Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 593
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Ейййй, Марио ще го отнесе напълно заслужено, сега дадоха малко от промото, казва на Зорница "без ангажименти" и я погали по бузата, а тя го изгледа лошо,бутна го и си излезе
Разкош! Пичът пак не е уцелил правилния крак Joy Марио очевидно си е съставил много погрешно впечатление за Зорница. Очевидно и я харесва, след като се опита да постигне нещо, па макар и без ангажименти. Зорница, мисля, категорично установихме, че да минава през мъжете не й е станало хоби. Тя има някакъв гъдел към Марио, но за момента нищо, което да я накара да си мръдне пръста. Очевидно Батко ще трябва доста да поработи.

В промото за следващия епизод Ина нещо искаше да ползва Тасев за показно. Може би ще започнат полека да се забелязват един друг Simple Smile

# 346
Много ме издразни и мен Жекова! Ужасно лицемерно постъпи! Вярно, че и Ненева веднага я изклюкари, но тя си е такава и не го прави с лоши подбуди, а реагира първосигнално.

Фотева много по детски реагира. Очаквах, че ще помогне с лична изгода - да си създаде добро име и да спечели човек на своя страна. Но можеше по елегантно да го направи, а така като заплаши Жекова, не знае колко достоверна информация ще получава.

Захариев с какво пуловерче се беше спретнал 😀 да не му е подарък от баба му 😂😂

Харесаха ми Марио и Романова, вярвам че накрая ще се сработят.

Тони вярно си е нехранимайко, но въпреки изцепките си , ми е симпатичен. Не схванах тази, която го цапна ли е Мона ?

# 347
Ейййй, Марио ще го отнесе напълно заслужено, сега дадоха малко от промото, казва на Зорница "без ангажименти" и я погали по бузата, а тя го изгледа лошо,бутна го и си излезе
Струва ми се, че определено не е разбрал думите на Зорница онзи път в коридора "това със сигурност не бях аз" и доста прибързано си е изградил мнение за нея. Да, няма как да знае какво й е било в онзи момент, но от всичко показано след това като поведение и най-вече факта, че не преспа с брат му трябва поне малко да му е станало ясно каква е. Явно наистина я харесва, но не знае как да подходи спрямо нея. Но определено не това е правилния подход. Зорница не е жена за "без ангажименти" и след това със сигурност пътя му към нея ще бъде дълъг. Ще има гонене по коридорите май, до заветната целувка от промото. Grinning Само се чудя откъде изведнъж това желание у него да се изяснява с нея. Той до вчера се заяждаше за връзката с директора и я предупреждаваше за брат си. А тя щом го е изгледала лошо значи никак не е била очарована от факта, че явно отново е попаднала на мъж като всички останали в живота си и връзки от които е бягала  винаги. Все повече ми се затвърдява мнението, че онова поведение на Зорница в първите епизоди е било моментно и резултат от отчаянието. Сигурно Марио е бил единствената безразборна връзка досега и била като край на депресията в комплект с късането на снимката. Сега си виждаме старата Огнянова, за което много се радвам. Значи аз поне мога да приема, че Марио я е измъкнал от дупката и я е спасил.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 22:36 от yanitsa.s

# 348
Е ма как все на бавно загряващи мъже попада горката, грехове от минал живот изкупва сигурно Joy

Като го чух да и го казва бях наистина така:

# 349
Зорница освен, че я канонизирахме, сега можем да я обявим за каръка на сериала. Joy

# 350
  • Ню Йорк
Зорница освен, че я канонизирахме, сега можем да я обявим за каръка на сериала. Joy

А може и да отбележим, че има и други в този сериал, не че нещо, ама взе да става досадно.

# 351
Ама, чакайте !
Марио какво мнение да си състави за нея, след като му се мушна под душа без дори да се познават.
След това и Тони му се похвали, че са правили това онова и всичко това в рамките на няколко дни.
Емиии...

