Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 134
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Не ми го оправдавайте Тасев, той си е все такъв беземоционален, същи Пенев и Владов, само без комичния елемент Grinning Аз си го обичам, де, не ме разбирайте погрешно. Но нямаше да му се разсърдя, ако беше скъсал и той някоя снимка, да знаем, че все пак поне малко е страдал Joy

Майче, то от да опита до да успее да оправи отношенията им има цяла пропаст Joy На мен ми е интересно какво ще го провокира. Иначе и двамата имат да извървят път един към друг - тя ще омекне, като научи семейната им история, той - като разбере, че тя не яде малки братчета за закуска Joy
Мен друго ме впечатлява - фактът, че Батко вече знае, че Тони е лапнал по Зорница и въпреки това ще я целуне. That's my boy! Joy

Иначе за познанството им се шегувах, те са приятели във фейсбук, явно не ги е срам един от друг Joy Наскоро гледах или четох едно интервю на Велислав и бях удивена колко свободно и надълго и нашироко разказа за секс сцените си във Вездесъщия. Аз вече бях свикнала, че това са сцени табу за нашите актьори Joy

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 21:15 от Fairy

# 181
Такааа, идвам на вечерна проверка Sunglasses

Докато ви четях, си мислех за Тасев Grinning Според мен той отдавна не обичаше Вяра. Ако се сещате сцената, в която Банков отиде при него в кабинета да му говори,  че се притеснява за Вяра (дето после влезе Огнянова и нали знаем какво стана) - тогава на Тасев изобщо не му мигна окото, изкоментира нещо ала-бала, не личеше да му пука за нея. Ако я обича тоооолкова много, дори и да са разделени, щеше да прояви някаква загриженост. Предложението за брак беше от немай къде, хич не ми се връзваше и тогава. Та затова смятам, че поведението му сега е нормално. А това, че той не показва никакви емоции, е друг въпрос.

Ина Фотева ми е интересна. Както казах миналата седмица, тя не ми е типичната мутреса, мисля, че има акъл, личи си, че е амбициозна. В същото време също мисля, че има страх от мъжа си; респект, но и се плаши от него. Според мен е възможно Тасев мноооого бързо да я накара да покаже и по-меката си и нежна страна.

Мария и Тони.....ми не ща да ги коментирам ПЪК.Joy

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 21:29 от Анонимен

# 182
Мария...каква Мария, бе, Дона Joy

Мисля, че занапред ще ти се иска все по-малко да ги коментираш Stuck Out Tongue Winking Eye
Но ако искаш да наплюеш Батко, давай смело Grinning
Искам да ти кажа, че аз само заради твб се въздържам от по-сочни епитети за Тони Joy

# 183
Мария...каква Мария, бе, Дона Joy

Мисля, че занапред ще ти се иска все по-малко да ги коментираш Stuck Out Tongue Winking Eye
Но ако искаш да наплюеш Батко, давай смело Grinning
Искам да ти кажа, че аз само заради твб се въздържам от по-сочни епитети за Тони Joy

Ааааааа, хахахахахаха, даже не съм видяла какво съм написала Joy

Адски мило от твоя страна Kissing Heart За съжаление започнах да свиквам да го наричат "леке" и "нещастник"(егати дори ултимативния villain Виолета Захариева не е била наричана с такива епитети). Сериозно нямам желание да плюя който и да е персонаж в сериала (все пак това е сериал, не е реалния живот). Не съм най-големия фен на МариО, ама сега...."кот такоа" Joy

Иначе чакам да дойдат другите епизоди, за да видим дали не са преее.....таковали тотално образа на Тониту Joy  Все пак е минала една седмица, имаме още 50 епизода Simple Smile

П.С. Той и Хаус се друсаше като за световно, ама го обичаме хахаха Simple Smile

# 184
Еее, Хаус, Хаус го обичаме, ама да ти кажа аз на Хаус Зорница не бих дала Joy

На мен Тони ми е приятен с това, че е весел и се радва на живота. Още по-забавен ми е, че е безотоговорен и се забърква в неприятности - така освобождава пътя на Батко Joy

# 185
Ама как точно й пасва тениската 😍

# 186
Ейй Ванилия, направо ми взе думите от устата. Мислех да я постна и да кажа същото. Joy

# 187
Еее, Хаус, Хаус го обичаме, ама да ти кажа аз на Хаус Зорница не бих дала Joy

На мен Тони ми е приятен с това, че е весел и се радва на живота. Още по-забавен ми е, че е безотоговорен и се забърква в неприятности - така освобождава пътя на Батко Joy

Еми....ще дойде вкъщи да си го утешавам, ясна е работата JoyJoy

Дианааааааааа Broken HeartCupid

# 188
На Зорница й се е паднало този сезон да разбива сърца. Миналия го отнесе тя, сега обръща плочата. Grinning

# 189
На Зорница й се е паднало този сезон да разбива сърца. Миналия го отнесе тя, сега обръща плочата. Grinning
Чак сърца. Само едно, другото възнамеряваме да не го разбиваме Joy

Добре де, Евгения няма ли да кани новите на вечеря? Биневи, Ковачеви, заедно, поотделно... Grinning

# 190
Чак сърца. Само едно, другото възнамеряваме да не го разбиваме Joy

Добре де, Евгения няма ли да кани новите на вечеря? Биневи, Ковачеви, заедно, поотделно... Grinning

Поправям се Fairy, извини ме. Grinning Само едно сърце ще е. Сори Дона, твоя човек Тони ще го отнесе май, че малко му е бъбрека все едно, ама няма как. (съдба Wink )Joy

# 191
Не беше ли дроб???? (ужас, приядоха ми се пилешки дробчета Joy)

И аз се чудя  - 5 епизода и новите още не са канени на вечеря. Айде Фотеви не вярвам да отидат, но Тони и Марио биха се навили сякаш.....

# 192
Не беше ли дроб???? (ужас, приядоха ми се пилешки дробчета Joy)

Абе и аз това се замислих, ама не съм много убедена. Не ми се пуска епизода да си припомням. Все нещо повредено има. Joy

# 193
Не искам да съм лош пророк, но си мисля, че не две, а три ще бъдат разбитите сърца, ще се излекуват на края на сезона........надявам се........дано не съм права за това, ама предвид садистичното настроение, което ги прихваща на моменти сценаристите няма да се учудя да ни го сервират и това.

Диана е прекрасна, посланието на тениската й е в целта определено Grinning Heart

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 22:59 от maichetoo0o

# 194
Дроб, дроб, черен при това Grinning Затова Бате не му дава да пие.

Добре, Дона, с ръка на сърцето, ти виждаш ли ги двамата като двойка? Simple Smile

Аз минавам само да споделя, че току-що, гледайки рекламите, забелязах нашето момиче в реклама на Maggi.
И след това пък дадоха анонс на утрешния епизод, в който Романова и Ковачев оперираха заедно (значи, добре, че му е голям носа, та го познавам лесно Joy ) и Романова му каза нещо като - "Когато положението е критично, да действаш безотговорно е вид отговорност".

Ъъъ, Майче, не съм сигурна, че те разбрала, имаш предвид, че и на тримата ще се поразбият сърцата преди да се оправят?

Общи условия

Активация на акаунт