огнянова/Диана, както и новите попълнения, но в темата почти нищо друго не се разисква или да се разисква, то се прави вяло. Какво имам предвид, вие си пишете пост след пост, по n на брой постове за час за Огнянова, някой друг влиза и пише нещо за Жекова примерно, вие го изкоментирвате с 2 изречения, но ферманите за Огнянова продължават. А и когато влезеш в темата и четеш основно за Огнянова, то как да се включиш в подобна "вътрешна" на 4-5 човека дискусия. Темата генерира повече отговори от тези за риалити предаванията и да искам не мога да смогвам да изчитам всичко, отделен е въпросът, че не желая да навлизам във вашата дискусия. Казвате, коментирайте каквото ви е интересно, но паралелни дискусии е трудно да се водят в една тема, настава хаос и надделява по-агресивната дискусия, в случая вашата.

Твърде много време отделих за някакви безсмислени обяснения...

# 463
https://nova.bg/accents/view/2018/03/07/209099/%D0%BD%D0%BE%D0%B … 1%87%D0%BA%D0%B0/

Промото за довечера.

Липсва ми старият Мазов . Така му се изгуби чара.

# 464
  • Mediterraneo
И аз се записах в темата преди 2-3 страници, бях я сложила в "следени", но от всичкия спам за кака и батко нямаше как да се включа. По едно време мислех даже и от следени да я махна темата, на моменти наистина е много досадно всичко това.
Като нямате преки впечатления от даден епизод, защо се пълнят по 50 страници за норматив с лигавщини? Това имаше предвид Бейби, предполагам. И с това включване не целя нито да се заяждам, нито да давам наклон на темата, просто споделям мнение.

Общи условия

Активация на акаунт