Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 468
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Амбър, за мен това беше едно от големите притеснения -  Диана/Зорница да не изгуби това, което ни закотвяше пред телевизорите. Аз все още я харесвам като актриса, може би зависи и от партньорите й. Не знам, в случая ми е трудно да преценя, пристрастна съм.

Аз Велислав нещо не мога да го харесам като игра (и във "Вездесъщият" и в "Рибарят и неговата душа" също не ми допада). Опитвам се, ама нъцки! До човек си е това. Марио като персонаж ми е да речем една идея по-приятен.

Интересно ми е Калин как ще се сработи с новите, айде да се връщат от тая Канада! Лично ще им пренеса багажа до болницата, е дондуркам бебето, ако трябва!

Историята на Огнянова с Банков имаше такъв заряд, че просто няма как да не ги изстреля в космоса, но въпреки това, накрая всички бяхме нещастни.
Аз така не бях страдала за филмова любов от времето на Меги и отец Ралф Joy
Много ме отблъсна обаче отношението на Вергов към цялата тази история и някакси успях да погледна с други очи.

Съгласявам се за Вергов. Още не мога да разбера поведението му - изглежда ми все едно се е навил, но след първата седмица е съжалил за влизането си в сериала и гледа да приключи бързо, без много много да се обяснява Sad Този отказ да говори за Банков/Огнянова ми е непонятен, при положение, че е нормално хроата да се вълнуват от мнението му.
А аз лично не бях виждала такова изиграване на любовна история в български филм/сериал. Бях втрещена (положително).

# 586
Калин ще спечели от раз. Ще помисля за другата тема Simple Smile

И понеже пак го споменавате тоз Банков, той някъде някога каза ли на Зорница, че я обича?
Три пъти, да не повярва човек Grinning
Като тя разбра за жена му, като я молеше да се върне и на летището.

# 587
Може Мириел да сложи някога една анкета за любим герой Simple Smile
Е това ще ме стресира - Калин или Баткото  smile3515
Момичета , хубав ден  newsm51, да ви зарадват мъжете около вас и да не забравят  да го правят и по нататък  newsm24 !

# 588

И понеже пак го споменавате тоз Банков, той някъде някога каза ли на Зорница, че я обича?

Накрая ! Зор заман на Летището го изрече...

Correction: А, имало и преди това Simple Smile

# 589
  • Разпиляна във въображението

Три пъти, да не повярва човек Grinning
Като тя разбра за жена му, като я молеше да се върне и на летището.

Така го е казал, че нито съм го запомнила, нито съм му повярвала Simple Smile

# 590
Абе.... темерут

# 591
Мириел, и сто пъти да го каже, като действията показват друго...
Айде дано Батко по-добре се справи.

# 592
За мен най-красивото "обичам те" в тази история даже не беше изречено от самия Банков.
Сцената, в която той се сбогуваше с Кръстева, тя му говореше за Зорница, той каза "Предайте й че...." и Кръстева допълни "че я обичате". (аз пък обичам Кръстева!)
Непоклатимо дърво, това е. Но я обичаше.

# 593
  • Разпиляна във въображението
Дано Simple Smile

Колко време оставаше до термина на Ваня? При тези нейни "здравословни" неразположения ще има ли някакъв проблем да я качат на самолет за Украйна? А ако останат тук Мазов ще го пишат баща. Оттам насетне  какво - осиновяване на собственото си дете? Имам някакъв спомен за подобна история тук, в Истински истории, или нещо подобно.

# 594
За мен най-красивото "обичам те" в тази история даже не беше изречено от самия Банков.
Сцената, в която той се сбогуваше с Кръстева, тя му говореше за Зорница, той каза "Предайте й че...." и Кръстева допълни "че я обичате". (аз пък обичам Кръстева!)
Непоклатимо дърво, това е. Но я обичаше.

Опитахме от най- горчивите им  моменти и от едва няколко от хубавите.
Накрая, когато живееха заедно се държеше адски студено и безразлично с нея.
Даже моят мъж, дето сме от 10 години женени, ще ме попита как съм, ако ме види да повръщам и ми е лошо.
А той, поглед през рамо и довиждане.
Изпитваше страст, привличане, но истинска любов не видях.
Е така един път да я погледне и да се усмихне само защото тя стои насреща му.

# 595
Скрит текст:
Амбър, за мен това беше едно от големите притеснения -  Диана/Зорница да не изгуби това, което ни закотвяше пред телевизорите. Аз все още я харесвам като актриса, може би зависи и от партньорите й. Не знам, в случая ми е трудно да преценя, пристрастна съм.

Аз Велислав нещо не мога да го харесам като игра (и във "Вездесъщият" и в "Рибарят и неговата душа" също не ми допада). Опитвам се, ама нъцки! До човек си е това. Марио като персонаж ми е да речем една идея по-приятен.

Интересно ми е Калин как ще се сработи с новите, айде да се връщат от тая Канада! Лично ще им пренеса багажа до болницата, е дондуркам бебето, ако трябва!

Историята на Огнянова с Банков имаше такъв заряд, че просто няма как да не ги изстреля в космоса, но въпреки това, накрая всички бяхме нещастни.
Аз така не бях страдала за филмова любов от времето на Меги и отец Ралф Joy
Много ме отблъсна обаче отношението на Вергов към цялата тази история и някакси успях да погледна с други очи.

И при мен се случи нещо подобно.

Доколкото съм чувала, при раждането бащата припознава детето, родилката после се отказва от родителски права, а след време жената на мъжа (която е биологична майка) осиновява детето.

# 596
Ако развият  умело образа на Батко ,тая силна "дърварска" любов , обременена от  отговорности и проблеми , могат да я  насочат към нещо много фино и красиво  и да ни зарадват  Praynig
Явно Марио може да обича , но до сега му се е налагало да го  прави по  много суров начин .
А бе , харесвам си Батко  Embarassed !
А такива персонажи като Тончо  жестоко ме дразнят , защото познавам подобни  инфантили , които претендират да са самостоятелни , но само , когато  отиват да купонясват  , иначе си живуркат при  родителите и нямат отговорност за нищо /от отегчителните  битовизми/ .

# 597
Мириел, осем седмици до термин. Една вече мина чай.

# 598
Ако развият  умело образа на Батко ,тая силна "дърварска" любов , обременена от  отговорности и проблеми , могат да я  насочат към нещо много фино и красиво  и да ни зарадват  Praynig
Явно Марио може да обича , но до сега му се е налагало да го  прави по  много суров начин .
А бе , харесвам си Батко  Embarassed !
Фактът, че той знае как да се грижи за другите е много е негова полза. Освен това досега не е обичал. Не е имал нищо свое и скъпо. Това ме кара да мисля, че този път ще се запъне и ще се бори за щастието си.
А Тони за пръв път може да направи за брат си, като се оттегли.

# 599
Аз честно казано се страхувам да върнат Калин и Наталия.Ще вземат да тъпчат на едно място като Мазов и Лора.

Аз много се радвам на новите герои. Обичам изтерзани мъже като Марио. Само жена му трябва на него.

И нямам търпение да се развият отношенията на Тасев и Фотева. Екшън , бой ,любов и куршуми.

Общи условия

Активация на акаунт