Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 549
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Пепи, грубо погледнато е така. Но тя не знаеше за жена му, а след това вече го обичаше. За аборта нямаше какво да обсъжда, защото Банков щеше отново да постъпи егоистично -- да я накара да го задържи и после да я остави сама. Решението трябваше да бъде нейно.
А на летището не ставаше дума за достойнство. А за това да простиш на мъжа, когото обичаш.
Но, това е минало. Скъсахме снимката, сега остава да видим Батко какви ще ги къдри като всеки път сгазва лука с нея Grinning

Всъщност, с изключение на Пенев, всички останали могат да направят много яка фотосесия. Жените - също.

# 436
Ааааа, на мен и Врабчев ми се връзва в "секси" фотосесията Grinning.

Оооо, Врабчев е друга бира, нищо че е на годинки Heart Eyes Ако гледа лошо, ще се получи много добра фотосесия Wink

Fairy, прекрасна защита на Зори Heart

# 437
Аз не разбрах защо Зорница направи аборт. Искаше да пусне Банков - ок. Можеше да го излъже или пък да се разберат за съвместно отглеждане на детето някак, дори и той да си е в Германия. В съвременния свят много такива деца има, с родители в различни държави. Ама нали трябваше трагедията да е на макс...

# 438
Стела, за да е трагедията на макс, разбира се Grinning
Иначе от нейните думи смятам, че тя не искаше детето й да израсне без баща.

# 439
Аз не разбрах защо Зорница направи аборт. Искаше да пусне Банков - ок. Можеше да го излъже или пък да се разберат за съвместно отглеждане на детето някак, дори и той да си е в Германия. В съвременния свят много такива деца има, с родители в различни държави. Ама нали трябваше трагедията да е на макс...

Тя не искаше такъв живот за детето - тя му го каза на Банков, преди той да й зашлеви онзи шамар. Не искаше да обяснява къде е бащата, какво е станало с него. Зорница не видя у него желание да има това дете (той беше зает с други проблеми, но това е друуг въпрос). Накрая - искаше да го освободи от този товар, за да отиде Виктор в Германия и да се погрижи за жена си.

# 440
Пфу, и кое гарантира, че като го роди, отрасне година, две, три, пак няма да се разделят и да го отгледа сама. Взето решение, взето, но вземи го обсъди и с другия, който има право да знае. Ама не - излъга сама себе си, че го прави за него.

Да, добра защита на Зорито, но не влияе на моето мнение.

# 441
Пепи, аз само приказка да става, иначе не се старая да ти променя мнението Simple Smile

Но, чест й прави на Зорница, че никога не каза, че го е направила заради него. Тя пое цялата отговорност и последствията са си за нейна сметка.

# 442
  • Mediterraneo
Абсолютно обективно мнение на Pepi за Зорница! Напълно подкрепям! И за мен е образ, който не може да е за пример, точно обратното е- в нея виждам нещата, които никоя жена не трябва да прави!

# 443
Зорница сбърка по време на вечерята - доцент Банков и доктор Ковачев вече са се засичали Simple Smile (в Стъклен дом според фен страница във фейсбук) Joy
Скрит текст:

# 444
  • София
Не знам защо обвинявате изцяло Банков за състоянието на Зорница. Никой не я е държал на сила при него. Тя също има голяма вина, сама се разрушава.

# 445
  • Mediterraneo
Много ясно! И не знам защо се защитава толкова един образ, който си е нарочно така направен, пред разруха, постоянно на ръба. Такива персонажи могат да се спасят само и единствено от самите себе си.

# 446
Не знам защо обвинявате изцяло Банков за състоянието на Зорница. Никой не я е държал на сила при него. Тя също има голяма вина, сама се разрушава.
Заради лъжата и заради това, че не я подкрепи по никакъв начин за бременността. Естествено, че и тя носи отговорност за действията си. Но тя подходи към него открито и с чисто сърце, а той мислеше повече за себе си, отколкото за нея.

# 447
  • София
Той се държа гадно с нея, но тя трябваше да си обира крушите още като разбра, че жена му е жива, макар и в кома. Щом има богат опит с женен мъж, сега трябваше да излезе от същия модел. Явно обича да се самонаранява.

# 448
Това, че не го показа, не означава, че не я е подкрепил. Той за мен си беше темерут, аз чак такава любов не видях в него, колкото в нея. Но въпреки всичко, показателно беше, че веднага като почна да внася ред в нещата си и попита за бебето и тя му каза, че го е махнала, беше шокиран. Аз не съм очаквала да покаже кой знае каква емоция, имайки впредвид, че е загубил дете. И той имаше нужда от време да възприеме нещата. А не в момента, в който се осъзнае, да го сюрпризират с аборт.

# 449
Имам чувството, че сме се върнали 3 месеца назад. Едни и същи неща отново. Ама оставете скелетите на Зорница намира в гардероба.Joy Да се  съсредоточим върху  Батко и Малчо. Wink

Общи условия

Активация на акаунт