Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 462
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Фактът, че той знае как да се грижи за другите е много е негова полза. Освен това досега не е обичал. Не е имал нищо свое и скъпо. Това ме кара да мисля, че този път ще се запъне и ще се бори за щастието си.
А Тони за пръв път може да направи за брат си, като се оттегли.

Човек, който досега не е обичал, как знае да обича? Как знае какво да го прави това нещо свое и скъпо?
Въх, горката Зорница.

Не мисля, че Тони има за какво да се оттегля. той е все още така влюбен в тази Мона, че приема Зорница като приятел(нищо ч дразни брат си с нея). Така поне го виждам в момента. Лошото е, че Мона върви към умиране.

# 601
  • София
Много готини включвания на Мазов, диагноза - чуруликащи птички. Но и малко ме дразнят, колко наивен го изкарват по отношение на Ваня. Ох, пък и тя с тия побелели кичури.
За младежа и синия кит ми е малко прекалено - "игра", която съществува само в руските сайтове, ми е малко излишна да ни пробутват.
А Магда с нейните муцки, Петър като и каза: "ти направо ме обезглави", щях да падна.

# 602
...
Не мисля, че Тони има за какво да се оттегля. той е все още така влюбен в тази Мона, че приема Зорница като приятел(нищо ч дразни брат си с нея). Така поне го виждам в момента. Лошото е, че Мона върви към умиране.
Не се знае дали ще умре. Може би това, че е пред умиране ще е критичната точка за нея, а Тони сега ще я спаси и на нея ще ѝ светне, че не може да продължава така. Вярвам, че той ще ѝ подаде ръка и двамата отново ще се намерят. Така и той ще види по-голям смисъл в живота си и ще се бори за собственото оцеляване. Виждам красив финал за тях двамата. Поне така искам да е.

/Пък сценаристите какво са намислили ще видим/

# 603
Наваксах с последните два епизода. Отвратително постъпи Жекова и то с хората, които наистина държат на нея. Не ме отврати толкова самата кражба, а замазването след това и реакцията ѝ към Ненева.

Ваня какво да я коментирам, Мазови са си виновни, най-вече Мазов. Цялостното му държание към нея от самото начало е дразнещо. Хубаво, носи детето ви, но съобрази се малко с жена си, помисли как се чувства тя. След като избяга я прибраха обратно и вместо да са по-мнителни отвсякога, те... Ваня от самото начало много ми прилича на Мазов -очите, погледа. Беше казала, че баща ѝ я е зарязал като малка и си мислех в началото дали Мазов не и е баща и сурогатството не е някакъв претекст да се запознае с него, но след като им износва детето по-скоро я отхвърлям тази хипотеза. Предвиждам и аз, че накрая ще запише детето на нея и на Мазов и горката Лора...

Отношенията между братята ме дразнят, натоварват ме и не са ми интересни. Зорница не виждам какво преиграва, каква реакция очаква от мъжа, на който се натресе под душа няколко часа след като са се запознали. Без значение е защо го е направила, нормално е мнението на Марио за нея да е такова. А това, че му казала, че е грешка, сякаш някой ще и повярва. Grin

Фотев е готин злодей, наистина те побиват тръпки като го гледаш/слушаш. Фотева ми се струва добронамерена, но много отнесена и неадекватна. Когато искаш да внесеш някаква новост, не е това правилния подход, особено когато лекарите не те познават. Иначе съм за да се внасят повече източни практики, биха се отразили добре на целия стрес, с който се сблъскват лекарите всекидневно.

# 604
Много ми стана неприятен Мазов снощи като се прибра, видя Лора заспала и каза, че заради една "тъпа вечеря" бил пропуснал другата среща.

# 605
Оооо, да. Това и на мен ми направи впечатление. Абе как не отиде да я бутне, да я види как е, да се опита да я премести на по-удобно в тяхното легло, ами седнаха до главата ѝ да вечерят. Видя, че яденето пуши във фурната, как не си помисли, че нещо може да ѝ има на Лора. А иначе да си призная вчера, докато гледах, по едно време си казах: Брех, тая Ваня. Да не повярваш, че прави това за Мазови. Ми, то вярно не било за вяра.

# 606
Анонса за тази вечер :
https://nova.bg/accents/view/2018/03/08/209220/драматични-моменти-в-откраднат-живот-критична-точка

# 607
  • Разпиляна във въображението
Извинявам се на актрисата, която играе Мона, но грам не ми харесва.  Прилича на мъж и по-възрастна от Тони.

# 608
Да, снощи, докато гледах, си мислех: Как пък не избраха някоя по-лицеприятна актриса. То не е задължително като е наркоманка, да не прилича на нищо.

# 609
Аз се чудя тя коя е? Предполагам, че с друга прическа и грим ще е тамън, може с грим да я “загрозяват”, за да подсилят наркоманското усещане.

# 610
Фактът, че той знае как да се грижи за другите е много е негова полза. Освен това досега не е обичал. Не е имал нищо свое и скъпо. Това ме кара да мисля, че този път ще се запъне и ще се бори за щастието си.
А Тони за пръв път може да направи за брат си, като се оттегли.

Човек, който досега не е обичал, как знае да обича? Как знае какво да го прави това нещо свое и скъпо?
Въх, горката Зорница.

Влюбен в Мона? Не вярвам. Стара любов, стари спомени, вероятно чувство за вина, че той се е измъкнал, а тя - не...

А за Марио - той знае да обича и да се грижи. Не е обичал жена, но не е трудно да се научи Simple Smile

Аз само не разбрах - това снощи ли беше анонсирания опит на Марио да си изясни отношенията с Огнянова? Hushed Grinning

# 611
Надявам се тая Ваня да умре при раждането и бебето да си остане на Мазови. Друг изход не виждам...

# 612
Fairy, тази вечер е разясняването на отношенията, така го разбрах

# 613
  • София
Надявам се тая Ваня да умре при раждането и бебето да си остане на Мазови. Друг изход не виждам...

И аз така се надявам, но много лесно ще се отърват по този начин. Ще ги мъчат до края на сезона сигурно.

# 614
А къде изчезна Вяра?

Общи условия

Активация на акаунт