# 352

А може и да отбележим, че има и други в този сериал, не че нещо, ама взе да става досадно.
Всеки от нас има правото да коментира това, което му е интересно и по темата
Никой от нас, които им е интересна историята на Зорница не са спрели някого да коментира нещо друго, което тях ги интересува Simple Smile

# 353

Тони вярно си е нехранимайко, но въпреки изцепките си , ми е симпатичен. Не схванах тази, която го цапна ли е Мона ?

Да, тази е въпросната Мона, заради която си е опропастил живота и така като гледам има изгледи още да не я е преболедувал. Та, може и да не им се сбъднат тук пророчествата на шаманките, че ще се влюби в Огнянова.

Аз имам забележка към хората, които се грижат за стайлинга в сериала - моля ви, уважаеми, обличайте и фризирайте по-добре Фотева, че никак, ама никак не прилича на богаташка съпруга, а по-скоро на нейна далечна братовчедка.

# 354

Разбира се, че има и други в този сериал. Ние не пренебрегваме това.  Но за момента нейната история се развива с малко по-бърз темп от останалите. Излишно е да казвам, че всеки има право да коментира това, което му е най-интересно. Ако говорехме за герой, който не участва в сериала окей, но ние обсъждаме действащ персонаж. Тук повечето й симпатизираме и я коментираме и няма как един-двама да се наложат над петима души примерно. Със сигурност има и хора от харесващите Зорница, които не симпатизират на някой от другите герои, но всеки се съобразява с другия и проявява разбиране. Така, че хайде да бъдем толерантни един към друг и да се държим като големи хора. Simple Smile

# 355

Ако тези, дето харесвате другите, влизате да коментирате въпросните други, а не на всеки три дни да ни напомняте колко мразите тази героиня/актриса, може пък да вземе да се получи интересен разговор и за другите Simple Smile

# 356

Ако тези, дето харесвате другите, влизате да коментирате въпросните други, а не на всеки три дни да ни напомняте колко мразите тази героиня/актриса, може пък да вземе да се получи интересен разговор и за другите Simple Smile

Абсолютно! Вече разбрахме кой кого не харесва и не е нужно да се натяква непрекъснато. Не го казвам с цел да се заяждам, но това също става досадно и то със сигурност повече от коментарите за Зорница. Simple Smile

# 357
Забелязали сте, че започваме втора седмица и критиките ни към сценаристите са минимални, може би са си взели бележка, само да не урочасам положението и следващите епизоди да режат с голямата секира Joy

Да, по този начин не ни се получава особено продуктивен разговор, а все пак всички сме тук заради сериала, ясно е, че не харесваме еднакви герои/актьори, но досега всички държим добър тон помежду си въпреки пристрастията си, надявам се това да не се промени Simple Smile

# 358
Майче, пу да не им е уроки. Grinning Засега се справят добре. Дай боже и докрая на сезона да продължат така. Wink

p.s Току що видях и аз промото, за което говориш. Ама тя не просто го бутна, направо си го избута. Grinning Пък неговото изказване звучеше отвратително, все едно го казва на някоя пропаднала жена, която става само за един път. В погледа й според мен се четеше грубо казано погнуса от това, което чу. Сгази лука, Баткоо Joy Имам чувството, че след тази изцепка и може би още няколко по-малки гафа, Огнянова ще си излее всичко върху Марио.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 23:36 от yanitsa.s

# 359
Чудя се какво го е провокирало да го каже, ако това е изясняването на отношенията, чудя се как ще нарекат реалното им изясняване Grinning Репликата му и по-скоро самите му действия тръгвайки към нея  ще я засегнат, подхода му към жените много куца, ще съжалява за отношението си към нея когато разбере за драмата с доцента.

От промото, ритуално ще заколят Пешко, има торта с неговия бюст и някой точно през врата му реже, мисля че е Жекова Joy
Ина да не би за сексуалния тормоз на работа да говори, защото искала да демонстрирала, Тасев асистира и тя го прегръща Grinning оф, и тя ли ще им забранява близки отношения, той Банков не успя и му направиха правилото на пух и прах, накрая дори той го наруши, камоли пък тя да успее Joy

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 00:08 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт