Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 201
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Невъзпитано се вмъквам в седянката за Батко и Кака. Искам да си кажа моята болка. Имам си любим глас от тв. екрана - на  Васил Банов. И сега погледът ми страда като видя Фотев. Защо ми го причиниха след като пред очите ми все е Касъл или Хорейшио...

Извинявайте за прекъсването  Laughing

# 256
  • Mediterraneo
Да, нали?! Даже вече не харесвам гласа му, след като изкараха наяве лицето му Simple Smile

# 257
Мириел, скрита лимонка си ти! Била си в правия път някога Joy

Аз пък Васил Банов с нито един герой не го свързвам - просто сериали/ филми с дублаж гледам само ама в мноооого краен случай.  И си мк е гот да го гледам като гаднярче Simple Smile

# 258
Изгледах и аз интервюто и съм съгласна с това, което сте казали вече.
Наистина много несполучлив грим са й избрали и освен това гледам, че е тръгнала да си изсветлява косата - смятам, че светлия цвят я обезличава и състарява, докато с черното повече се откдояват чертите й.

Аз пък не  забелязах нещо различно в цвета на косата й, само в корените й ми се мяркаше нещо червено май. Grinning Обаче грима наистина е ужасен, направи ми впечатление веднага.

# 259
Бинев е той ✌ Банов е този, който играеше Камбуров

# 260
Аз също се оказа, че не го познавам като глас и ми е напълно нов и нямам никакви проблеми с това да го гледам Grinning

Обаче миналата седмица покрай чакането на някое от промо-тата по Нова бях оставила да върви за фон и по едно време чух "д-р Романова" да озвучава някакъв турски сериал Joy

Яница, имаше нещо леко по-светло в корените ѝ, но като нищо ще да е и от светлината. Но като цяло ѝ бяха натикали толкова лак в косата, че всичко останало ми беше на заден план Grinning

# 261
Бинев е той ✌ Банов е този, който играеше Камбуров
Оффф, различавам ги като лице, ама къде Бинев, къде Банов братче.....Joy Той и Марио стана Мария преди две страници хахаххахаха
Влюбена съм май Joy
Романова? Я Хабибииииии, Хабибииииии

# 262
Дона, смеем ли да попитаме в кого? Joy

# 263
Групата на "Батко" е отворена  Peace

# 264
Цитат на: Ели-фен link=topic=1023066.msg36386846#msg36386846 date=1520т339772
Групата на "Батко" е отворена  Peace
Точно така! Приемаме всякакви знайни и незнайни членове! Sunglasses

# 265
Дона, смеем ли да попитаме в кого? Joy

Те са двама Stuck Out Tongue Winking Eye
Тони от “Откраднат живот” и Филип от “Дяволското гърло”. Разкъсвам се, не мога!

# 266
Аз също се оказа, че не го познавам като глас и ми е напълно нов и нямам никакви проблеми с това да го гледам Grinning

Обаче миналата седмица покрай чакането на някое от промо-тата по Нова бях оставила да върви за фон и по едно време чух "д-р Романова" да озвучава някакъв турски сериал Joy

Яница, имаше нещо леко по-светло в корените ѝ, но като нищо ще да е и от светлината. Но като цяло ѝ бяха натикали толкова лак в косата, че всичко останало ми беше на заден план Grinning
Актрисата, която играе Романова също често озвучава.

# 267
На мен пък гласа на Романова ми е неприятен, както и начина й на говорене. Оттам и някаква антипатия към героинята развих.

# 268
На мен пък гласа на Романова ми е неприятен, както и начина й на говорене. Оттам и някаква антипатия към героинята развих.
Мен в предния сезон повече ме дразнеше как говори, сега ни звучи по-добре. Или просто съм й свикнала? Grinning

Дона, ти пък къде го гледа Дяволското гърло, та успя и да се влюбиш? Grinning

# 269
Мен в предния сезон повече ме дразнеше как говори, сега ни звучи по-добре. Или просто съм й свикнала? Grinning

Дона, ти пък къде го гледа Дяволското гърло, та успя и да се влюбиш? Grinning

А, не съм, но вече съм пристрастна Grinning Обожавам играта на Карамазов - най-вече в театъра, но и по ТВ също. Като прибавиш факта, че ще разследва убийства (обичам истории - кримита, трилъри), просто съм в плен Simple Smile Трябва здраво да се издъни, за да не ми хареса.

На Романова сиурно си й свикнала хахахха Simple Smile Да речем, че сега говори по-уверено, защото героинята й не я говорят из цялата болница. На мен пък ми харесва тази острота и строснатост в гласа, отива й на ролята.

Общи условия

Активация на акаунт