Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 160
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Според мен Тони няма как да разчете грешно сигналите, щото Зорница недвусмислено му ги изпраща. При последната консултация беше толкова дистанцирана, че горкото момче посърна.
По-скоро ми е любопитно колко време ще му отнеме на Тончо, та да разчете сигналите между Марио и Зорница Grinning

# 211
E то не се знае, Верчето едно подпиране го разбра за влюбване, а  къде по-приятелски са отношенията между Зори и Тони Joy
Това откритие ще бъде, когато разбере и защо му предложиха работа в болницата според мен, за да му е гадно не само, че жената, в която е влюбен има подобни чувства към брат му, а и, че е бил само примамка, за да докопат брат му.

# 212
Междудругото точно в промото за утре дават Зорница и Тони твърде близо един до друг (не интимно де, защото си говорят за хероина), Марио ги вижда през прозореца и гледа едно такова оцъклено

Хич не искам да разбира истината за предложението за работа, това ми е откровено обидно (към който и персонаж да беше, пак е обидно)

# 213
Аз мисля, че там Зорница му преглежда раната, затова са в такава интимна близост. А Марио е явно при директора, ама горкият Пешко, ако си мисли, че Батко нещо е чул... Joy
И аз не искам да разбира за работата и се надявам да не разбере.

Сетих се за момента, в който Тони каза на Зорница, че не може да разбере защо на брат му се лепят толкова жените и тя как изведнъж съсредоточено почна да си пие виното Joy

# 214
Ох, вярно, това беше култово! Единственото забавно нещо в сцената в пицарията

# 215
Сигурно си е помислила "Е как се набутах аз при него?" Joy

# 216
В тази връзка, когато Зорница и Банков отидоха да хапнат в “най-близкото заведение до болницата” същото приличаше на квартално кръчме, сега са го барнали до пицария, качили са бройката на звездите Мишлен Joy (на срещата на тройката стана ясно, че са в най-близкото заведение пак)

# 217
Във връзка с вечерите, Банков и Марио, и двамата проявиха своята нетактичност по време на тях, само Тони не се държа като двамата дъба изброени по-горе Joy

# 218
Ти остави ресторанта, ама вие забелязахте ли, че кабинетът на Кръстева пак се е преместил? Joy
След като беше на тавана и в мазето и последно Банков каза, че е на втория етаж в средата, сега Зорница прати познатата си в дъното на коридора Joy

Майче, да, ама Марио поне не я засегна лично. Но пък разликата е, че с Банков тя беше едно смутено и притеснено момиченце, а тук се държа като доста самоуверена жена и не си премълча.

# 219
Ти остави ресторанта, ама вие забелязахте ли, че кабинетът на Кръстева пак се е преместил? Joy
След като беше на тавана и в мазето и последно Банков каза, че е на втория етаж в средата, сега Зорница прати познатата си в дъното на коридора Joy

Майче, да, ама Марио поне не я засегна лично. Но пък разликата е, че с Банков тя беше едно смутено и притеснено момиченце, а тук се държа като доста самоуверена жена и не си премълча.

Дали не я засегна? С това подхващане на темата за бившия директор направо й бръкна в раната. По-скоро Банков нямаше намерение да я засегне, направи й забележка за начина по който яде без лоши намерения.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 00:11 от yanitsa.s

# 220

Ох, спрях вече да ги следя къде са кабинетите на Кръстева и Жекова те постоянно се менят Joy

Не съм съгласна, самото му присъствие на вечерята си беше обида, без да споменавам хапането за пустия душ и намеците за Банков.

# 221
Сега се сещам, че освен целувката между Марио и Зорница от промото, не сме видяли и момента в който въздиша навън ( а ние си мислихме, че пуши цигара Grinning). Каква ли ще е причината?

# 222
Сега се сещам, че освен целувката между Марио и Зорница от промото, не сме видяли и момента в който въздиша навън ( а ние си мислихме, че пуши цигара Grinning). Каква ли ще е причината?
Заплетен урологичен случай Joy

# 223
Дали няма да е асистирала хирургията? Joy

# 224
Дали няма да е асистирала хирургията? Joy

Ако рентгенологията разчете по снимката, че е нужна операция и ако Владов и Пенев са заети.....нищо чудно Joy

Общи условия

Активация на акаунт